kreativitét

Tänkte visa mitt nya älskade nagellack, OPI Diva of Geneva. Jag är så sjukt nöjd med det, en riktigt mustig höstig färg, I LIKE!!!



Armbandet är förresten det jag gjorde under möhippan i lördags. Jag är inte en jättepysslig person så att jag faktiskt till verkat något är helt fantastiskt och eftersom jag inte skadade mig själv under hela tillverkningsprocessen är det ännu bättre. Kors i taket upphöjt i 1000 ungefär.




på en klippkant och vinglar...

Efter helvetesveckan har jag äntligen börjat landa igen. Visst det är verkligen inte på bägge fötterna och jag står lite lätt och vinglar på ett klippkant känns det som men det blir bättre nu när schemat blir LITE luftigare och det finns så sjukt mycket trevligheter inbokade hösten 2010 men dedär återkommer jag till senare. Efter uppsatsen var inlämnad och redovisningen avklarad så kom allt jag skjutit bort och ignorerat i ett par veckor på en och samma gång och jag fick feber och frossa men efter lite sömn och vila är det borta och jag är på G igen.

En kul sak hände igår förresten! Det ringde från en skola i Skara som undrade om jag ville hoppa in som vikarie där. Jag tackade givetvis ja för pengar är ju alltid bra att ha och likaså meriter på CV't men det som är udda är att dom ringer till mig och erbjuder jobb utan att ens ha träffat mig, dom gick enbart på en rekommendation, tänk om personen som rekommenderat mig har dåligt omdöme då? Men hur som helst så var jag åp skolan idag iallafall och även fast det var ett par år sen jag vikade så kom jag snabbt tillbaka in i det och det var faktiskt roligt. Kommer dock bli mindre roligt imorrn när jag ska BAKA med 19st 7 åringar. Jag ser en katastrof för mitt inre...hoppas inte den bilden besannas bara. Herregud, vad har jag gett mig in på?! Eeeeh det ska nog gå bra...eeeh...


Malenas Möhippa!

I lördags var det äntligen dags efter månader av förberedelser, smygande och otaliga gånger man har önskat att man inte öppnat munnen. Jag vill inte ens fundera på hur det var för tärnorna, det måsta ha varit hemskt att inte försäga sig.

Vi började dagen vid 10 med att storma det blivande Kindbergska hemmet och halva gänget gjorde iordning den blivande bruden medans andra halvan gjorde klart för chokladprovning på undervåningen. Efter chokladprovning och en lättare lunch drog vi iväg i vår lomousine till skövde och till en danslokal där vi skulle lära oss dansen till lady Marmalade. Vår korreograf Bosse var enastående, ett stort tack till honom! Sedan bar det vidare hem till Liisens pappa Kaj där vi hade ett smyckesparty där Malena skulle göra en morgongåva till sin blivande man och vi andra fick leka bäst vi ville och vi var som små barn på julafton med alla pärlor, berlocker och kedjor. Min kreativitet sträckte sig såpass långt att jag gjorde ett armband som förövrigt blev sjukt bra haha. Sen drog vi vidare ner till Café Skea, inrett i Moulin rough anda, där kvällens middag och fest skulle hållas. Eftersom mitt pluggande satte käppar i hjulet lämnade jag dom andra efter middagen men dom andra hade fortsatt ett bra tag till och avslutat kvällen med bad i tunna i trädgården, mysigt!


En något förundrad blivande brud


Förvandlingen har börjat


Liisen, Tine och Angelica hjälps åt med att pimpa Malena


Min tolkning av lyxhora


Malena har sannslöst mycket hår, jag bara älskar denna bilden. GLÄDJE!


Taaadaa!


Sjukt mycket snygga brudar


Syskonen Apell


Jackie med den underbare Bosse. Kolla t-shirten, klockrent haha!


