förberedelser

Massa att göra igår därför blev bloggen lite lidande men jag har bildbevis på vad jag gjorde igår iallafall:)


Fredagsseminarie med Hanna Kjellgren


Jag ska tydligen gå på Sveriges modernaste högskola, mycket glas är det iallafall

När jag kom hem från skolan sprang jag omkring som en galning på stan för att skaffa det sista till min kostym som jag ska ha på festen ikväll men nu har jag allt tror jag så då kan man pusta ut. men det var verkligen inte lätt. Insåg ganska snart att det var fel årstid för att köpa mycket av grejerna men det löste sig:)


Jag hann med en fika på Henrys med Sanna, Prinsessbakelse i spökform.


kvällsmat och vilka är ni?

Jag och Sanna satt och käkade kvällsmat. När Sanna var klar plockade hon upp sin snusdosa, la in en såndär hemsk liten påse gift. Jag kommenterade detta, så som jag i princip alltid gör när hon snusar och sa väl något i stil med att det var det värsta jag visste med snus...(så som jag alltid gör i hopp om att någon person slutar:D) Sanna ler, säger: JA, och du är moderat... hur ska jag tolka detta? Jag förstår ju att Sannas mening var att påpeka att moderater va de äckligaste hon visste men ändå, haha jag kanske ska lådsas att jag blev stött:) Vi har en så underbart sund vänskap hehe!

Jag har funderat lite på er som läser min blogg, ni är ju ganska många och jag skulle vilja veta vilka ni är. Kan ni inte bara skriva någon rad i kommentarfältet och berätta vem ni är och varför ni läser, om det är första gången eller om ni läser ofta. Jag är ju nyfiken:)


XOXO

...

Det känns som om jag druckit 2 kannor kaffe idag utan att jag druckit det minsta lilla, hmm vart kom det speedade ifrån? Får nog sluta dricka Vitamin Well också helt enkelt, blää!

Den stackars lilla pumpan är iallafall inhandlad nu så det är bara en sak kvar att fixa inför lördagen sen är det klart. Måste springa lite på stan imorrn när jag kommer hem från skolan för att fixa det sista.

En bra sak har hänt idag iallafall...det verkar som om en av mina hemska förskräckliga äckelgrannar ska flytta, That's good shit!


dumma äpple



Såhär långt kom jag på mitt äpple innan jag upptäckte att jag nog var allergisk mot Ingrid Marie äpplen.


SUCK!

brott och straff

Jag blir irriterad ganska ofta över saker jag hör, ser och läser men nu är jag faktiskt arg! Jag sitter och tittar på kvällsöppet och det är så jag kokar här i soffan. Hur kan man ge 1 år och 8 månader för överlagt mord? Det spelar väl ingen roll att man inte är 18. Man inser långt innan dess att döda någon är fel. Man ska ha ett straff som känns om man har dödat någon annan och i detta fallet också planerat mordet ordentligt. Herregud! Varför dalta så med dom? Om man inte kan sätta dom i fängelse kan man ju låsa in dom på annat sätt. Ungdomsvård, psyke... helt klart så står det ju inte rätt till i huvudet på dom så vård av alla möjliga sorter är vad dom behöver. När dom sedan är "friska" och insett vad dom egentligen gjort ska dom också straffas för det med ett riktigt fängelsestraff! Annars kan man ju komma undan hur lätt som helst med mord. I ett sånt land vill INTE jag bo! Självklart ska inte varn och ungdomar straffas som vuxna men man måste verkligen ha straff i proportion till brotten man begått.

Nää, helt enkelt, snälla sluta dalta med brottslingar. 15 eller 55, spelar ingen roll! Har man gjort något olagligt ska man bannemej känna det också med ett straff annars uppmuntrar man ju brottslighet.

buuuu



Nu ska jag iväg till stallet på spökkväll, småtjejerna ska försöka skrämma oss andra. Spännande spännande;)

091028

Årets slappaste dag skulle jag tro.
Jag vaknade vid halv 1 vilket är väldigt sent även för mig. Sedan dess har jag bara gått omkring och plockat lite i lägenheten och nu ligger jag i soffan , knaprar på en smörgås och tittar på ghost wisperer. Ikväll ska jag iväg till stallet för det är spökkväll där. Vi ska gå nån runda och sen blir det korvgrillning, tror nog att dom flesta inte åker dit för att bli skrämda haha.

