Karnevalen

Nu drar det sig närmare studenten och idag var det Karnevalen här i stan. Men jag måste säga att jag är besviken, det var ganska fantasilöst i år och mycket har man sett förut. Det enda som var riktigt kul var klassen som gjort en hemglass-bil men den såg lite tafflig ut men som sagt, kul och kreativt iallafall så poäng för det och sen fanns det även några som var "grannen i Beck". Bra utklädnad om man ska ha en ursäkt för att få dricka i tåget! Efter alla passerat mötte jag och Sanna upp, Jenny, Malena och Fredrik för mat och dricka på stadts uteservering. God mat och dryck i goda vänners sällskap får avsluta denna dagen för nu ska jag sova!






bussen

Då är dagen kommen. ista "riktiga" dagen på terminen och idag är det final seminar med presentation av våra rapporter vilket för vår del förmodligen kommer innebära en ääääckligt lång dag men det är smällar man får ta för sen är det sommarlov. (om man bortser från tentan på fredag som jag ändå ignorerar iallafall) Det är lite svårt att förstå faktiskt att ett år är avklarat men det är grymt skönt att äntligen ha nått ett delmål, ett steg närmare målet!





fest med brudarna

Här kommer en samling bilder från kvällen igår! Även om jag kanske var lite lätt förbannad, för att inte säga flyyy förbannad när jag kom hem så var det över lag en svinkul kväll med brudarna!


Maria



Sandra, Malin och Jennifer



Jag och Malin



Ja...



Riverside motherfucker!






(/&¤&¤%)(&)

Tack brudar för en underbart trevlig kväll, vi kom igång i tid för en gångs skull och ni ska veta att ni är bäst! Men alltid är det något som ska förstöra, jag kan verkligen inte fatta vad det är som gör att folk måste lägga sig i andras grejer hela jävla tiden. Kan inte folk bara sköta sin egen jävla skit? Hur jävla svårt kan det vara??? Jag blir så trött på att stå till svars för saker som andra verkligen inte har med att göra. Vill jag ha ditt jävla råd så ber jag om det, OK?! Vill jag ha din hjälp ber jag om det, OK?! Vill jag veta vad du tycker?...näää oftast INTE faktiskt så keep your toughts to your moterfucking self bitch!





klantarsel, javisst!

Hej! Therese heter jag och jag är en klant. K.L.A.N.T! Igår när jag skulle tvätta av bilen hemma hos pappa hände en liten olycka. Det sista pappa sa var "vänd nu inte på schampooburken" och vad gör jag...? hmm, nån som vågar gissa? Joo, men givetvis vänder jag på skiten och allt rinner ut på mina nya tygskor. Jättefint lödder i hela trädgården efter att jag sedan försökt tvätta mig själv med högtryckstvätten också, BRA THERESE...BRA!


Sko på tork...





nattliga bekännelser

Jag har precis kommit hem från en riktigt trevlig kväll på jobbet som avslutades som taxichaffis åt en massa Järpåsbor, de stackarna måste ju någon förbarma sig över haha! Nu återstår det bara att se hur det gick för Elinstadt och så får vi väl komma överens imorrn om vem som vann dagens tävling egentligen. Nu blir det sängen för klockan 9 ska jag studsa upp och åka till slottet för en kort dags jobb innan det blir porschetävling och sen klackarna i taket!

Ses imorrn!






Bloggerfy

Jag tänkte jag skulle vidarebefodra ett litet tips som jag fick idag som jag tyckte var riktigt bra. Vem vill inte tjäna mer pengar? Bloggerfy heter det och är en ny tjänst för bloggare. Det var lätt att registera sig också, följ bara anvisningarna på sidan och välj sedan vilken banner ni vill ha och klistra in den i kodmallen, klart!

Såhär skriver Eniro som tillhandahåller tjänsten:

Vad är Bloggerfy?

"Bloggerfy är en bloggtopplista som gör det möjligt för bloggare att öka antalet läsare, mäta aktiviteten på bloggen och samtidigt tjäna pengar. Allt bloggaren behöver göra är att registrera sin blogg på hemsidan. I bloggtopplistan redovisas bloggarnas statistik och rankas efter antalet unika besökare. Alla bloggare som väljer att visa annonser på sin blogg genom bloggtopplistan tjänar pengar för varje unikt besök som besöker bloggen, samt får betalt när läsare klickar på sponsrade ord - super enkelt!"







