Varför käka dåligt när man kan käka bra?

Detta är bakfyllemat med lite stil...



Ska sätta i mig lite vitaminer och mineraler nu, fortsätta tvätta och sen blir det middag @ Jennys place ikväll.




XOXO

Dude! Where's my car?

Neeeeej, min bil står utanför Stadt....oh no! Jag vill inte hämta den det är ju kallt ute nu:( Jag får knalla fram nu och ta en tvättpause medans det sista tvättas klart och alla 100 000 leggins torkar. Jag och Jenny ska samtidigt passa på att bunkra med lite frukt och godis innan kvällens TV tittande. HÖRS!


Påpaltad för utomhusaktivitet



XOXO

Utekväll

En hälig helkväll med Lisette. Vi umgås alldeles för sällan nu men det är innte lätt att få till det med våra scheman när jag pluggar när hon är ledig och hon jobbar när jag är ledig, buuhu, det måste bli slut på det snart tycker jag för jag saknar min bästa vän!


Good old times


Kvällen började med ett glas rosé och lite middag och sen övergick den i drinkar, trevligt och gott men jag tror jag och Lissan hade skyltar i pannan där det stod "ragga på oss, SNÄLLA!" för det verkade vara folks favoritsyssla ikväll. Drinkar kom från andra sidan baren, folk som klämmer o petar och inte minst kommenterar, för guds skull, hur svårt kan det vara att förstå nej? Tydligen mycket svårt. Om man ska försöka kan man ju åtminstonde försöka göra det med liiite stil så kanske man har en chans. Och något som förbryllar mig är varför samma kille köper TVÅ drinkar till kompisar, försöker man jämna ut sina chanser då eller, nappar inte en kanske den andra gör det? Verkar vara lågkonjunktur på raggkvalitén också.


Jag ser ingen skylt i pannan, gör ni?


Hur som helst hade vi en väldigt bra kväll som avslutades med ett felaktigt skoval. Jag har fortfarande inte riktigt greppat dedär med att det faktiskt är riktig vinter här i år och jag kör på pumps ute och ballerinas påväg hem. Idag var detta mindre lyckat för det är -21 ute och så snöar det lite lätt, brrrr!





XOXO


Dagens YOUTUBARE


Pojkar och flickor...NU KÖR VI!!!




Trevlig lördagskväll till er alla nu sticker jag ut med Lisette.



XOXO


Solen skiner:)

Solen strålar, jag strålar...typ och det är trevliga saker på schemat idag, delvis iallafall men det kan jag leva med. Först ska jag rusa förbi en aktion och se ifall dom har mitt framtida skrivbord där, betvivlar det men har man inte kollat så vet man inte. sen blir det pluggfika med Ida, vem fan ger läxor på universitetet? JO, våran lärare, blää. En tripp till stallet och en shoppingrunda ska också hinnas med, busy busy girl today med andra ord så nu måste jag springa iväg.

Fortsättning följer om NÄR dagens schema spricker haha!




XOXO


Sov sött allihopa!

Människor utan hjärna, finns dom? JO, jag tror faktiskt det och jag är inte fylld med avsky som jag trodde utan jag är så fruktansfvärt förvånad över hur det gick till att personen i fråga faktiskt klarar av att leva ett hyffsat normalt liv, WTF?! Jag har bestämt mig för att studera detta och försöka lista ut hur det går till för jag är riktigt häpen, hur går det till? Jag menar, någon, NÅGON borde väl förstå? Eller kanske inte...kanske jag som blivit paranoid..eller...näääää!


JUST DET!!! NI FÅR INTE MISSA ATT JAG FÅTT IGÅNG BLOGLOVIN' NU SÅ KLICKA PÅ IKONEN I VÄNSTRA MENYRADEN OCH FÖLJ MIN BLOGG!


NU säger jag god natt och sov gott



XOXO

lägesuppdatering

Jag har beslutsångest! Egentigen borde jag vara hemma ikväll, städa och vara huslig och samtidigt vila upp mig lite men jag vill verkligen ut men vart ska jag hitta kraften till detta? Är det någon som har ett bra tips på hur man snabbt blir pigg i hela kroppen (utan olagliga metoder hehe). Tror inte jag fixar en helg till hemma utan att gå ut ordentligt, måste ju värma upp inför nästa helg givetvis. Appropå det så har jag bockat av en del saker på listan över saker som ska ordnas inför lördagen redan, duktigt av mig tycker jag. Heja heja mig! Kanske rent av kan bli människa av mig också så jag har framförhållning och organisationsförmåga, kanske har fått det nu när jag blivit typ medelålkders gaaah, gud vad hemskt!

Nu blir det kaffe, denna underbara brygd som ack så sorgligt nog inte verkar fungera på mig idag...


Dagens YOUTUBARE

Jag har snöat in! Ja, inte innesnöad men jag är helt frälst i detta för tillfället, lyssna och njut!


MODO hockey

Wooho, vill bara uttrycka mig glädje och lycka litegranna.

MODO kickade ass med HV71 ikväll, inte mer än rätt tycker jag och nu är det dags att kliva upp en nivå och spöa resten av motståndet också. Tycker att mitt 18 års supportande borde ge lite utslag på resultaten iallafall.
Heja heja heja!


Mjölksyra och olagligheter

Ååh, mina ben skakar, armarna är som spagetti och händerna värker...jag har varit flytthjälp. Flyttat lådor från både källare, vind och lägenhet kört bort lådorna och möblerna till den nya lägenheten o bärt ner i förådet. Jag är hyffsat säker på att detta var mer mjölksyrekrävande än ett Ki-box pass på piskis och smiskis men det får det väl vara värt för efter blev det flyttpizza och välförtjänt cola, det har nog aldrig smakat så bra med mat och dricka som idag. Nu är det bara mina fossingar som måste tinas upp för det har kommit snö i skorna hela dagen som smält så skorna varit pisseblöta, brrr!

Huset som Malena och Fredrik ska flyta till är ett sekelskiftshus som ligger vid stadsparken, grymt fint och jag är lite lätt bitter över detta och önskar dom i hemlighet spöken och droppande kranar i oändlighet...


Såhär glada blir man när sista lådan är i nya källaren och det är dags för pizza!


