Madde+Victor=SANT

Jag kom på att jag totalt missade att lägga upp bilerna från bröllopet i söndags. Madde var en så söt brud! Jag är ju också pinsam så det förslår när jag sitter och storlipar under hela vigseln, kan inte hjälpa det jag är alldeles för blödig när det kommer till bröllop! Jag önskar er ALL LYCKA I VÄRLDEN!!!









grill & chill

Idag har det varit sjukt varmt ute på slottet och det har sett väldigt lockande ut att bada så efter jobbet mötte Malin upp mig utanför slottet så slängde vi oss i vattnet, LYCKA! Igår åkte vi ut till hennes mammas stuga som lämpligt nog ligger 500 m från slottet så jag hade nära till jobbet imorse. Vi grillade och tog ett par glas rosé i solnedgången, underbara sommar.




Skjortan blir hysteriskt skrynklig av fukten i slottet. Torrshampo och mineralsmink=överlevnadskit


Räkor och mys med Malin

Jag har haft en supermysig kväll med Malin. Räkfrossa på Harrys och sen drinkar för att prata vidare om höstens flytt. Åååh, jag är så taggad nu så jag lite går sönder!

Jag körde på långkjol och uppsatt hår ikväll. Det är fortfarande lite ovant med att vara "fuskbohem" men jag gillar det skarpt!


Självdistans

Ni får tycka och tänka preciiiis vad ni vill om mig. Men kom ALDRIG och säg att jag inte har självdistans eller att jag inte bjuder på mig själv. När jag och Jenny var och badade förut ställde jag kameran på att ta en bildserie på 3 bilder när jag sprang ut i vattnet, kul grej tänkte jag. Låt mig säga som såhär...det fanns en håla och ja, kameran lyckades pricka in precis rätt tid att smälla av de tre bilderna.

Här är resultatet...






FAIL!!!


bada bada bada

Helt slutkörd efter dagens aktiviteter. Först bröllop och sen födelsedagsmiddag. Nu sa jag slänga ner bikinin i väskan och åka och bada för jag är varm så det blir kondens på fönstret bredvid mig..inte OK!


Bildbomb Midsommar!


Sötaste pälsbollen ever!


Vig var han också...


Kaos i Cafét, en hackspättsunge flyger in rutan och landar omtöcknad i varghägnet...finns bättre ställen att krascha på!


Tabledance?


Panik! Hela parkeringen var full med polisbilar när vi kom till spat. Typ 100 snutar hade nån typ av teambuilding över midsommar, ska inte dom jobba då?


Vackra Gullmaren


Perfek väder!


Återkommande tema...finns det fiskar/amfibier/fula djur i närheten blir Jenny ett barn


Vilse i Lysekil, bra ställe att vara vilse på!


Fishy


Jenny letar desperat efter bläckfiskar. "meeeeeh, dom ska ju vara här?!?!"


Summa summarum, en hemsk solbränna, avkoppling, söta djur/fula djur (mat), perfekt väder och hinkvis med jordgubbar. Trevlig Midsommar! 

Midsommardagen

Sitter på balkongen fortfarande med datorn och njuter. Helgen har varit fantastisk och vädret har också varit super, kunde inte önskat om något mer. Bldbomb kommer imorrn för nu ska jag slänga mig i sängen efter en intensiv helg. Imorgon blir det bröllop OCH 87 års middag. Förstår inte riktigt hur det ska gå till och hur jag ska kuna dela mig på mitten men det ska nog gå vägen.


Från stranden vid Gullmaren. Spat Vann som vi var på låg beläget där, fantastiskt!

sommaren står för dörren

Äntligen ledighet! Midsommar imorrn och jag håller på att packa väskan men vaaad ska man ha med sig? Hade varit så lätt (typ) om man bara visste vad det skulle bli för väder med säkerhet men nä, jag får väl gissa eller helt enkelt ta det säkra (tråkiga) före det osäkra (snygga). Men jag vill ju ha sommaklänning men inte frysa, åh dagens I-landsproblem, jag blir ju ledsen här med mina garderobsbekymmer. Som tur är har jag gjort världens bästa spellista på spotify som gör mig s glad. Den pefekta för att packa/städa/göra sig snygg.

Jag var ute en sväng vid stugan förut och njöt av kvällssolen med gullungen. Mina jordgubbar tar sig och kommer väl vara mogna någon gång i oktober om vi har tur men som Asta håller på kommer det inte finnas en enda kvar för så fort dom börjar ändra färg är hon där och äter den rackaren. När jordgubbarna var slut gick hon över på att äta prästkragar den tokiga pälsbollen.









fucked up

Idag blir det en hemmadag efter klanterierna igår. På en dag, EN DAG, lyckades jag med att på jobbet ramla, bita mig så hårt i tungan att jag fick korta ner turen för jag inte kunde prata ordentligt, få två (vuxna) gäster att gråta...till mitt försvar så bad dom mig berätta spökhistorier och jag infriade den önskan. Jag avslutade fint med att sträcka en muskel så nu kan jag inte andas ordentligt. SLOTTET TAER DÖD PÅ MIG. Sakna men säkert förgör det mig, jag tror inte det tycker om mig längre. Känns lite som om jag blivit dumpad av slottet...det gör ont!

/Therese - som är en aning bitter och trasig.


Dagens YOUTUBARE

I vintras spelades det in en musikvideo på mitt älskade jobb. På något sätt har detta helt undgått lokalpressen och i princip INGEN i personalen visste om detta heller men nuså, nu har vi fått upp ögonen för detta. Måste säga att slottet presterade bra, vi är alla stolta vårdnadshavare till vår stora vita bebis!


balkong

Åååh Balkongen är äntligen klar! Lycka i en liten låda. Fast njaa, lådan är ganska stor. Jag har flängt runt hela dagen och köpt örter, blommor och perfekta textilier till min kreation. En smygtitt följer...


jaaa jaja

OKEJ!!! Jag ska blogga!!!

Ni är mäkta bra på att kommentera när jag INTE bloggar men kommentera gärna när jag bloggar också så jag vet att ni läser och uppskattar, annars tappar jag så lätt lusten när det  mycket att göra och svårt att prioritera.

Sommarlov för de flesta nu antar jag eftersom alla verkar ha hittat ut till stränder och sånt nu och även min kära arbetsplats. Nu har jag två härliga dagars ledighet och jag ska njuta till fullo. Ikväll blev det champagne på bakgården hemma hos Ida och David, vad det blir imorrn är en gåta.





Såhär ser stan ut när man cyklar och fotar samtidigt...



RSS 2.0