Så vad väntar ni på nu, varför vara dum när man kan vara smart? In med er på sidan och regga er så ni också kan tjäna lite på era bloggar. Många bäckar små ni vet...





Ny design

Som ni ser är bloggen omgjord och har fått en mer personlig finnish vilket är jättekul. Tack snälla söta Sandra för hjälpen idag! Jag ser nu på min dator att designen ser lite knas ut men jag kommer rätta till det under morgondagen så lugn bara lugn, det kommer se normalt ut hos alla inom kort, om inte...SÄG TILL!!!

 Jag passade på att leka lite med hennes kisse Tage när jag var där men han är allt lite mordisk den vite pälsbollen, han får onda ögon och då är det lika bra att passa sig för annars sitter han fast i benen eller fötterna på en, men han är ju hur söt som helst när han är lugn så det väger upp det otäcka hehe.








helt vanlig jävla dag

Nu är äntligen det stackars arbetet klart. Det ska bara korras och sen ska det skickas in, Yaaay! Detta ska firas med en tripp till Skara och hälsa på Sandra en sväng och gulla med hennes pälsboll Tage. Jag hittade en riktigt söt klänning förut som jag tänkte jag skulle ha på lördag, slänger upp en bild på den sen när jag kommer hem igen.


Halva gruppen sliter hårt...



Iiinget konstigt alls...



Inte alls...




XOXO


fika på limtorget

Efter en hektisk förmiddag så mötte jsg upp Lisette för en fika på Limtorget i solen, bäst att passa på när det är fint väder. Hewrregud jag måste verkligen sluta tjata om vädret. men ärligt talat, vädret påverkar mig så mycket. Är det dåligt väder ute blir jag helt knäckt när jag tittar ut på morgonen, är det däremot sol blir jag på stålande humör även fast det är galet mycket att göra.

För er som inte vet är Limtorget en gammal del av staden som är bevarad. Supersöta pyttesmå trähus i rött som ser ut som om dom rymt från någon Astrid Lindgren bok och mitt i det ligger ett café. Avkopplande, tyst och lugnt med bra fika. Kan varmt rekommenderas till alla!







XOXO

Dagens YOUTUBARE

Jag snubblade över lite musik jag hade missat att jag hade och denna låten var en av dom. Riktigt bra tycker jag, trallvänligt med skön text.

Vad tycker ni?







XOXO

vart tog sommaren vägen?

Idag är det riktigt pissväder ute och jag ska ägna eftermiddagen åt att plugga. Jag hade hoppats på iallafall lite sol idag men det ser ut som om det kommer vara gråmulet hela dagen, bläää! Men då får man göra det bästa av situationen och jag ska ha en hemmaspa dag, mitt hår skriker efter fukt så det blir till att pyssla om hår och hud idag istället fram tills eftermiddagen.

Tänkte jag slänger upp lite sommarbilder här som jag tog för ett par dagar sedan, önskar det kunde bli sånt väder igen snart. Det blev något skumt ljus på bilderna så det ser ut som om det är skimmer runt blommorna, lite trollskt hehe.


Tulpanerna lyser i solen



Förgätmigej




Ett av äppelträden blommar för fullt




XOXO


inköp

Ida och jag tyckte lite lätt synd om oss själva idag så vi skulle kompensera det genom att shoppa, vi körde centrum i Trollhättan efter skolan vilket sög rätt hårt. Det går verkligen inte att shoppa där, totalt värdelöst men 3 nagellack fick det bli där iallafall i fina nyanser. Vi åkte hem och tog Lidköping istället och här gick det bättre, lite nya baskläder till sommargarderoben och lite thaimat senare landade jag i soffan innan det vankades middag hemma hos Sanna med Jenny och Ida också. Trevlig kväll men nu är jag trött som tusan och ska passa på att sova ut inatt när jag inte har någon direkt tid att passa imorrn.


Lite av dagens inköp. Leggins från H&M, tre nagellack och peeling



Fina sommarfärger




XOXO


diskriminering

Stackars lilla Ida, dett är inte lätt när man är mobbad...







XOXO

måndag...kan vi inte bara hoppa över dagen?

Härliga måndag...