För övrigt har jag och Sanna varit lite lätt olagliga men det straffade sig ändå för jag körde fast i en snödriva och höll på att få hjärtslag ett tag men det löste sig, puuh! Karma kallar jag det men vi hade roligt iallafall. Nu blir det varm dusch och sen kanske lite plugg om jag hinner/orkar/vill.



XOXO


Morrn morrn

God Morgon alla glada!

Har suttit uppe ett par timmar och gjort lite research för mitt projekt men nu är jag kaffesugen så jag ska springa ner på stan och möta Sanna för en latte på Söderströms. Sen komemr dagen gå i ett högt tempo och jag ska bl.a hinna med ett möte med banken, vara flytthjälp och fika med Sandra. Men det kommer gå fint, jag har en bra tidsplan hihi.



XOXO

Onsdagskvällen


Ikväll har jag och Malena varit ute och käkat på Rymd. Fläskfilé och oxfilé blev det tillsammans med en underbar potatisgratäng och en god svampblandning. Vi får tacka Stefan också för den suveräna servicen. Sanna kom och joinade oss för ett par drinkar uppe i skybaren, mycket trevlig kväll.





_____________________________________________________________________________________

Titta vad som låg i min brevlåda idag...

 

Mycket bra tycker jag att få gratisprylar tycker jag, heja heja Chic! Den ska jag iallafall krypa ner i sängen med nu. Bra avslut på en riktigt bra kväll.




XOXO




Nytt täcke


Ett litet besök i stallet och Aron var frisk, woopdeydooo! Sitt nya täcke fick han ha på sig också, han är så stilig sååå haha. Skönt nu när det är lite varmare i stallet och man inte måste vara så påpälsad för att vara där man kan röra sig lite emr fritt nu och kan pyssla med hästarna utan att man ska behöva pusta och stånka hela tiden,
hurra för det!



Lilla söt var riktigt pigg o glad idag! Happy ears!



Skrållan och Maria leker kurragömma




XOXO


And now...let's look at this graphicly

...nästa gång jag hör dom orden av sömnmaskinen kommer jag skrika högt!...


Äntligen påväg hem! Och idag betyder detta att det är helg för min del, wooho! Inget jobb i helgen eftersom det egentligen var meningen att jag skulle åka upp till Stockholm men eftersom det är skitväder skjuter jag lite på det och inväntar töväder och bra är ju det för jag har massor med små projekt som måste färdigställas snarast och vad är då inte bättre än 4 dagars ledighet som jag kan pyssla med det på, perfekt! Först och främst måste min kontorshörna iordningställas så jag har någonstans att jobba på för soffan eller köksbordet funkar mindre bra måste jag säga.

Nu blir det lite mat och sen ivög till stallet och kika till Aron om han blivit frisk igen.




XOXO


dumma dumma

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Min lunch står på köksbordet hemma:( Jag som varit duktig och gjort i ordning och så glömmer jag den, buuuhu!

100127


Enligt ryckte och väderleksrapport skulle det idag vara snöstorm, isande kyla och utegångsförbud. Idag på morgonen var allt bortplockat ifrån väderleksrapporten och bara snön återstod, men det snöar ganska mycket ändå så jag ser ut som någon som ska på en polarexpedition. Jag lär svettas ihjäl i skolan men hellre det än frysa som man annars brukar göra.

Sista dagen innan "helgen" nu iallafall, skööönt måste jag säga eftersom denna kursen får mig att känna mig som en total idiot. Inte kul alls men jag får väl härda en stund till antar jag. Ikväll blir det boxning för hela slanten så då får jag väl helt enkelt ta ut alla aggretioner jag har då, stackars Sanna som jag ska sparra mot hihi.



XOXO


En bal på slottet? näää

Nu är äntligen temat för min lilla födelsedagstillställning bestämt. Gustav III bal kommer återskapas i miniatyrversion. Alltså, inget mord, inget slott men masker ska vi ha. Hans bal i lite modernare tappning helt enkelt haha. Vi får se hur det går och jag måste hitta den perfekta masken snabbt nu men jag tror jag har hittat ett alternativ iallafall.


Vad är väl en bal på slottet?...när man kan vara i min lägenhet!


Nu blir det dusch sen halv 8 hos mig o sen hopp i säng och sova ut för imorrn behövs nya krafter eftersom det tydligen ska bli snöstorm. %¤&#¤"¤%



XOXO


SAAB är sålt


Grattis SAAB till vinsten mot GM idag. För 5 minuter sedan stod det klart. Spyker köper SAAB. Inga mer deprimerade Trollhättebor, wooho!

Dagens YOUTUBARE


Tänkte hoppa i säng nu men jag bjuder er alla först på detta. Godis för öronen, hon e så grym!






XOXO

Nytt i garderoben

Idag har det varit shoppingdag för hela slanten, hittade ett par guldkorn iallafall. Första stoppet var Lidköping med Malena och Sanna, en lång lunch och sen åkte jag och Sanna iväg till skövde för att möta upp Linda och springa i lite butiker där också innan vi var tvugna att skynda oss tillbaka hem, lite lätt stressigt men jag fick min fina väska till slut.


Röd väska från Candy



Söta små skor från attitude, nu kan våren komma.


Linda och Sanna på Waynes Coffee



Vitaminkick

Jag laddar lite inför eftermiddagens Yoga, jag har gått på halvfart hela helgen så dags att hitta tillbaka till formen igen.





MAMMA! PAPPA! Tre apelsiner blev bara ett glas...jag vill ha en juicepress när jag fyller år!


Något annat som ger mig en riktigt vitaminkicka är detta:



Jag kan inte hjälpa det..men isdans är så fint! Eller ja, skridskor i alla de slag får mig att helt glömma av en dags göromål och sitter sedan som fastklistrad framför tv:n, tack vare det ligger jag lite efter i dagens planering men nu blir det lite frukt o sen dusch. Ikväll blir det Yoga och sen middag och film med flickorna hemma hos Sanna.



XOXO


Robinsonspelet

Jag är beroende...av ett spel!