På lördag är det dags för halloweenfest här och jag måste möblera om lite, fan detta funkar inte, hjääälp:) Jag får nog gå tillbaka till hur det såg ut från början tror jag.


manikyr



Mormor har fått en ny manikyr av mig, hon hade lite svårt att sitta till bara men det blev ganska jämt iallafall.
Hon tänkte åka på bingo så fort hon bara kunde nu så alla fick se vad fin hon var hihi:) 

A for amazing

En sugerdaddy e heeelt överskattat. Alla ska ha en Sanna istället:) Kommer ni ihåg thisan jag hade kort på i helgen? Sanna köpte den till mig, hihi va söööt hon e!

Jag fick betygen förut för den första avklarade kursen i "economics". Jag tror jag kan ha upptäckt precis att jag är smart...jag fick högsta betyg på min indivuduella del...ett A, hur gick det till? Jaja, det är väl bara att acceptera att man faktiskt är smart, en smart förvirrad blondin, de ni!


idag är det ingen bra dag...

Jag vaknade vid 7 idag, då hade Maria redan åkt till jobbet, fattar inte hur jag inte kunde vakna av det:) Jag behövde väl helt enkelt sova. Men idag är ingen bra dag. Skulle egentligen till skolan men jag stannar hemma och läser igenom PP:n från lektionen senare istället. Jag behöver vara hemma och få ordning och reda på saker och mig själv innan jag kan ägna mig åt annat igen,

Nu ska jag fortsätta städa lite här och så ska vi se om det förbannade stolpskottet ringer idag istället. Annars ska jag ringa till advokaten och då lär det inte bli så roligt för honom längre!


XOXO

natt

Näääe, sleepover is the shit så nu ska jag o Mary ha pyjamasparty.

Over and out!

söndag

Världens segaste dag har det varit idag tror jag.
Jag vaknade vid 11 och hade verkligen ont överallt. Maria kom och hämtade upp mig vid 12 tiden så skulle vi hämta hennes bil hemma hos Lisette. Efter ett antal låtar med rockband gick vi o käkade med Lisette och Martin från hennes jobb, kinamat e alltid bra söndagsmiddag. Maria ville sjukt gärna se en äcklig film och nu kommer jag aldrig mer våga sova ensam hemma tror jag, blää. Varför utsätter jag mig får sånt? Skönt att veta att det var fiction iallafall:)

Nu ska jag knalla hem till Maria igenb med min dator och lite B.U.S och ansiktsmask för det är skönhetssöndag på ingång.

En bild från igår på jobbet. Sanna, Jenny och Linda hälsade på:)


Sanna, jag och Linda.

en dag på stan

Idag har jag varit en sväng med Sanna ute på stan. Jag har letat efter en vinterjacka hur länge som helst men idag äntligen hittade jag precis vad jag letat efter. En parkas från Rut m.fl:) Hur skön och snygg som helst och till ett riktigt kappris!

Jag hittade en fin blus från Bondelid och lite nytt smink. Hejja hejja Kicks som alltid är så snälla och bra på att hjälpa till att välja färger om man saknar inspiration till det själv!
Sanna däremot shoppade riktigt mycke men hela tidens sägande: "Men Therese, dehär blir det ju inte bättre för att jag köper". Stackars liten söt, hon har inte riktigt förstått dedär med att shopping är världens bästa terapi:)


Fika på Henrys.


En snygg oversizead ticha från Gina men en text från min favvolåt just nu.

Nää, nu ska jag slänga min in i duschen, försöka få lite sömn för ikväll/natt blir det jobb igen.