Busschaffisen spelar Brittan Spears så rutorna skallrar på bussen, jag försöker kncentrera mig och skriva klart resultatet på vår rapport men det lyckas inte jättebra klan jag lova när allt jag har i huvudet just nu är "you drive me craaaaaaaaaaaaaaazy" kan ju annars också sammanfatta lite hur jag känner för denna bussturen. är vi inte framme i Trollhättan snart finns det stor risk att jag kommer tappa fattningen och börja sjunga med och det vill jag inte utsätta mina medpassagerare för såhär dags på morgonen.

suck...




XOXO




tjejkväll

Jag hade en jättetrevlig kväll med tjejerna igår. Först drinkar, prat och musik hemma hos mig och sen gick hälften ut. Jättekul verligen. Det var så längesen alla träffades samtidigt, jag saknar mina fina vänner, vi måste synka våra liv mer!


Tisha och shorts, nu är det sommar:)



Lisette, Maria och Malin



Sanna blir väldans glad av lite Morgan!



En produktion av 6e februari (jag och Malin fyller samma dag)



Ida, aka Barnet:)



Tack för en underbar kväll tjejer, nu satsar vi på nästa lördag igen då!




XOXO

Nattliga funderingar

Problemet med att jobba dubbla pass en dag är att förr eller senare kommer tröttheten övergå i övertrötthet utan dess like och jag tror att fallet är så nu. En bra sak som kommer ur det hela är att jag kan sätta igång med lite städninge här hemma och jag han läsa mer än vad jag planerat på jobbet så jag slipper läsa massa imorrn vilket gör att jag kan ta SOVMORGON! Wiiho, det gillar jag!




För övrigt läste jag något i Aftonbladet förut som irriterar mig något sjukt mycket. Det var en artikel som handlade om huruvida Victoria skulle få bli överlämnad av Kungen när hon gifter sig eller inte. Den första tanken som slog mig var " men va faaan, måste alla lägga sig i!" Men sen tänkte jag till lite och blev istället riktigt arg. Varför ska inte Victoria och Daniel få bestämma själva hur deras vigsel ska vara, old fashion eller inte. Okej, jag kan förstå att detta inte direkt är ett vanligt bröllop men av just den anledningen borde dom få som dom vill. Det är meningen att Kungen ska överlämna henne till "mannen av folket" och därigenom ge sitt samtycke till vigseln. Många ser då detta som att kungen lämnar över Victoria till en ny man som ska "ta hand om" henne. Men VAAARFÖR vrida och vända så mycket på det? Varför kan innte bara alla präster som vill lägga sig i, journalister och ärkebiskopen bara ge sig och låta dom ha SIN dag precis som dom vill? Det är ju trots allt deras bröllop och inte Svenska folkets. Och om jag ändå är igång och lägger mig i så har jag en åsikt till i detta. Fyra präster var intervjuade om sin åsikt i frågan och allihopa var överens om att man inte ska blanda in vad de klassade som "Amerikanska traditioner" i den svenska kyrkan. Enligt dem så har svenska kyrkan en flera hundraårig tradition av jämställdhet i äktenskapet. Då vill jag bara fråga en sak...Vad hände med frågan om homoäktenskap? Flera hundra årig tradition var det någon som sa...jag tror inte ens vi är uppe på ett år av den traditionen än. I rest my case! ÄÄÄÄH! Skit i Biskopar, präster och andra fjantar och jag säger bara GO FOR IT! Med det önskar jag Daniel och Victoria (ser ni, jag nämner mannen före kvinnan, förtrycker jag nu? Eller kanske något ännu värre, vanärar en blivande drottning?) en förträffligt jämställd och underbar bröllopsdag hur den än blir, vilka som än får som dom vill!




Natti natt!


kompetent var ordet

Efter en nästan helt död dag på slottet är jag äntligen hemma. Jag och Malena har insett (eller snarare bara bekräftat för resten av världen) att vi är sjukt kompetenta blonda brudar som inte bränner ner eller tappar bort slottet bara för att vi är själva.

Vad tycker ni om årets outfit förresten? Ser vi också inte sjukt kompetenta ut? Vaaa va va?:) Ang. den vänstra bilden...lek inte med självutlösare, det blir bara inte bra när man har 30 sekunder på sig att få till en bild. Det ser mest ut som en misslykad pose men i själva verket välter kameran och jag e på väg fram o ska rädda den.