Jag har börjat spela robinsonspelet som tv4 har och det är sjukt beroendeframkallande. Man vill hela tiden göra bättre och snabbare och timmarna flyger förbi när man spelar. Jag känner mig fruktansvärt patetisk och vet hur meningslöst detta är men det är sååå grymt roligt hihi! Testa själva får ni se på www.tv4.se/robinson så klickar ni er vidare till spelet därifrån.

Det finns 10 olika utmaningar och dom slumpas så man vet aldrig vad som kommer men min favorit är "bilda ord" och klart svårast är fisket och jag skyller på min bärbara dator för när jag ska skrolla hem fisken förskjuts hela bilden, gaaah! Man spelar mot andra deltagare och ibland är det verkligen strid på kniven, prestige är viktiga saker!


Bilda ord



Sortera snäckor



Sjukt svåra fisket...



Ibland går det såpass bra att man hamnar på plankan



Andra gånger blir man utröstad:(





dum dag

Inte alls i form idag. Tror Aron har smittat mig med vad det nu är han har men jag ska försöka pilla i mig lite mat nu iallafall och sen blir det nog soffan resten av kvällen för min del. Kanske hoppa förbi Aron en sväng och se om han är något bättre idag. Jag vet inte hur ni ska göra men jag ska lägga mig och kolla på teknat nu iallafall för det blir man så glad utan hihi!


Plask


Badat, plaskat och sippat Fishermen. Good night after all!


 
Pool, bastu relax o kylar till det medtagna strupfuktande läckerheterna, kan det bli bättre? Sen får man tillägga gott sällskap och bra musik också så en receptet på en bra fredagskväll...



XOXO

springer snabbt förbi datorn

åååh dagen har gått i 110 men nu blir det till att hoppa iväg igen nu blir det poolparty...

Matdags

Nu sticker jag ut med Jenny och Sanna och äter thai, mums!

Hörs sen gott folk och under tiden kan ni fundera på om det är en bra idé att klippa mig kort eller ska jag bara toppa, jag har beslutsångest så det skriker om det!!!




XOXO


Marknadsföringsteknik


Jag funderar lite på dethär med smart marknadsföring ibland. Hur fångar man kundernas uppmärksamhet på ett enkelt och bra sätt? Men ibland vill jag tro att vissa företag fått ALLT om bakfoten kolla bara på detta.



Det verkar ju inte gå jättebra för den ekologiska djurmaten men jag tror jag hittat en förklaring...



VEM köper djurmat som inte är testad på djur???



I detta fallet tror jag faktiskt att företaget dragit dedär med att inget ska vara djurtestat lite för långt. Vill man inte att djuren ska tycka om sin mat? Det vet man ju inte om dom inte provätit, eller?




XOXO


Time for change


Åååh, mitt huvud värker av alla idéer! Jag har så mycket jag måste ta tag i nu med mitt lilla hemliga projekt så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta, vart ska jag få tiden ifrån? Jag får helt enkelt ta all ledig tid på helgerna jag bara kan hitta och som det ser ut nu i skolan kommer jag vara ledig torsdagar och fredagar så då blir det full fart fram till mitten av februari för då är det en deadline som måste klaras av. Ååååh, spännande spännande! jag hade ett möte igår ang lute i uppstartstadiet och allt verkar super än sålänge så nu hoppas jag allt flyter på utan större problem!


Time is money!



XOXO


rymd

Heldag med Paj idag...inte en matpaj alltså utan denna paj...



Efter ett par bubbel blev det housekväll på rymd för våran del, hur skön kväll som helst. Massa trevliga goa som man inte träffat på länge, kul att träffa alla igen efter att inte varit ute på riktigt länge. Det kommer nog bli en onsdagstradition med rymd nu tror jag, riktigt nice med ett ställe som fattat dedär med att bara för att vi bor i en liten stad ska vi inte behöva sitta hemma på vardagarna, alla jobbar ju inte på vardagar utan vissa på helger så då är det skönt med en ordentlig lill-lördag.


Älskar min nya scarf från H&M


NU SOVA!




XOXO


Micro plask och bubbel

Hemma efter ytterligare en helvetesdag i skolan...microekonomi. Jag har aldrig haft en period i mitt liv jag känt mig så obegåvad som jag gör nu, hoppas jag vaknar med insikt någon dag eller jag får en aha-upplevelse snarast annars kommer inte de följande veckorna bli behagliga alls, jag kommer slita mitt slitna hår!


Hemska tavlan med alla tankeförvirrande ekvationer, delta hit o delta dit...

Ida och jag har varit o plaskat i och bastat i badhuset en sväng efter skolan, tyckte vi kunde behöva bada av oss all skit från skolan och kvällen komer nu avslutas med ett par bubbel at my place och sen kanske en runda och skaka rumpa, who knows?!



XOXO

långa bollar på...taxen


HUR sött e inte detta? Denna hunden måste vara väldigt energisk med sitt lekande eftersom familjen tagit sig tid att fixa iordning denna lilla "lekanläggning" åt vovven!




CSN är dumma

Jävla studieförsäkran...hittade den av en slump idag och måste skicka iväg den men så tänkte jag ringa istället för då går det fortare men då hade jag inte min kod och jag kunde inte beställa någon heller för tydligen måste man ha sin kod för att kunna skriva i telenummer och mail till CSN som CSN senare kan skicka koden till, smart tycker jag...vääääldigt! Så nu får det gå med snigelposten iallafall så jag får väl bara hålla tummarna och hoppas på det bästa att pengarna kommer på måndag eller iallafall tisdag, bläää!

Vi började med Micro economics idag, inte kul... inte kul alls, jag försöker för mitt liv försöka komma ihåg allt vad jag lärde mig om företagsekonomi på gymnasiet men det är som bortblåst.


Ida är också less på micro redan...uuuh hur ska detta gå?


Nu blir det promenad en stund för att sedan avnjuta ytterligare en kväll i soffan med filt och frukt, I like!



XOXO


Sista dagen innan helvetet

Har lite lätt ångest nu inför morgondagen, shit, microekonomin kommer verkligen skilja agnarna från vetet eftersom 50-60% av eleverna brukar köra på tentorna så kommer detta bli en rejäl utmaning...gaaah, vill inte! Jag försöker ta det lite chill ikväll, kolla på tv och slappa i soffan med en tidning och lite frukt så kanske jag är på G imorrn, hoppas hoppas!