XOXO


091023

Aaaaah min rygg går snart av! Måste måste mååååste ha massage i veckan om jag ska kunna röra mig ordentligt. Jag vågar inte ens tänka på hur jag mår imorrn efter att jag har jobbat, jag kommer gå av, thats for sure! Ingen idé att säga nånting heller eftersom man tydligen inte blir trodde heller. Fatta att jobbet fuckar upp ryggen! Jag får väl helt enkelt ta och erbjuda ett ryggbyte så får dom se hur kul det är att gå omkring såhär...MORR!

Ikväll har jag multitaskat när jag jobbade. Svenska, tyska och engelska vid samma bord på samma gång, fan vad jag är bra:)

Nu blir det sängen för min del, ska värma riskudden och ta med och ligga på tror jag. Ska försöka ta sovmorgon också för det var riktigt längesen jag fick sova ut utan att ställa klockan.



Jag saknar mitt lilla yrväder:(


XOXO

Moment of truth, bitches!

Dags att visa färg...jävligt less på skitsnackande snorungar! Vet du inte vad du pratar om..nää men hoppsan, det kanske skulle ha varit bättre att vara tyst!

Om du har ett problem med mig som gör att du inte kan sova om natten. Ja, men då är det nog du som har ett problem och bör söka hjälp för det!


BETE ER!!!!!!!!!

morrn morrn

Morrn morrn! Sitter på bussen till skolan nu. Vi ska ha genomgång om debatten imorrn samt att vi ska göra klart vårt grupparbete. Jag har knappt sovit något inatt så det ska bli spännande att se hur länge min hjärna hänger med.

Ikväll blir det joggingtur med aron igen, hörs sen!

Halloween, skynda dig att kom hit!

Halloween börjar närma sig och i år har jag bestämt mig för att ha en liten sk. tillställning @ my place. Facebookinbjudningarna är skickade men är det någon som känner sig bortglömd eller som inte har facebook är det bara att höra av sig med en kommentar så löser vi detta:)

Hur som helst har jag iallafall hittat den PERFEKTA klänningen nu. Ååååh den e så snygg. Det kommer bli så bra detta hihi.

Nu ska jag ta o sussa iallafall för jag har förberett mig för vår debatt om prostitution på fredag. Vi har möte med dom andra i vårt "lag" imorrn och jag ska föra vår talan så är lika bra att vara ute i god tid och ha killerarguments hehe.


XOXO

Att spela black jack!

Som sökert de flesta vet jobbar jag extra som croupier på helgerna och detta har jag gjort de senaste 4 åren. På denna tid får man höra allt. Och då menar jag verkligen ALLT! 
En av mina kollegor hade hittat detta och det förklarar huuuur bra som helst hur en helt vanlig kväll på jobbet ser ut. Alla punkterna i denna text inträffar minst en gång varje dag. Läs och beundra hur jag har stått ut såhär länge;)

ATT SPELA BLACK JACK:

Frasen "du ser ensam ut" är lika sliten som din mormors gamla tofflor. Ensamhet är inte den första känslan som kommer över mig när jag sitter där bland allt folk ute på krogen

Bara för att jag råkar titta på dig så betyder inte d att jag vill prata med dig. Jag har ju inte så jättemånga ställen att vila ögonen på... kom inte hit... snälla, KOM INTE HIT... NEEEEJ, KOM INTE HIIIIIIT!!!!!!

Jag är inte utbildad psykolog som jobbar undercouver som dealer. Så jag vill inte höra om dina problem med din fru/dina barn/ditt jobb etc. Jag lyssnar bara för att jag inte har nåt val - jag kan ju inte gärna lämna bordet...

Nej jag sitter inte här varje kväll

Nej tack, jag vill inte gå på dejt med dig

Ess är 1 eller 11, INTE 1 eller 14

Alla klädda kort räknas som 10... Alltså ALLA klädda kort räknas som 10

Du kan splitta lika kort, typ två 10:or. Detta innebär att man alltså även kan splita t.ex. två 4:or två 2:or etc. D e ju också lika kort...