            
Sjuuuukt kompetenta brudar!!!


Nu måste jag verkligen sova lite innan det bär iväg till nästa jobb annars kommer ögonen gå i kors och hjärnan checka ut för helgen innan klockan blivit midnatt ens.

Trevlig kväll!



XOXO


20 maj

Det var en helt galen dag på slottet idag. Bokade grupper överallt och obokade grupper som bara dyker upp. Efter den största gruppen på länge (73 personer) så hann jag få lunch i 12 minuter innan jag fick springa upp och guida igen. Men det gick bra tillslut och jag fick mig ett gott skratt åt Malena som fick gå omkring med en högtalarväst på sig på sista turen, hehe:) Sååå glad att jag slapp den.

Kvällen har tillbringats ute i stugan hos mamma, hon lovade bjuda på grillat efter jobbet. Jag passade på att tvätta rent min dammiga bil också så den är ren till helgen. Nu blir det sova innan jag somnar i soffan!


Asta ser måttligt glad ut...









XOXO

sommardag

Efter att ha snurrat omkring och gjort allt som skulle göras idag i god tid tyckte jag att jag var väl värd en slapp eftermiddag och kväll så jag hämtade upp mamma och åkte ner till Svalnäs för att ha picnic och sen ta ett litet dopp, det var sjukt mycket varmare än jag trodde så det är nog inte omöjligt attv det är behagligt att bada vid midsommar om det är såhär nu.



'


Ren, nybadad hund...inte fullt så ren efter detta!


Väl hemma tyckte både jag och Sanna att det var oförskämt bra väder så vi drog med Jenny ut till Café och Bar och där träffade vi på Ida och en vän till henne. X antal glas rosé senare hamnade jag och Sanna på Sallys uteservering för resten av sällskapet som var kvar ville till Rymd men NO WAY att jag går ut utan min high heels, där drar jag gränsen! Trevligt var det hur som helst och nu ska jag hoppa i säng och sova ut innan morgndagen drar igång med alla konstiga guidningar som är inbokade. Välkomna till slottet om ni har vägarna förbi eller bara vill komma ut o ta en kopp kaffe med mig i solen!










XOXO


kolla vad jag hittade!

Jag kan inte sova, förstår injte varför för jag borde vara hur trött som helst men jaja. En bra sak kom ur denna sömnlöshet iallafall för jag surfade runt på massa kennelsidor och kollade de nya Norwichterrier valparna som fanns. När jag var klar passade jag på att kika förbi svenska kennelklubbens sida för att se ifall några söta foton var publicerade och kolla vad jag hittade!!!




Jag hittade ett kort på ASTA! Det har blivit lite fel för det står att jag är ägaren, det är ju mamma som står på papprena men skit i det för åååh vad stolt man blir när man hittar pälsbollen sådär. Då är det inte bara jag som tycker hon är söt haha!



XOXO


första dagen på min säsong

Äntligen hemma och nu kan jag pusta ut efter en bra dag. Varför var jag nervös? Det gick ju hur bra som helst detta och även om det ser helt folktomt ut på bilderna så var det bra med folk, nästan 150 besökare idag så lite har vi haft att göra iallafall.

Jag var inne och tjuvkikade på årets utställning från Kosta Boda och jag är helt såld på större delen utav den. Har ni vägarna förbi slottet i sommar måste ni verkligen komma och kolla på den för det är riktigt bra faktiskt och det finns nog något där för alla kan jag nästan våga att lova i år.


Ser inte mycket ut för världen utan sina turister



Vänern ligger bland bakom slottet



Förberedelser i slottsträdgården



Butiken...lugnet innan stormen.




XOXO


Eeeeh eh eh! PAnik

Vart är mina papper? Vart är mina jobbpapper? Hur ska jag kunna kolla av så jag fått med allt om jag inte kan stämma av mot min mall från ifjoll? VA VA VA???? Eeh, nej jag har inte panik eller så, nej nej... Herregud...detta löser sig säkert imorgon när jag väl står där men just nu känns de som om jag kommer få en black out och börja prata om helt fel saker på väldigt dumma ställen och förvirra stackars turister. Håll tummarna för mig imorrn alla läsare så kanske det går någorlunda bra iallafall!