Tog en fika med Malena och Sanna förut, trevligt trevligt men samtalsämnet var lite lätt vrickat men jag tror vi måste reda ut det lite vidare senare, hehe!



XOXO

Dagen idag

God morgon..eller ja, trevlig lunch kanske man ska säga:)

Jag har försökt mig på konsten att sova ikapp inatt men det har väl gått sisådär och jag är trött så jag ser i kors fortfarande men huvudvärken är iallafall borta. Ska strax hoppa in i duschen och sen iväg och hämta mormor och göra lite ärenden och så ska jag köpa med massa tulpaner hem för att få det lite vårigt äntligen.

Förresten upptäckte jag idag att mina födelsedagsplaner krockar med något annat väääldigt viktigt...



VARFÖR måste det sändas samma dag, gaaah, det är verkligen inte optimalt, hur ska jag göra nu då... det tål att tänkas på under dagen...



XOXO


det ekar i hörnet

NU är julen ute härifrån men nackdelen är att det blir så tomt i hörnet...



Jag måste införskaffa mig ett skrivbord till dedär hörnet dels för att jag verkligen verkligen måste ha en ordentlig arbetsplats men också för att man kan faktiskt inte ha ett möblerat vardagsrum med ett sparat hörn bara så granen kan få plats, det är inte okej tror jag inte...

kass update

Ledsen för den taskiga uppdateringe idag men jag har inte haft tid för det helt enkelt. Natten var hemsk drömde massa mardrömmar och kunde inte somna om sen så jag har gått i en dvala hela dagen. Åkte hem till pappa fixade där lite och käkade sen födelsedagsmiddag för JennyKrog och kompani (börjar vara där för mycket tror jag) mycket trevligt men jag va så trött så stannade inte jättelänge för jag fick åka hem och sova lite innan jag åkte till jobbet. Där säg det riktigt hårt idag också vill jag lova, kasst med folk och spelet gick inte bra hur jag än bar mig åt, gaaah hatar när det blir så! Kul att flickorna kom och hälsade på iallafall...


Pappa och jag var och kollade på isracing


NU SOVA!!!

springa fram och tillbaka


Nu har tjejerna hoppat hem till sina ställen och jag slappar i soffan lite innan jag också ska sova efter en ganska hektisk dag med att ha träffat en hel del människor.

Först var det lååångfika med Jenny, vi satt ganska länge och pratade om lite dittan och dattan, sånt som man inte riktigt kan prata om när man är fler än två och det är så sällan bara jag och hon är själva så det var jättetrevligt. På vägen hem hoppade vi in i en blomsteraffär och köpte lite rosa blommor till mitt "vårande" av lägenheten, det behövs. Väl hemma blev det snabbombyte för att sen möta Jenny igen och gå fram till Krog & Kompani och möta Jenny H, Malena och Fredrik för att catcha upp lite efter deras resa och prata lite allmänt. Riktigt trevligt och positivt att dom hade afrer work, köp en drink så får du maten gratis..thats new mycket bra! Sen fick jag ta en liten joggingtur hem för att hinna hit innan Lisette och Maria skulle dyka upp för tv kväll med glass och frukt och en väldig massa prat. Trevligt det också men nu är jag trötter så sängen kallar om jag ska orka med en nästan lika fullproppad dag imorrn.


XOXO



sovmorgon

Jag har sovit 13 timmar inatt, mycket bra mycket bra det gillar vi! Och efter gårdagens hårkur känns håret lite bättre också så jag tänkte vara snäll mot det idag och inte tvätta det utan vänta tills imorrn och göra en ny kur då också så får vi se om det går att rädda något iallafall.

Nu ska jag fixa till lite här och sen springa iväg och fika med Jenny och ikväll blir det middag med lite Läcköfolk.



XOXO

Lady GaGa



I want your everyting, as long as it's free, i want your love, love love love...




Jag får inte nog av låten än så ni får dras ett tag med den också, videon är så klockren så jag avslutar dagen med denna, skuttar in i duschen och sjunger en sväng innan jag ska sussa!




XOXO




100114



Wooho, kvällen är här och jag är inte gråtfärdig, thats new. Jag hoppas att det har vänt nu då helt enkelt och jag kan bli lite glad igen.

Jag och Maria var en sväng i stallet förut och hälsade på de "små" liven. Det märks att det är lite lätt varmare ute idag bara -4 grader för alla hästarna var ute annars brukar dom alltid trängas inne i lösdriften men nu fick man gå ut och leta reda på dom. Aron hade "runda fötter" idag igemn hehe, massa is och snö under som får hackas loss efter bästa förmåga men diverse tillhyggen. Efter stallet fixade vi lite mat och kikade på Made in Sweden och planerade helgen, kommer nog bli en bra helg.

Nu sitter jag här med en turban på huvudet med en plastpåse innanför och det kliar så jag tror jag dör. Nej jag har inte blivit galen eller anammat någon ny konstig kultur, jag har en cocosmjölksinpackning i håret för går mer hårstrån av nu kommer jag bli galen men jag är ganska säker på att det har att göra med de senaste månadernas humör, mår man inte bra så syns det på hår hud och naglar och mitt hår har verkligen tagit stryk det blir kortare och trassligare för varje dag som går så drastiska åtgärder måste vidtas. Jag kommer pröva alla huskurer jag kan hitta och cocos är först ut sedan kommer jag pröva olivolja och efter det honung, har ni tips så hör av er bara jag kommer fungera som en försökskanin nu för jag har inget att förlora på det iallafall.



XOXO

blä

Usch, idag finns ingen inspiration till något alls. jag sitter och bläddrar i en mattidning för att försöka lista ut vad jag vill ha till middag men inget ser gott ut alls så det blir nog en tallrik blommkål istället det är iallafall alltid gott. Macka till det kanske?

Skolan idag gick inget vidare fast det är klart, tyckte ingen presterade på topp idag så det är väl inget att gräma sig över tycker bara det är dags att ribban slängs upp en meter eller två för som det är nu så är det dagisnivå på det mesta faktiskt.