Du kan dubbla mellan 7 och 11 på grundgiven, men då får du bara ett kort till. Å nej, man kan inte ångra sig om man får ett dåligt kort

Man får inte heller byta plats på korten på bordet...

Fem kort på rad räknas inte som 21. Bonn-21 existerar inte...

Black Jack och 21 är INTE samma sak. Därav namnet Black Jack....

- 5, 15
- 19?
- Nä, 5 eller 15!
- 20??
- NEJ, 5 ELLER 15!!!!!!
- 15? Nä då stannar jag!

Man får inte dra kort på Black Jack eller hård 21, så du behöver inte tala om att du e nöjd där!

Innan du går till baren och ska växla in dom markerna du har kvar, växla då gärna till dig marker i större valörer. Jag har inte en markerfabrik eller världens största markerlager under bordet...

Nej jag har inte fusk-blandat leken. D e i princip omöjligt eftersom jag inte vet hur många rutor du ska spela på, hur många kort du ska dra etc...


Försök inte låtsas som att du e proffs på Black Jack - jag märker direkt om du e duktig eller om du BARA har tur!!

Nej jag vill fortfarande inte gå på dejt med dig. Du blev inte snyggare/smartare/trevligare efter 5 öl till...

Man kan inte satsa sin telefon/jacka/klocka etc....

Att vifta hejdlöst med händerna är inget språk jag förstår - så skyll dig själv om du inte e tillräckligt tydlig och jag gör fel

Vi är på en bar/nattklubb - om du vill att jag ska höra vad du säger: PRATA SÅ ATT JAG HÖR DÅ!!!!!!

Om du inte alls vet hur man spelar Black Jack - varför vill du lära dig d en lördag kl två på natten när ALLA ska spela?? D e faktiskt mycket trevligare å lättare när d inte e så många som ska spela och jag kan förklara hur d går till... Jag lovar!!

Jag är mänsklig, jag kan göra misstag. Vill du att allt ska va felfritt finns d maskiner å spela på

D e som sagt frivilligt att spela hos mig!

Jag är varken blind eller döv, bara så du vet!

Inga glas på bordet!! Detta gäller VARJE GÅNG DU DRICKER!!!! D kan säkert vara så att du e så pass nykter att du inte spiller, men tanken har aldrig slagit dig att nån annan kan vara lite mer berusad och därför stöta till dig så att du ändå spiller ut över bordet?!

Måste du hålla i bordet för att ens kunna stå upp är du för full = får inte spela

Ser du den där stora lysande neongröna skylten ovanför mig där det står diskställ?? Inte?! Ställ då inte heller dina glas på mitt bord!!!!

Bordet e inte heller en allmän uppehållsstation där du ska kleta på läppglas/ställa din väska/luta dig mot. Vi bedriver en verksamhet med kortspel här tack!

Å ser du dom där kopparna där d e tänkt att du ska ställa ditt glas? D e inte små söta papperskorgar....

E du otrevlig e jag otrevlig. E du trevlig e jag trevlig. Enkelt va??

NEJ, jag vill fortfarande inte gå på dejt med dig!!!! Ta nu dina marker (som du som VÄXLAT innan), växla in dom i baren å GÅ HEM!!!!



091021

För en gångs skull har jag haft en riktigt trevlig och hyffsat produktiv förmiddag. Jag tog lite sovmorgon till strax efter 9 det tycker jag faktiskt man får när man inte behöver vara i skolan på en hel dag. Jag pysslade iordning lite här hemma, smörjade med lite B.U.S och sorterade tvätt. Sen gick jag fram mot stan, uträttade lite ärenden och mötte sedan upp Sandra för en fika/lunch.


Henrys har riktigt bra sallader och bästa av allt, man får tårta efter lunchen:)

Vi pratade drömmar, riktigt konstiga sådana. Stridsvagnar utformade som kepsar som skjuter små kepsar...behöver jag säga mer? Sandra (http://lajdidaj.blogg.se) har livlig fantasi hihi.