Fröken panik drar nu sig tillbaka...


Tillbaka i slottet för ännu ett år...



Förra årets utstyrsel som aldrig mer kommer få se dagens ljus! Det är sjukt svårt att vara auktoritär när man känner sig som Robin Hood korsat med ett dagisbarn.




XOXO


Det var en gång en vecka som sög hårt!

Nu är snart första dagen på en jobbig och stressig vecka avklarad. Jag kommer ha fullt upp hela veckan med massa saker och det känns som om jag kommer behöva någon dag ledigt sedan men jaja vi får se, början på nästa vecka är lite lätt hysterisk också men sen, seeeeen blir det lite bättre iallafall.

Nu ska jag ta tag i guidningen och få kläm på det igen samtidigt som jag kikar på intervjun med Daniel och Victoria som den royalist jag är woopdeydoo!



Måndag: Skola, hälsa på pappa och sen middag hos mormor, repetera guidningen.

Tisdag:  Årets första dag på slottet, skriva min del av rapporten.

Onsdag: Fixardagen, hämta mormor, skjutsa henne vart det nu är, handla, banken ja ni fattar...osv osv

Torsdag: Åter igen slottet, läsa klart den förbannade gröna boken samt träna på kvällen, sen hem till mamma.

Fredag: Jobba slottet, skriva klart rapporten, jobba som croupier på kvällen, wiiie...blä!

Lördag: Födelsedagsfirande och morsdagsfirande i kombination. Vara mätt? förmodligen... Ut på kvällen!

Söndag: Var det någon som sa vilodag? Hemma och råplugga Comperative government and politics.





XOXO


Dagen efter kvällen före

Dagen har spenderats i så gott som stillhet med ett undantag för en tripp till stranden med Asta för att hon skulle få ägna sig åt sin favoritaktivitet, bada... och jag skulle få lite frisk luft och vakna till liv efter gårdagen. Det var riktigt skönt nere vid Svalnäs, helt folktomt så Asta kunde leka bäst hon ville utan att någon skulle störa sig på henne och jag kunde sätta mig och slappa och bara titta när hon sprang fram och tillbaka som en galning. Någon minut efter att jag satt henne i bilen igen påväg hem så däckade hon och snarkade så det överröstade musiken, stackarn var helt slut så hon samlade lite krafter med C-vitamin när vi kom hem igen.

Kvällen för min del avslutades hemma hos Jenny med henne och Sanna och 3 pizzor, trevligt, hysteriskt och huvudvärksframkallande (fast på ett bra sätt). Nu blir det sängen för det är en sjukt lång och jobbig vecka jag har framför mig. Natti!








Maj 15, 2010 Utgång

Lite bilder från igår kväll...











XOXO


Älvaslaget

Idag var det brännboll och Älvaslaget för hela slanten i mestadels spöregn, lagom till sista matchen tittade solen fram men då var det fett försent för vi hade ramlat, glidit, blivit dyblöta och smutsiga redan men det var skönt ändå med lite sol. Första matchen gick mot en samling pirater förmodligen dränkta i rom, den förlorade vi med 5 poäng, sen spöade vi skiten ur några vars namn blivit helt fucked up och tillsist ett gäng töntar i orange åkte på pisk. Våran grupp var så jämn för 3 lag hade vunnit 2 och förlorat 1 match så det fick avgöras på poäng och då komönt ändå för vi var rejält trötta och slitna så nu kallar duschen innan det blir fest hela natten lång!


Söta Lisette och jag är pissesura efter första matchen



Vet inte riktigt vad som hände här...



Piraterna hade ett skepp med sig!




XOXO


14 Maj 2010

Efter en kvälls jobb sitter jag i soffan och är jättepigg, jättehungrig och jättekall! Det är verkligen sjukt rått väder ute och jag är så glad att jag inte behöver gå hem på nätterna när jag slutar. Trevliga spelare över lag men som vanligt på fredagar så lyser pengarna med sin frånvaro...typ. Jag blev förresten lite lätt illamående förut och helt stum (om man inte räknar min suck) när jag såg en kvinna i ja hmmm 50 års åldern skulle jag tippa på ge en kille som lätt var under 20 en lapdance. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh! När hon va klar böjde hon sig ner och typ åt upp hela hans ansikte, WTF liksom!?! Vad händer i världen?