Näää, stallet...


Ny dag nya tag???


Nu dag nya tag eller hur är det man säger? Hur som helst så känns det inte direkt mycket bättre idag men jag får försöka ändå helt enkelt så nu är jag påväg till skolan i den äldsta bussen västtrafik har tror jag, jag prövade 2 säten som var trasiga innan jag satte mig här och mitt säte knakar hela tiden så jag får luta mig emot fönstret istället för mot ryggstödet annars stirrar han som sitter bredvid på andra sidan gången för han försöker sova...



Ser ni hur vitt det är bakom? Man skulle ju kunna tro att det är snö men det är en hur tjock dimma som helst här och jag ser inte diket på andra sidan vägen ens...tror inte jag kommer fram i tid tills mitt möte:/

Jag vill passa på att tacka för alla fina stöttande ord från nära och kära men också från er läsare som jag inte ens känner, tack!




XOXO


Dagens YOUTUBARE



Lyssna och njut...




100112


Idag är det ingen bra dag alls...

Mormor ringde och väckte mig och grät i telefonen, det skär verkligen i min själ, jag orkar verkligen inte det. Jag är så förbanat trött på att vara stark och ordna och fixa nu, jag är påväg tillbaka till det stället jag var i höstas och jag vill verkligen inte det. Jag måste få luft! Jag måste få tid för mig och inte behöva tänka på alla andra hela tiden, hjälpa, fixa och stötta och det tar emot eftersom jag är sån i min natur att jag vill hjälpa men nu finns det ingen energi kvar till mig själv längre och jag vet inte riktigt hur jag ska få tillbaka den.

Jag skickade iväg ett mail till skolan nyss och bad om ett par dagar till på mitt arbete för som det är nu kommer det verkligen inte bli klart innan deadline ens om jag verkligen försöker för det blir bara halvdant då. Hoppas jag får gehör för mina önskemål...



suck...




jahapp....då har jag skrivit 3 meningar till då...suck...jag ger upp snart...någon som har en idé på hur man får motivation???

@ stallet

Hemma från en totalt meningslös dag i skolan och för att få bort lite frustration över det åkte jag till stallet med Maria för att pussa och klappa lite på sötaste söt, Aron...




Det var dimma inne i lösdriften, man kan bara ana lite hästrumpor vid maten...


Nu ska jag dra igång med pluggandet här, har lovat mig själv att jag ska skriva iallafall 2 timmar idag och försöka få klart första frågan så jag får se hur det går med det egentligen men annars har jag hela dagen hemma imorgon på mig så det är nog lugna puckar, eeh näe!



XOXO


Tillbaka till skolan



God morgon alla glada!

Nu sak jag snart iväg till bussen till skolan efter nästan en heeel månads ledigt därifrån. Ska bli spännande att komma tillbaka men blää vad svårt det är att ställa klockan och gå upp men jag har varit duktig idag på morgonen och gjort en smoothie, det räknas väl som frukost? Om man har banan i?



Duktigt av mig tycker jag men nu måste jag kila, bilen ser ut som en iglo så den ska skrapas och så ska jag hinna köpa nytt pendlingskort också innan bussen går.



XOXO


GSI



Okej gott folk, då var första avsnittet av Johan falk, GSI avklarat och jag är HELT såld, gud vad bra det var. Jag har längtat efter något sen Beck slutade gå och nu äntligen har det kommit något som kan få mig att studsa lika mycket i soffan när det blir spännande. Wagner får väl bli den nya Gunvald då helt enkelt och jag kommer sitta bänkad varje söndag nu framöver iallafall, hur kommer ni göra???






Säg NEJ till idioti

Jag kikade runt lite på diverse bloggar förut (allt för att inte plugga) och då snubblade jag över en kommentar från en kille som uppenbarligen inte har en helt fungerande hjärna. Jag blir mörkrädd när jag läser sånt här och jag undrar vad som rör sig i hans hjärna egentligen, om han ens har en fungerande.

VAD TROR NI?


http://avskaffastudiemedel.wordpress.com/


Jag tror han behöver hjälp...snälla kan inte någon hjälpa det arma barnet som inte har blivit begåvad med en hjärna!



What now?

Sådär ja, nu är nog de allra flesta hinder för att inte kunna plugga undanröjda. jag har varit i stallet, städat ur skafferiet och kylskåpet (3 bärkassar mestadels från skafferiet), varit i affären och köpt lunchmat för hela veckan. det enda som är kvar nu är egentligen att städa igenom hela lägenheten men jag orkar inte det idag så jag får helt enkelt sätta mig och plugga lite ikväll men jag måste ju se på Johan Falk sen iallafall så det blir nog bara att skriva en inledning kanske hihi.



Ohyggligt rent och städat skåp måste jag säga, bara saker däri som används...



XOXO


Dagens YOUTUBARE


Slänger in gårdagens bästa låt till er alla medans jag fortsätter städa här hemma...



Morgon!!!

God morgon! Det är väl kanske inte morgon längre för klockan är efter tolv men jag vaknade för inte jättelängesen så för mig är det morgon och för en gångs skull är jag faktiskt hungrig när jag vaknar så jag äter frukost, kors i taket!

Klockan två ska jag iväg till stallet en sväng men innan dess tänkte jag städa ur skafferiet i köket för det ser inte alltför organiserat ut, jag har typ två av allt där inne så ut med det äldsta och lite ordning ska det bli, får se vad jag hittar för kul saker där inne. Det kanske är där min alien/tomte/moster bor förresten. jag har ju inte hittat den än och låter gör han ju fortfarande så vem vet...

Old love

Nyss hemkommen efter en trevlig utekväll med flickorna (och tobbe). Först hemma hos Lisette, hennes sambo ville inte veta av oss så han flydde fältet och vi kunde spela guitarrhero bäst vi ville och sjunga, fy vad det måste ha låtit men kul hade vi. Alltid lika lika trevligt att catcha up litegranna med gamla vänner, hur det än är så förstår dom en alltid bäst! Kvällen avslutades med lite black jack och ohämmad dans på stadt...




Maria och Tobbe


Skål gott folk


Gammal kärlek rostar aldrig eller hur var det egentligen?