Voulez vous coucher avec moi ce soir


Café Skea


Myshörnan med tillhörande vattenpipa


Tack för en underbar dag tjejer och lycka till Malena!!!


snabbupdate

Nyss hemkommen från Malenas riktigt lyckade möhippa men nu är jag riktigt mör i kroppen men har iallafall 3 timmars plugg framför mig, underbart. SNART är det iallafall slut på det och jag får återgå till en normalt tillvaro med sömn och socialt liv, snart!

Såhär såg jag iallafall ut i morse innan jag drog iväg, man borde vara uppklädd som lyxhora betydligt oftare. Om någon undrar hade vi Moulin Rouge tema på möhippan...




businesswoman!

Haaard work work! Jag är riktigt dålig på att blogga just nu jag veeet det kära vänner men just nu är det lite mycket. Det är såpass mycket att jag överväger att köpa upp ett lager redbull och koffeintabletter just to survive men det ska nog gå bra. Jag lär uppdatera imorrn efter en sjukt hektisk dag, you'll se!


Dagens jobboutfit


Dagen

Hemma igen efter en trevlig dag. Jag försov mig en hel del så det blev ingen skola för mig idag utan jag mötte istället upp Malin för lunch på stan och sen en minishoppingrunda. Det blev bara ett nytt nagellack inhandlat, jag visar imorrn hur det ser ut men det är en riktigt fin höstig färg.

Nu ikväll har jag varit på personalmöte på JPC i Skövde, mycke nytt på G men det kommer nog bara bli bra tror jag. Så skönt att ha hamnat på ett företag som faktiskt bryr sig om sin personal till skillnad från vissa andra i den branschen. Kvällen avslutades med middag på Sand somär en Libanesisk restaurang som ligger under kontoret.


Jag missade tydligen ställa in skärpan förut, hann bara ta ett kort så det får duga får, göra bättre imorrn.


Mormor

Älskade mormor!

Jag var och hjälpte mormor med sitt röstande förut för hon var lite nervös för att gå själv få jag fick valla henne till vallokalen. När vi var klara passade jag på att fota lite med min nya leksak och här är två bilder som jag tyckte blev riktigt bra, vad tycker ni?






galopp!

Haha jag lite dööör, av skratt givetvis! Jag och Malin hade med en kille, Robban, till stallet imorse för en lite ridtur. Han hade aldrig suttit på en häst förut, bara en åsna! Sjukt underhållande men jag måste erkänna att han faktiskt var duktig och efter lite uppvärmning med skritt gick det tillochmed bra att trava lite.








nyplanterat

När man är sjuk måste man sysselsätta sig med något annars är det lätt att bli skogstokig. Inatt när jag inte kunde sova spenderade jag 3 timmar med att städa och organisera badrummet. Jag monterade ihop en hylla jag köpte för 2 veckor sedan (ja, jag är dålig på att ta tag i saker med en gång) och pyntade med ljus, handdukar och fina krukor och boxar att ha saker i. Idag har jag istället tagit tag i min balkong som såg ut som en annan slags soptipp men nu är det ordning och reda där ute och nyplanterat i alla krukorna så nu är jag klar för hösten!



Vit ljung och ljus murgröna är alltid ett säkert kort


Japansk lykta




Kossa på rymmen

Förut när jag var ute och åkte så passerade jag en kohage där en av kalvarna hoppat utanför staketet och gick på vägkanten. God medborgare som jag är ringde jag polisen och fick prata med en som helt uppenbart hade för lite att göra.

Jag: Hej! Det går en ko, eller ja, en kalv på vägen utanför Källby.

Polisen: Hmm, kan du ge ett signalement på kon?

Jag: Eeeeeh, hmm ja asså, hmm det var en röd, fluffig liten ko?

Polisen: Hahahahah, ja jag skojade ju givetvis med dig. Fluffig? Kan det varit en låglandsko? 

Jag: Nää, det var snarare en rödbrokig (fråga mig inte varför jag vet sånt).

Polisen: Varför stannade du inte och pasade tillbaka kon in i hagen då?

Jag: Eeh, asså, jag är lite rädd för kor.

Polisen: Jahaja, ja men jag skickar någon på det då. Tack!