Måste försöka få ett par timmars sömn iallafall om jag ska kunna spela brännboll imorrn, eller rättare sagt, om jag ska träffa bollen och inte skämma ut mig själv helt och hållet.


VAD HAR NI GJORT IKVÄLL?






XOXO


Vårmarknad

Jag och pappa var på vårmarknad nu på förmiddagen men när vi skulle gå iväg var vi tvugna att plocka med Asta för hon såg ut som en 3 åring som inte fått sitt lördagsgodis och nu istället tänkte leka elefant i porslinsaffär istället, lika bra att undvika katastrof och plocka med henne. Vi träffade massa släkt på torget, kikade lite på uppträdet och ratade all skit och gick istället ner till sjön så Asta fick bada, lugn och skön start på dagen och nu blir det plugg istället.









XOXO

finbesök

Titta vem jag har fått på besök, riktigt finbesök må jag säga!





Plutten hade lite svårt att sitta still för en snygg bild men med typ 5 sekunder på mig var detta det bästa jag kunde åstadkomma. Nu blir det soffmys för hela slanten. Asta tuggar på ett ben och jag läser in mig på voteringsbeteende i Sverige, ååh underbara torsdag!





XOXO


hej

Ledsen för dålig update...kommer inom kort!




XOXO


Dagens YOUTUBARE

Förlåt men jag är bara tvungen...jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta eller om jag skrattat så mycke så att jag gråter för det men herregud, det låter helt vrickat verkligen!



Dagens YOUTUBARE

När man har en riktigt usel dag...för att inte säga vecka så kan man alltid lita på Shaggy. Så...Ida, denna är till dig så njut:)

Såhär ser det oftast ut när vi hör låten, fråga mig inte varför vi hör den så ofta, kosmos är kostigt!






XOXO

skogspromenixen från helvetet

Jag och Sanna skulle ta en lugn och harmonisk skogspromenix med bästa pälsbollen Aron men tänk vad fort något kan bli oharmoniskt egentligen, gaaah. Det började bra, lugnt och fint i skogen med solen som lyste men sen helt plötsligt fick pälsbollen för sig att han inte alls ville vara i skogen och freakade totalt och stregrade och hade sig, bara att vända och gå hem igen...


Innan fan for i Aron...


Jaja, vad är väl en skogspromenix...den kan vara trist, tråkig och alldeles alldeles underbar, BUT NOT TODAY! Ja man kan se det hela som en konditions och styrketräning iallafall men nu har jag skitont i benhinnorna och i ena armen, hoppas det går bort innan lördag för då ska här brännboll spelas!




XOXO

hur gick detta till?

Jag trodde jag hade god tid på mig på morgonen om jag skulle gå upp klockan 9 för att hinna med bussen 1 h 20 min senare men tydligen hade jag ett gruppmöte i skolan på morgonen...sen NÄR? Det är så roligt när informationen når alla som ska närvara på möten, blir så mycket enklare att vara där om man vet om det. Så istället för att ha en lugn morgon med frukost och tidningen har jag letat igen mail kalendrar och diverse andra ställen jag kan ha skrivit upp detta på men inte hittat något så NU har jag istället bråttom igen för jag ska hinna duscha och göra mig klar innan bussen går om en halvtimme, ååååååh!




XOXO

backeliback

Åter en dag i något som kan liknas vid en dvala. Jag måste verkligen få ordentligt med sömn snart för annars kommer jag braka samman totalt och det lär jag ju inte hinna direkt.

Jag åkte upp till Husaby förut för att fixa och trixa lite, hann öva på att köra med släp...men kanske inte så man kan tänka sig, hittade ett utmärkt sätt att börja öva, kolla på detta:)





Ett alldeles utmärkt sätt att lära sig backa med stort släp. Jag hör vad pappa säger till mig när han står bredvid, det går långsamt och själva dragbilen är lättmanövrerad. VARFÖR har jag inte kommit på denna smarta idé förut? Får väl köra omkring såhär ett tag innan jag vågar hänga på husvagnen på bilen. När jag kör hästkärran vägrar jag ju backa utan kör värsta omvägarna bara för att slippa backa för hur jag än gör svängern kärrhelvetet åt fel håll, hopplöst!