Utgång

Nu sticker jag ut med lite vänner. Det blir blå outfit idag kort på det lär väl komma upp senare antar jag för nu hinner jag inte det, sen som vanligt så det är bara att vänta på att skjutsen kommer och hämtar mig.



Jag önskar er alla en supertrevlig lördag, nu ska här dansas!



XOXO


Iskallt stallbesök

Som bekant är det ju inte direkt jättevarmt ute och detta gäller ju även i stallet så man får pallta på sig som en michelingubbe ungefär men då är man varm iallafall. Aron är verkligen som en förvuxen hund, hade man inte behövt ha grimma på honom för att det är regler för det hade man inte behövt det för han följer en vart man än går. Allt bångstyrigt som var i början är som bortblåst och nu är han tillgiven och lugn, perfekt häst!


Maria och Skrållan



Jag längtar tills det att isen försvinner eller att den snöar över helt så man kan ge sig ut på långa ridturer i skogen igen, det märks på både honom och mig att det är alldeles för lång tid sedan men nu får vi väl nöja oss med snöiga promenader tills det känns säkert att sitta upp igen.



XOXO

Till stallet

Nu har jag värmt upp mig lite med filt och tofflor så nu tänker jag sticka iväg till stallet med Maria en sväng. Stackars lilla Aron har inte fått vara ute och röra på sig på ett tag för det varit för kallt och för halt men ikväll blir det lite pyssel iallafall.



Hörs senare ikväll...



XOXO


En dag på Kinnekulle

Idag har det varit helt underbart väder ute, solsken från en klarblå himmel och ca -10 grader så det var optimalt väder för en liten snöutflyckt. Jag och Sanna åkte upp till Kinnekulle för att ta lite bilder och njuta av det underbart vackra vädret och givetvis ta en kopp stärkande varm choklad på kinnekullegården.








Ansiktet är stelt av kylan och när jag kom hem upptäckte jag att jag fått fräknar under dagen.








Det är inte soppa där på tallriken i mitten, vi fick ganska mycket vaniljsås bara:)


Frusna rönnbär


Solen är påväg ner och dags för oss att åka hem



Kvällens outfit

Nyss hemkommen från kvällens jobb. Mycket bätte än förra veckan och jag är faktiskt nöjd ikväll inte bara för att det genererade i typ dubbel lön från förra veckan utan för att jag hade riktigt trevliga gäster också så det var över lag en helt okej kväll.


Såhär ser jag ut ikväll, älskar det röda rosettdiademet


Nu ska jag nog ta och försöka hoppa i säng för det blir utflyckt imorrn, dvs om vädret tillåter, jag hörde rycktas om att det skulle vara -20 grader och då tänker iallafall inte jag vara ute mer än nödvändigt för så kul är det inte att få frostskador i tårna. Då blir det hemmamys med filtar istället, passa på att städa bort julen kanske.


Sov gott alla!



XOXO


100108

Stressig dag med massa att göra men nu ska jag mellanlanda lite hemma innan jag ska iväg till jobbet lite. Hunnit med att plugga, åka en snabbis till götene, hälsa på pappa och lämna en nyckel, hämta kläder och sist men inte minst byta julklapp med bästaste Lisette. Fick ett sött litet juicepaket:)



En Juiceförpackning med 200 olika recept på egengjorda juicer och smooties, superbra och gott!


Måste stressa vidare nu...

Dagens YOUTUBARE


Nu tänker jag säga godnatt för idag. Tänkte jag skulle försöka vända tillbaka dygnet igen för det har varit helt skruvat de senaste veckorna och nu är det snart skola på riktigt igen så då kan jag ju inte vara vaken till klockan 4 på nätterna och sova till lunch. jag tror förresten att porslinsaffärerna här i stan kommer få en ny kund imorrn för mina grannar har kastat saker ikväll och skrikit en del, har låtit som om halva servisen gått sönder, iih!


Hur som helst så önskar jag er en fin natt så hörs vi imorrn, skickar med några kloka ord från en skön wombat!





Min bok!

SÅ! Äntligen klar med min del av grupparbetet så nu kan jag lägga det bakom mig och gissa vad?! Jag hade fått paket med posten...



Bra va! Boken jag väntade på kom lagom tills det att det ena arbetet var klart så nu kan jag läsa på nästa i lugn och ro (bara en vecka på mig så jag får stressa ändå)!

Jag var en sväng hos mormor förut, hade handlat åt henne så hon bjussade på pannkakor för det, tack för den och det var supergott!


Nyss hemkommen från mormor, kallt ute så man blir alldeles röd i ansiktet

Ska krypa upp i soffan nu och försöka tina upp mig själv lite för det är kallt inne i lägenheten och -15 ute gaaaah!



XOXO


*%&¤#" snö!

Det snöar!!! Jag blir galen snart!!!! Kan den som beställer med snö hela tiden ta och ge sig, eller är det så att ni där ute som önskar snö är ganska många? Kan då inte ni ta och samköra era önskningar till en eller två dagar för jag vill faktiskt inte att det snöar mer nu. Jag vill ha strålande solsken och -5 det är lagom och bra. Det är -12 ute nu och snöar som satan...det räcker nu!

Hur som helst har jag suttit uppe i nån timme och pluggat nu, börjar äntligen se ett slut på min uppsats iallafall och tur är väl det för så fort denna är klar ska jag börja skriva nästa som ska vara klar den 15e så det är hög tid att börja nu men jag saknar fortfarande en bok så den mååååste verkligen komma med posten senast imorrn annars blir det väldigt krisigt här.



XOXO


Dagens YOUTUBARE


Jag tänkte införa en ny liten kategori inlägg här på bloggen såhär på det nya året. Det kommer bli ett YOUTUBE klipp lite då och då av trevligheter jag hittar speciellt under bussersan till och från skolan då jag dör av tristess om jag lyckas hålla mig vaken.

Men här kommer ett smakprov, riktigt skön låt. Bara att drömma sig bort till nåt VARMT ställe...


Vägglöss, Ja tack!

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, heller inte om Cool stuff är seriösa när dom skriver såhär...
 