Jag ska kika på en lägenhet lite senare, hoppas verkligen den är fin. Jag pallar verkligen inte bo här mer och den andra lägenheten ligger på samma gata fast ett par kvarter ner så flytten blir inte så lång i så fall.

Jag tog en omväg hem från stan förut för det var ändå skönt väder så då kan man passa på att gå en sväng så slipper jag det ikväll. Träden är så fina nu, tycker ni inte det?


skoldag som heter duga

God morgon alla glada och inte alltför glada!

Idag komer jag sitta i skolan i 100 timmar känns det som. Först ska vi ha en föreläsning om "positive liberty" och jag vet inte riktigt om jag ser fram emot detta för igår när vi diskuterade den negativa delen höll jag på att somna hela tiden så jag satt och skrev av allt som stog på tavlan och på PP för att hålla mig vaken. Jag är lika trött, om inte tröttare idag så det blir till att slurpa i sig X antal koppar kaffe idag för att detta ska funka. Efter föreläsningen ska base groupen mötas och börja skriva på vårt grupparbete. Vi hade någon slags plan igår på att vi skulle skriva klart allt idag så jag lär väl komma hem med 8 bussen ikväll antar jag. SUCK...

Min stackars kamera har fått ta semester ett par dagar för välbehövlig vila men jag hoppas att han återkommer imorrn igen för fortsatt sammarbete för jag saknar honom lite. Det blir så tomt här utan honom:)

Nu ska jag slänga i mig morgonens andra kopp kaffe och springa iväg för att leta upp min klass.


XOXO

natti natt

Det sociala experimentet har börjat...hihi gud vad roligt detta ska bli:) Människor e så dumma så detta kan gå hur som helst haha.

Jag och Maria har varit ute på en riktigt lång kvällspromenad, det var behövligt och skönt så nu ska jag krypa ner i sängen och samla krafter för en lååååång dag i skolan imorrn...


XOXO

091018

Usch vilken dag. Totalt meningslös förrutom en långpromenad med pappa och aron förut när vi letade nya ridvägar. Jag ger upp och går och lägger mig nu...

En gång joker, alltid joker!

Klockren kväll igår verkligen! Jokrarna samlades och visade hur man gör! Tack tjejer! Det blev en riktigt tjejig förfest hemma hos malin...


Gud vad jag är lycklig över att djurmöstrat är hett igen:)


Lisette posar som ett proffs hehe


Vi spelade idolspelet och efter detta kan konstateras att vi sög.


Maria sjunger och är glad


DJ Malin


Lisette sjunger och är glad


Jag och Maria är påväg till världens mest udda efterfest.

Efter en superbra förfest med tjejerna gick vi vidare till stadt och dansade som galningar. Jag har nog aldrig haft så ont i fötterna som jag hade 10 i 2. Men det var det värt och jag tackar mig själv att jag var såpass smart att jag hade lagt i sköna skor i väskan. Efter att ha gjort oss av med diverse konstiga människor på och utanför stadt gick vi på en efterfest som faller in i kategorin udda men kvällen avslutas senare iallafall med torgrill, ett konstigt samtal med polisen som med all säkerhet tror att jag och Maria är helt dumma i huvudet nu och sen pyjamasparty hemma hos Mary:)

Blåser det?

Jag tror att det har blåst storm ute inatt...



För sist jag kollade så såg INTE mitt parasoll ut sådär. Det var ihopfällt med ett litet snöre runt sig:)

Hallonvin

Idolkväll hemma hos Maria ikväll. På något sätt råkade vi missa själva poängen med idol, utröstningen men det löste ju sig lite fint med intrenet sen ändå så. Sen fastnade vi med ögonen fastklistrade på tv:n för det var fast and the furious, Tokio drift på 3:an vilket bara måååste ses:) Vi har kikat på alla tre filmerna nu de senaste helgerna och dom får gärna visa fler sånna för vår del hehe.



Vi hittade århundradets bästa sak på systemet förut. Vi är ju galna i hallonsoda och hur glada blev vi inte när vi hittar mousserande vin gjort på hallon. OOOH MY GOD! På flaskan står det att man ska vända på den innan den öppnas för att fruktköttet(?) ska blandas men det var en så långsam process så jag vände den 2 gånger istället för att bara göra det en gång, ja, vi kan säga som så att Marias köksgolv nu är nytorkat.