XOXO


The night

Good morning sunshines! Japp för det är just det som det är, morgon! Jag hade behövt ett par timmars sömn till men när klockan börjar närmna sig 1 är det väl dags att gå upp antar jag.

Jag hade värsta bisarra drömmen förreesten. Jag drömde att vi var ute och campade och med husvagn och så skulle vi simma (det var hajar i vattnet) och en av mina vänner fick armen avbiten av en haj så jag skulle utföra någon slags ritualdans för att det skulle läka. (för mycket film?) Men istället för att armen skulle bli bra sp blev alla djuren runt omkring oss dubbelt så stora och skogstokiga. Det var en kohage preciiiiis bredvid och korna där inne förvandlades till gigantiska belgian blue och fick Ferdinan att verka sansad efter att han satt sig på humlan och mitt in i allt dedär sprang min hund in. What to do liksom?! Mamma sprang in och skulle hämta henne men hon försvann bland alla galna kor (galna kosjukan maybe?) Men sen så började korna jaga henne och så skulle hon slänga sig ut ur hagen som värsta stuntmannen sådär i sista sekund innan korna kom springande. Sen var det diverse locktänger som användes som vapen inblandade, mysiska skalliga män som jobbade åt fienden och köttätande fåglar. Jag kan bara dra en slutsats av detta. Jag behöver nog sova ut imorrn!




Nu ska jag iväg till affären, ha en trevlig dag!



XOXO

crazy

Äääh, jag har inte sovit något inatt knappt och inte ätit på ett dygn ordentligt och nu ska jag snart iväg till jobbet igen, åååh hur ska detta gå? Neeh finns bara ett sätt att lösa detta på då, kaffe och sockerchocka kroppen och dansa i duschen till riktigt bra musik så är man igång sen men jag kännEr mig lite smått galen, finns en stor chans att jag somnar vid bordet av utmattning eller att jag får hysteriska skrattanfall, det får tiden utvisa men något utav det kommEr det bli iallafall.

Nu blir det duschen!


Mår som jag ser ut...helt galet!





XOXO


Croupierkampen

Ikväll gäller det, jag och Elin som är croupier på Stadt ska tävla om vem som egentligen är den bästa croupieren av oss. Kanke inte en bra vald dag eftersom det bara är fredag men vi får se hur det går. Jag är ganska säker på att hon iallafall kommer ha in mer pengar än mig eftersom hon jobbar på ett mer än dubbelt så stort ställe men jag kommer ta hem resten av kategorierna:)


Inga naglar men det får gå ändå!





Hjärtligt välkomna ut ikväll och se nu till att jag vinner, jag kan ju inte förlora mot Elin det går bara inte...


Trevlig Fredag allihopa!





XOXO


the day

Nu blir det skola och seminarie efter en låååång sovmorgon!

Trevlig dag!







XOXO

the tudors


Äntligen är dom tillbaka, The Tudors! Som jag har längtat efter att den tredje säsongen ska börja sändas i Sverige. Den har ju funnits på nätet ett tag men jag hade bestämt mig för att inte fuska utan vänta och nu så kommer söndagskvällarna i vår och sommar vara fyllda med Henry Gavills underbara karraktär och Svenske Max von Sydow kommer vi också kunna se i en av rollerna. För er som inte vet så handlar serien om den mer eller mindre galne Kungen Henrik VIII som regerade England under 1500 talets början. Han gjorde sig till värsta ovän med påven och avverkade sex fruar under sin levnadstid. Jag rekommenderar VERKLIGEN denna serien till alla, man behöver inte vara historieintresserad för att tycka att serien är fantastisk.

Bänka er söndagen 16 Maj 21.15 och sätt på SVT1








XOXO


neeeej

Nej nej nej! Jag vaknade upp med ont i halsen, huvudvärk som om tåget kört över mig och näsan rinner. Jag vill INTE vara sjuk NU! Nej nej nej! Jag hinner inte, vill inte och ska inte helt enkelt! Men dagens planer blir förstöra iallafall så det blir hemmaplugg för min del och jag är snart klar med första uppgiften. Är väl kanske inte så konstigt ändå att jag blev sjuk eftersom delar av resesällskapet på Teneriffa var förklylda där nere, blir ju lätt att man blir smittad då. Det dumma är ju att jag var ute igår (nykter) och det ser ju inte direkt bra ut och inte komma till skolan dagen efter då men det är svårt att bli bakfull på vatten. Måtte detta inte bara sitta i sig i helgen eftersom jag ska jobba både fredag och lördag...hmmm, blir till att kurera sig ordentligt sen.