"Nallen - i viss konkurrens med valpen och apan - har länge dominerat mjukdjursscenen. Trenddjur, exempelvis pingvinen, bryter sig in då och då men på det stora hela har mjukdjursutbudet varit oförändrat det senaste halvseklet. Tills nu.


Plötsligt har branschen öppnat sina ögon och skådat det som inte går att skåda utan mikroskop. Den nästan osynliga, pyttelilla världen med djur så små att de inte längre kallas djur utan organismer. De bor i och omkring din kropp. De är inte alltid jättemysiga i verkligheten men om man förstorar dem en miljon gånger och syr dem i plysch, då är det en helt annan historia."



"Varje mikroorganism är mellan 14 och 20 cm vilket motsvarar en förstoring på en miljon gånger. Du får med ett kort med verkliga bilder och information om hur organismens liv ter sig i dess naturliga omgivning."




Det är alltså mjukisdjur formade som diverse äckelheter som det är tal om här. Man kan välja mellan till exempel förkylningsvirus, dålig andedräckt, herpes eller varför inte ett sött kramdjur som föreställer fotsvamp, mmm vad mysigt att gosa med! Ni dömmer själva, är detta nästa stora grej bland kidsen och vuxna med vrickad humor eller är det bara fjanterier?







Snö...igen!

Guess what!?

Det snöar igen...någon som är färvånad? Näää, tänkte väl det. Seriöst, hur mycket ska det snöa egentligen???Jaja, hur som helst så har natten inte varit den allra bästa kan jag lova. jag har haft jätteont i magen sen incidenten igår så jag tog mig en rejäl sovmorgon och trots det har jag nog bara sovit 5 timmat men nu ska jag sätta igång med pluggandet här igen, ska skriva klart grupparbetet idag tänkte jag och belöna mig med filmkväll lite senare.



XOXO


Utgång med flickorna

Jag stac ut en sväng med Jenny H och Sanna ikväll och käkade på krog & kompani. För min del blev det lax, potatisgratäng och ett glas bubbel, en mycket lyckad kombination. På stället har dom en väldigt bra meny, du väljer huvudtillbehöret i din varmrätt ex lax då i mitt fall och sen väljer du vad du vill ha till, sallad? gratäng? Väldigt bra tycker jag. Efter maten knallade vi ner till nattklubben, dansade lite (Sanna dansade jag och Jenny surplade mest drinkar). Vi körde en rätt basic lek genom större delen av kvällen. Man nämner tre personer,kan vara fiktiva eller riktiga. En ska du ligga med, den andre ska du döda och den tredje ska du gifta dig med, sedan är valet helt fritt men man ska motivera varför man valt som man gjort. Jag lovar, det kan bli rätt underligt men hysteriskt roligt om valet av personer är bra, rekommenderas starkt!

                                         


En trevlig kväll som tyvärr fick ett lite konstigt och smärtsamt slut...jag råkade dricka en dryck jag inte tålde, jag tycker att om an beställer en cider så är det en cider man ska få och inte något annat som smakar cider...som tur var gick det ganska bra och jag behövde inte åka till sjukhuset utan det räckte med massa massa vatten och lite egen kurering. Jag lär iallafallaldrig dricka något på flaska utan att läs ordentligt på den igen! Tusen tack igen Sanna för att du hjälpte mig hem!



XOXO


Morbrors begravning

Då var begravninge avklarad...
Det är väl aldrig roligt med en begravning men det var trevligt att träffa alla i släkten. Dom är så utspridda att man nästan aldrig träffas alla på samma gång. En av mina kusiner träffade jag för första gången på 7 år, sist var morfars begravning och jag hoppas man kan träffas nästa gång utan att någon måste dö först.

Blommorna var riktigt vackra och det var mycket färger. Jag vet att många kommer ha åsikter om dessa bilderna men bespara mig kommentarer som jag ändå inte kommer publicera för dessa bilder är för dom av släkten som inte kunde ta sig hit...






Therese goes hemmafru?

Jag fick något hemmafru-ryck igår tror jag för jag lyckades göra mig av med mitt lilladiskberg, bli 4 matlådor rikare samt baka bröd och sortera upp pantflaskor och tomglas...mitt sätt att hantera stress?

Hur som helst blev brödet ganska gott. Dert var superenkelt att göra, jag hade glömt hur lätt det var att baka. Jag gjorde en vanlig brödsats och la till solrosfrön, pumpakärnor och små bitar av aprikoser. Reeultatet, ett saftigt bröd som inte smakar konserveringsmedel. jag tror jag ska fortsätta baka nu, hoppas jag klarar det.



Håller på att göra mig iordning nu för jag ska iväg på begravning. Det kommer inte bli någon trevlig dag alls men det får gå helt enkelt. Hoppas det blir en fin begravning.

När jag kommer hem blir det nog förresten mer "hemmafruande".



XOXO


jag och snobben

Idag känner jag mig lite som snobben...inte så att jag springer omkring med nosen i vädret o blundar eller så utan snarare såhär...



Hoppas det går över snart...

Pluggupdate

Nu sitter jag hemma hos Mormor och försöker dra igång pluggandet. Jag har varit på biblioteket, lånat 2 böcker som faktiskt är riktigt bra så idag kommer jag komma igång med skrivandet och det underlättar ju en hel del för imorrn kommer jag inte kunna skriva något alls. Asta vill gärna sitta i knät när man sitter vi datorn men det funkar ju inte riktigt när man ska läsa samtidigt som man gör anteckningar och hon blir mer eller mindre fly förbannad när man försöker flytta på henne.



Asta är inte världens bästa posare och att få till en bra bild med henne är lättare sagt än gjort.


Vi tog en sväng förbi lite färgaffärer förut, gaaah, tapeter! jag vill verkligen tapetsera om min hall för den är lika exalterande som en potatis så det behövs färg och lite action där helt enkelt. Jag hittade så många bra tapeter att jag nästan blir lite ledsen, jag kan ju liksom inte sätta upp allihop och jag kan inte bestämma mig för en ens. Först hade jag ju tänkt att det skulle gå i rosa men sen hittade jag sjukt många snygga turkosa också, hur ska man kunna välja? Det lär iallafall bli ett "februariproblem" för då kommer det sitta lite mer pengar på kontot än vad det gör nu och då får man kanske se det som en investering istället för ett köp haha.