Ett par minuter går och så ringer polisen upp mig...

Polisen: Jaa tjena det var jag igen du, det var en liten ko sa du?

Jag: Ja, det var en kalv ja...

Polisen: Ja, bra! På väg 44a?

Jag: Ja...

Polisen: Fint, då löser vi det, tack tack!


Är det bara jag som tycker detta är lite udda?


videoblogg


Jag lyckades hitta Aron ute i den kolmörka hagen och passade på att filma matmonstret lite när han käkar äpple. JAAA, jag vet att han tigger men det är så sött och han är såpass gammal att jag faktiskt inte tycker att det gör något:) Ha lite överseende med att jag låter som Kalle Anka, jag är dunderförkyld, okej?!




dålig dag

Årets hittills mest onödiga dag skulle jag tippa på! Jag vaknade klockan tre inatt med feberfrossa och en hals som gjorde jätteont. Inte kunde jag somna om heller för febern gjorde så allt var obekvämt så jag fick knö i mig alvedon och vänta på bättre tider. När jag vaknade kom jag inte ur sängen så jag bestämde mig för att hoppa första lektipnen och åka till andra istället så jag somnade om. Lyckades givetvis försova mig så jag glömde hälften hemma. Väl i skolan hittade jag ingen rolig så jag käkade lite lunch och satte mig o läste innan lektionen som sedan när jag väntat en timme visade sig vara inställd. FAAAAN! Riktigt roligt, verkligen! Satte mig påå bussen hem igen med världens glappkäft till white trash bakom mig som pratade konstant i telefon med en dialekt och tonfall värre än grynet. Väl i Lidköping igen skulle jag skriva ut ett dokument på biblioteket för skrivaren klappade ihop igår och givetvis gick det inte att öppna dokumentet påå datorerna där. Ååååååh sluta plåga mig! Nu ska jag iallafall sova en stund och hoppas allt är bättre när jag vaknar.

Vad har ni gjort idag? Haft en bättre dag???


årets sista dopp

Idag har det varit riktigt klibbigt och varmt ute hela dagen och någonstans under dagen insåg jag att detta förmodligen var min sista chans i år att bada så efter jag gjort allt jag hade på schemat packade jag ner badkläderna och åkte till svalnäs för ett sista dopp. Det är märkligt hur tyst och öde det är där ute när sommaren är slut, nästan kusligt men det var skönt. Jag hade ju inte velat att det skulle vara folk där, mer dumförklarad för att bada nu hade jag inte velat bli men precis när jag tagit på mig igen dyker det upp flera par på stranden så det var perfekt tajming. Jag vill inte direkt påstå att det var varmt i vattnet och jag kan inte heller säga att jag gick i vattnet under tystnad för då hade jag ljugit men det var helt okej om man tänker på att det är september och folk har börjat med halsduk.

Hittade riktigt coola sandconverse också... 






Sista doppet för i år...


I'm on fire

I'm on fire baby! Om det gick bra igår så är det inget hur bra det gick ikväll, herregud jag skäms nästan...men bara nästan! En av spelarna hade en teori som han trodde på fullaste allvar på, min styrka satt i ringen! Om det ändå vore så väl, då hade jag aldrig plockat av mig den som förövrigt är ny och kommer från H&M.

Nu ska jag röja lite i köket och sen försöka sova. Det lär ta flera timmar efterso jag sov väldigt länge förut innan jobbet men det var tvunget annars hade ögonen ramlat ihop på mig. Puss pch godnatt på er!




jobbet

Kontrollanten var smidig som vanligt och det är verkligen inte svårt att hitta dom i mängden för dom sticker alltid ut hur mycket dom än försöker smälta in. Nyktra människor som är välklädda, spelar bra men ändå har idiotiska frågor. HUR SVÅRT ÄR DET? Kom igen liksom, ge oss något att bita i istället haha!