Nu ska jag krypa ner i sängen efter att ha pratat lite (2 timmar) med Lisette i telefon. Vi hade visst lite att prata ikapp om men nu börjar det klia i ögonen och kudden känns lockande så natti natt!


XOXO

atjo prosit

Söta lilla Aron var lite bättre idag. Han hostade inte så mycket idag, bara nös. Nu har jag iallafall tyckt i honom massa äpplen och morötter igen. Jag filmade lite förut med men klantig som jag är hade jag kameran på högkant så filmen blir sne, jag gör ett nytt försök imorrn:)


Sötaste söt var inte lika snuvig idag


Skrålli-pålli har smutsiga sockar!


Nu ska jag ta en liten powernap för sen blir den champagne, pizza och idol:)


en liten snabbuppdatering

Ååh, vad skönt att det är klart. Seminariedebatten gick hur bra som helst så jag är riktigt nöjd! debatten handlade om de 3 olika vinklarna av demokrati. Min grupp skulle representera "electorial democracy" och vi rockade hihi.

Nu sitter jag hemma och äter lite sen lunch innan jag ska iväg till Aron och se ifall han fortfarande hostar och nyser. Blev en riktigt fräsch lunch idag. Stekt rostbiff med massa massa grönsaker och min favorit, vaxbönor.


Smaskens

Jag har ju lovat ett tag att försöka lägga upp lite mer bilder på hur jag ser ut under dagen också så nu ska jag hålla det. Det blev ett kort i all hast så döm inte kvalitén tack:)


Jag älskar verkligen denna koftan som är från Zara. Hur mjuk och go som helst.


Nu bär det iväg till totton i hällregnet.


XOXO

färdig! tror jag...

Känner mig någorlunda klar med pluggandet nu. Jag och Johanna gick igenom lite på msn så jag tro vi kommer klara av debatten imorrn om det inte kommer några obehagliga överraskningar. Men då finns alltid plan B. Krypa ihop i fosterställning och gråta.

Nu ska jag belöna mig lite med kvällsmat. Krabbklor och en bit god choklad men sen blir det sängen.


Mums

En solig dag

Jag och Ellen skulle gå en liten promenad genom stan. Vi mötte upp Maria för att åka vidare till stallet och lilla Ellen var hungrig också. Här kommer bildbeviset.









Lilla Aron är förkyld. Han hostar, nyser och snorar så det blir inget ridande på honom på ett tag. Jag knökade i honom en massa morötter och äpplen, det är ju nyttigt med frukt och grönsaker när man är sjuk det borde ju gälla för hästar också.

Nu ska jag plugga lite här.


XOXO

älgar på stan

Såhär i älgjaktstider får man passa sig i skogen, jag har en smurfblå jacka när jag är ute och rider och så sjunger jag som en galning. Folk måste tro att jag är helt vrickad men skit i det. Jag vill inte bli skjuten. Jag hittade en älgrelaterad sak ute på stan för ett tag sen. Vad tycker ni om detta?



Den satt på en bmw...förstöra bilar på detta sätt:)

konferens

Nu är jag reda för nästa internetkonferens. Hoppas det går bättre idag och att vi kommer nånvart annars lär seminariet imorrn bli väldigt väldigt pinsamt för oss allihopa!


Ellen är med och hjälper till:)

ozzy



HIHI, jag dör! Han är ju hur skön som helst och kolla hur Sharon reagerar:)

onsdagsmys

Nu har vi varit duktiga idag igen och lagat mat. Det blev inte lika nyttigt idag men gott hehe, kebab med massa massa grönsaker. Riktigt gott blev det så det mumsade vi i oss till Bonde söker fru. Asså, jag bara älskar det programet, jag kan inte hjälpa det. Men dom är ju för söta hela bunten. Jag blir lika glad varje gång det är ett avsnitt och jag har sett vartenda ett från starten haha, jag e en bondenörd tror jag:)


Maria är så snabb i köket att kameran nästan missar henne.