XOXO


100104

Hmm, skulle gått upp tidigt men det gick sådär, sängen var alldeles för varm och skön och det var grymt kallt ute i köket så jag kröp ner en timme till men nu är jag klar här hemma iallafall och ska möta Sanna för en frukostfika och så ska jag hjälpa henne med lite färgval. Sen blir det middag med familjen och sen MÅSTE jag verkligen plugga. Hoppas dagens plan håller hehe!



XOXO


Sagoskog

När jag åkte hem från Vänersborg förut njöt jag verkligen. Det var massa massa snö på träden och vissa av dom hängde ner ganska rejält över vägen...



Bilden är hur kass som helst men ni ser ju träden, riktigt sagolikt hihi. Nu hoppas jag bara på att morgondagen kommer vara solig igen så jag kan få några riktigt bra vinterbilder innan snön försvinner, den kommer ju inte ligga kvar för alltid så det är lika bra att passa på medans den finns kvar.


Ny bloggdesign


För er som inte har något sinne för färg och form, ni som missar när sambon bytt gardiner eller när en vän klippt sig. JAG HAR NY BLOGGDESIGN! Så då var det klargjort. Tycker denna passar min personlighet lite bättre, det enda som saknas är en massa skor men det tänker jag ju blogga om istället så det får väl då kanske räcka.

Jag var ju ute och åkte lite skidor förut, kameran tog jag med mig men tyvärr inte mitt minneskort det hamnade i min soffa igår och kom inte med ut, gaaaaaaaaah vad irriterande för det var helt underbart vackert ute idag, får hoppas de ser likadant ut imorrn så jag kan fota lite då istället. Nu blir det plugg och sen ska jag köra pappa till jobbet, eller ja, till vänersborg iallafall sen får han åka resten av sträckan själv hehe.



XOXO


Skiiiidor



Ååååh, fint väder, fint väder...Nu ska jag ut och åka skidor...i'll be back!!!


(om jag inte uppdaterat innan klockan 20.00, snälla ring en ambulans)

kulturchock

Kulturchock är ett bra ord för att beskriva kvällen. Min själ har stundtals gråtit av falsksången den behövt bevittna och många av människorna jag sett gör mig lite smått rädd, en av mina kusiner tröstade mig med att det var en lugn kväll och det skulle bli värre, hmmmfp, tack för den! Jag trodde också att jag hade hört alla förolämpningar man kunde få höra men här tar dom det till en helt ny nivå, jag vet dock inte riktigt om jag ska ta illa upp för dom går typ i stil med, "bara för du e snygg ska du fan inte tro att du ska vinna" sen försöker dom se lite farliga ut med men det funkar liksom inte, jag börjar flina istället, ska dedär sänka mig eller vadå?


För övrigt har jag också lär mig några viktiga saker idag.

1. Titta inte på någon som pillar med sin öl, det betyder tydligen att man muckar gräl.

2. Det finns tydligen en regel i black jack som heter "gambla" eeeh, den va ny för mig!

3. Tro inte att du vet bättre än spelarna som e fulla, trots att du e nykter och jobbat i 4 år med spelet.

4. Man får tydligen inte heller ha åsikter om andras levebröd, inte en enda åsikt...detta förbryllar mig.

5. Grundregel Nr. 1...jag har tydligen alltid fel...hmm?



Bra start på nya jobbet med andra ord, men det kan ju iallafall bara bli bättre nu kan jag lova.



XOXO


Drömmer mig bort

Ute snöar det som bara den och det verkar inte som om det någonsin ska sluta snöa tycker jag. Det har gjort det nästan dagligen sen någon vecka före jul. Hur trevligt det är med snö så längtar jag ändå till värmen nu och jag ser fram emot att göra resan som jag fick i julklapp. En sparesa till Malta! Vi ska bo på ett riktigt bra hotell och det finns tydligen mycket att se på malta också så det blir nog inte mycket till solsemester utan mer upplevelse och må bra semester.



Det ser vackert ut iallafall så det blir nog bra


I april ska jag mamma och mormor åka till Selma spa i Sunne också och det ser jag fram emot också. Jag tror inte vi har gjort något tillsammans vi tre förut så det ska bli kul. Jag och mormor var ju där i sommras när mormor fyllde 85 och vi trivdes jättebra så ska bli skönt att komma tillbaka dit igen och kanske boka in lite mer behandlingar denna gången. Gaaah, jag längtar!



XOXO


ZzZZzz

Trött, tröttare, Therese...

Jag förstår inte riktigt var energin tog vägen? Måste ha gått åt en samma igår i badet för idag är jag helt slut. Jag måste plugga lite men tror jag ska sussa en timme till först för annars kommer inte detta gå alls!


Gott nytt 2010

Nytt år, nya möjligheter. Det är ju så det brukar heta och i år ska jag verkligen ta vara på alla möjligheter. Det kommer att bli ett år att minnas. Antingen går mina projekt i lås och året komemr bli fantastiskt eller så går allt i stöpet och året komemr bli minnesvärt för att vara det mest misslyckadehittills, men jag kommer inte låta det hända, NEJ, det ska bli perfekt!

2009 avslutades väldigt bra, först en dag på dagspa/bad med Sanna, jag tror aldrig jag bastat så mycket i hela mitt liv eller heller känns mig så ren. Vi var på nya Arena badet i Skövde. 5 olika sorters bastu, hamam, utomhuspool, inomhuspool, upplevelsedusch (!) och massa andra helt underbara saker att skämma bort sig själv med och så lite ä'ventyrsbad på det hela också, ibland måste man faktiskt få leka lite också.


Utomhuspoolen och en av basturna

Sedan blev det mat, gott sällskap och film fram tills 12 slaget som firades framme på torget i vanlig ordning. Enda missen där var egentligen att talaren missade att klockan slog 12 men alla ordnade sin skumpa o skålade själva hehe.







Jag är annars också väldigt stolt över mig själv att jag hade med mig både skumpa och RIKTIGA glas fram till torget och allt var med hem samt allt var helt intakt samt att jag lyckades stå på benen hela vägen dit och hem trots isgator.



XOXO

RSS 2.0