Vad ska ni göra idag då?





XOXO




Update:
Nu blöder jag näsblod också... jag går och lägger mig igen tror jag!


ett två tre, smile!

Vi försökte få till ett bra kort, det gick...ja... låt oss säga att det kunde gått bättre haha!











och så tillslut...








XOXO

färdig

Nu är jag fääärdig äntligen. Dumma hår som inte vill bli jämt men jag ger upp nu och slår mig ner i soffan med Ida och skålar och ser fram emot en trevlig kväll med vänner.







XOXO


Rast

Kafferast i pluggandet på balkongen är riktigt nice när solen skiner. Intervjun gick super och nu är det bara till att satsa på Rymd ikväll, ses vi där?


Ett monster...eller var det en humla?








XOXO

pluggdag

Idag är det pluggdag hemma hos Ida som gäller först och främst samt en politikerintervju till vårt projektarbete. Finns det ett bättre sätt att bli väckt på än att telefonen ringer och en vänlig själ talar snällt om att det finns frukost och smoothie på balkongen om en halvtimme, service kallar jag det!




Ha en trevlig dag i solen!




XOXO

oooh it's bad, so very bad!

The day went from bad to WORSE



ah men va fan!

Bra Therese, braaaaaaaaaaaaaaaa! Bra att du har sån koll på allting, eller kanske inte! Jag behöver någon typ av assistent, alltså en person som håller koll på allt jag ska göra, kanske ingen assistent, snarare en talande planeringskalender som också kan få mig att göra saker. Hade inte det varit en bra sak? Ååååh min oförmåga att multitaska är inte ok! Jaja, nu ska jag se till att komma iordning här iallafall så jag kan ta mig till skolan i tid iallafall och hämta upp lilla Paj.


Trevlig dag allihopa!


Ser inte denna personen ut att ha koll? Varför kan jag inte bara vara så alla dagar?=)





XOXO

uppvaknandet

Efter nästan en hel dag i något som mer eller mindre kan kallas för en dvala har jag nu vaknat till liv och varit och tränat med Malena och Sanna, heja oss! Jag måste verkigen köpa nya träningsskor, mina är helt värdelösa och otroligt fula, det får bli vid nästa shoppingtur, måste bara komma ihåg detta...

Nu ska jag ta och ta tag i andra saker också, jag äger ju typ 5 cykar och jag använder ingen utav dom så här ska säljas, blocketannons nästa helt enkelt! Jag lägger upp en länk här senare.




XOXO

picnic

Bakispicnic i munkängarna kan vara ett av de bästa sätt man kan spendera en söndag i maj på kan jag tycka...













XOXO

Lördagskvällen med vänner

Igår var det utgång med vänner efter att jag kommit hem från semestern. Det var trevligt att få träffa alla igen och sedan gå ut och dansa det har jag längtat efter hela veckan. Något annat jag längtat efter i veckan har varit tranbärsjuice så det var det första jag köpte när jag kom hem och det har fått ingå i alla drinkar under kvällen, mums!



Karatesanna



Inga kommentarer är nödvändiga egentligen...



Lilla söta Lisette



Paj var väldans glad



Paj och Ma



Helan, halvan o dvärgen:)



Innan utgången som blev till Stadt





XOXO


hemma igen

Lite bilder från Teneriffa...


Utanför hotellet andra kvällen skulle jag tippa på



Playan



Bowlingoutfit



Det var sååå fin färg på vattnet



Solen går ner bakom la Gomerra som är grannön



Våran balkongkatt som sedan blev våran huskatt, dåliga vanor kommer snabbt.



Allihopa sista kvällen



Solen går ned någonstans över baltikum påväg hem




Det finns massa bilder och massa att skriva men en bild säger ju mer än 1000 ord sägs det ju så detta kan räknas som en hel avhandling på denna veckan:) Trevligt, lugnt och skönt har vi haft det iallafall det kan tilläggas om det inte framgår av bilderna. Nu åter till verkligheten och en massa plugg och jobb fram till sommaren, pust och stånk!




XOXO


RSS 2.0