Det satt två män i övre medelåldern vid mitt bord och gjorde sitt bästa för att stöta på mig och satt och pratade högt om mig med varandra. Detta hör ju till vanligheten och är inte direkt något man fäster sig vid men efter ett tag fick den ene en slags aha-upplevelse. Han stirrade panikslaget på mig och undrade hur gammal jag var. Jag skrattade och svarade som det var och den stackarn konstaterade att han hade en dotter som var ett år äldre än mig, då var det inte lika roligt längre haha! Han spelade klart sa att jag var den bästa dealern någonsinn och smet därifrån. Spelare vs Therese 0-1!




till jobbet

Nu drar jag iväg till jobbet, har hört att det blir kontrollanter ikväll så jag ska vara såååå trevlig sååå! Vad ska ni göra ikväll? Något roligt eller blir det kanske hemmakväll?





vintern är här

Eftersom jag ska jobba inatt och var lite seg i huvudet gick jag och la mig och sov lite och när jag vaknade var det SVART ute, hur gick det till? Jag hade sovit en dryg timme ungefär och när jag la mig var det ju ljust ute. När kom vintern? Eller ja, hösten får man väl säga. Herregud, snart kommer väl snön också men då är det väl bara att hoppas på att det blir en lika fin vinter som den förra året. Ska det vara vinter så ska det vara drivor med snö och massa snö på träden annars kan det kvitta tycker jag.








brunch

Underbara lediga dag, nu blir det brunch på stan med Maria och sen lite nöjesshopping. Och ja folk, det är skillnad på shopping och shopping!




brb

Lite för mycket med skolan just nu, lovar att komma tillbaka imorrn så det heter duga.


 Sov sött!



I'm your sunshine

Jag sitter i skolan och ser mer eller mindre ut som en zombie. Jag kunde inte somna igår och sedan vaknade jag verkligen snortidigt av att någon förbannad idiot stod utanför på gatan och varvade sin motor om och om igen tills bilen smällde och dog. Seriöst, VEM FAN GÖR SÅ KLOCKAN 6 PÅ MORGONEN?! Okej att bilen inte fungerade som den skulle uppenbarligen men att varva motorn så verkar bara sjukt onödigt. Någon motorexpert som läser och kan förklara varför dedär verkligen ska vara nödvändigt? Jag övervägde stundtals att öppna fönstret och kasta något på fjanten, borde jag kanske gjort det?

Hur som helst så har vi en lång dag med seminarie idag och efter det ska min grupp göra klart det sista innan redovisningen imorrn så jag kommer få skynda mig hem sedan så jag hinner till träningen men sen väntar 3 sköna veckor med hemstudier så bara att le och se glad ut resterande timmar här och lådsas under morgondagen att jag har stenkoll på allt, vilket jag giiivetvis har!


1000 järn i elden

Ibland så...ja då kan jag vara riktigt duktig, men det ska ju tilläggas att det är ibland och inte alltid jag kan ha självdisciplin. Jag skuttade ur sängen tidigt, åkte och hämtade Maria och åkte iväg till stallet för en morgonpormenix med de fyrbenta förväxta bebisarna. Sedan hem och byta om, fixa lite ärenden, käka lunch och nu har jag hamnat på biblioteket för att färdigställa det sista till seminariet min grupp ska hålla i.

Ikväll blir det en sväng förbi mormor och ordna lite saker hos henne och sen hem till Malena för att fixa hennes naglar, puuuh, ska bli skönt med skola imorrn så jag slipper flänga omkring såhär. Men idag vill jag nog framstå lite som en martyr, faktiskt!


En bild från i lördags, toppen är ett kap från H&M, nästan gratis:)


Girls night out

Igår var det girls night out som på den gamla goda tiden. Sandra, Malin, Lisette, Maria och jag hade kuddmys på golvet i Marias nygamla tomma lägenhet. Hon har precis fått tillbaka den från sin hyresgäst så den var nästan helt tom, bara kuddar på golvet, lite tända ljus och fina vänner fanns det i den. Det var posandets afton så här kommer ett litet smakprov av vad jag hittade i min kamera imorse när jag tömde den. 












Söta flickors afton...


säng säng säng, sova sova sova!!!

Uuuuuh klockan är halv fem och jag kom precis hem, ögonen går i kors och att gå genom stan utan skor är inte att rekommendera...det är fruktansvärt kallt på marken kan jag lova er små barn, tur att jag fick skjuts hem iallafall. Är inte meningen med att bo i en liten stad att det ska vara extremt korta sträckor överallt? Jag tycker inte att saker ska vara på andra sidan stan då blir det ju jättelångt, dagens I-landsproblem tror jag helt enkelt. Jag börjar bli för gammal för efterfest tror jag!

Vad har ni sötnosar gjort ikväll?




Beachbuggy

Vad får man om man tar två blondiner som är galna i bilar, en liten fyrfoting som är av samma storlek som en apelsin och plussar på en fantastiskt rolig Beach Buggy??? Jooo, man får en sjukt kul eftermiddag i solen med totalt avsaknad av allt vad frisyr heter.










puppylove

Har ni sett något sötare? Näääe det tror jag inte ni har faktiskt! Sötare valp lär det inte finnas och snart så kanske han finns hemma hos mig, vi får se hihi!






Dagens YOUTUBARE

Min humor har tagits till nya höjder, eller snarare mörkare ställen för jag är fan inte stolt över att erkänna att detta får mig att dra på smilbanden men jag skyller på att det har att göra med staden det sägs att det ska utspelas i.



frisör sökes...omgående!

Jag har en dålig dag...en dålig halsdag, eller ja, jag har ont i halsen. Jag har en dålig hårdag, mitt hår ser ut som jag vet inte vad och det är tur att jag inte ska göra något av vikt idag för såhär kan man ju inte visa sig utomhus. Jag har för övrigt också en dålig dag med mitt städande, jag kommer INGENSTANS med det. Jag hittar bara en massa små roliga saker jag vill kolla närmare på och så sätter jag mig ner och så blir INGET gjort alls så nu tar jag och åker upp till pappa så får han bjuda mig på middag!



kvällsutflykt

Jag och Sanna tog en liten kvällsutflykt och hittade ett naturreservat en bit utanför stan med massa olika vandringsleder ute på små öar. Här och där fanns det grillplatser utplacerade och små övernattningsstugor, jättesött.




Sanna gillar spångar...






Morgonpromenix

Hurtig som jag är (nu) hasade jag mig ur sängen klockan 9 fast jag egentligen hade sovmorgon men istället drog jag på joggingskorna och stack till stallet en snabbis för att sedan ta spåret i Rådaskogen. Med den träningsvärken jag har i mina lår var det riktigt plågsamt men det var skönt att komma ut tidigare på dagen, man blir så seg på kvällen. Det känns att det börjar bli höst för det var iskallt i skuggan men luften var klar och promenixen avslutades med en vacker vy upp mot kinnekulle. 


Söta Ellen håller utkik efter sin matte i fönstret i stallet, är man liten får man anstränga sig lite mer för att se.


Rådaskogen


Sand, sand, sand, lite mer sand, lidköping, vatten och sen kinnekulle.


Stripaerobic

Igår provade jag ju på stripaerobic och idag kan jag inte riktigt gå, det stavas T.R.Ä.N.I.N.G.S.V.Ä.R.K! Det finns lite olika typer av stripaerobic, dels det man först tänker på då kanske, poledancing. Sen kan man också använda stolar eller som vi gjorde bara dansa. Det var rikitgt roligt men det känns att det var längesen jag dansade för det tog ett tag innan jag kunde plocka fram den delen av min hjärna som kan dans och aktivera den men tillslut så fungerade det. Så hett vet jag inte direkt om det var och vi såg nog mer ut som skadeskjutna fåglar som ska försöka flyga än fullfjädrade dansare men det kommer väl med tiden kanske haha. Kom på att denna videon illustrerar ganska bra hur det ser ut (läs, om ca 20 veckor eller nåt)...




RSS 2.0