Nu sitter jag här hemma i min soffa och läser lite Schumpeter och funderar starkt på att ge upp detta och krypa ner i sängen istället och läsa en annan bok. Jag har börjat på en riktigt söt bok som handlar om pingviner hihi jättegullig. Jag har en annan gullig sak här bredvid mig i soffan, Ellen är på besök över natten.



Nu säger vi Natti natti här iallafall.


XOXO

091014

Internetkonferensen imorses var ingen vidare hitt, jag höll på att somna hela tiden och inte kom vi fram till något vettigt heller men det var väääldigt skönt att slippa åka till skolan för en helt meningslös diskution:)

Jag var en sväng på banken förut och uträttade ett ärende och då skulle jag passa på att tömma min sparälg. En massa massa 1 kronor och 50 öringar och givetvis sprack ju påsen när jag skulle tömma den i maskinen så massa pengar åkte ut på golvet, lagom kul och pinsamt. Har hunnit med en sväng ut till stallet idag med för jag inbillade mig att det inte var så kallt idag men det var ju is på vattenpölarna, enda skillnaden var att solen sken idag men i skogen var det lika kallt ändå. Blää!

Nu ska jag hem till Maria och laga mat igen. Men vi vet inte vad vi ska ha, någon som har en ide?
Ska ta med mig Ellen hem sen också:)

pannkakor

Höstdeppet fortsätter här men jag hittade lite bot på det ikväll iallafall hos lille Aron. Jag hittade honom smaskandes inne i lösdriften, inte konstigt han har en sån kula på magen så som han gluffsar så fort han är inne:)



Arons
mummsande gjorde oss hungriga så jag och Maria åkte hem och för en gångs skull lagade god mat. Pannkakor!!! I brist på annat får man också tillverka egen sylt, Jollonsylt:) Jag kan verkligen rekommendera det hehe, kanske något vi ska börja tillverka och sälja. 


Mums


Nu ska jag strax hoppa isäng för imorrn är det internetkonferans klockan 9 så då måste jag vara vaken och helst också pigg.


XOXO

Fikadax

Det blev en lång fika med Camilla och Theo. Fralla med varm choklad mums:)
Jag glömde kameran så ni får en gammal bild när theo var liten bebis.


Vi hann gå en kort sväng på stan också och leta efter lite vinterkläder. Jag fryser ju som en galning så jag måste hitta en riktigt varm och skön vinterjacka. Något parkasaktigt vill jag ha men jag hittar ingen snygg och skön. Bara peaks jackor men jag vill inte ge 4000 för en jacka...Är det någon som har något bra förslag?????

Nu ska jag plugga en sväng så jag får uppdatera mer sen.


XOXO

Vad är det för årstid?

Jag är förvirrad. Vad är det för årstid egentligen? Det var varmt och helt plötsligt blev det svinkallt, men löven på träden är inte tillräckligt gula och röda så att det kan vara jättehöst ute. Men å andra sidan så är det kallt som om det vore någonstans mitt i vintern. Fast det är klart, på julafton för två år sedan var det 1 grad varmare än midsommarafton samma år. Så dedär med temperatur kanske man inte ska lita på ändå. Fats jag tycker att man borde kunna det. Visst borde det vara så att när det är sommar så är det, och likaså med höst vinter och vår. Man ska inte behöva vakna upp en morgon och vara lite förvirrad och då inte kunna komma på om det egentligen är mars eller oktober. Eller är det att ställa för höga krav på världen? Jag tycker iallafall inte det! Förresten så sa mamma att det snöade hemma hos henne och Tommy idag... Då är det väl egentligen vinter?

Nog om förbryllande väder. Jag vann 1000 spänn på postkodlotteriet häromdagen, säg grattis grattis till mig!

Jag ska sussa en sväng nu för jag ska fika med Camilla om en stund, måste vara pigg ifall hon har Theodore med sig, annars kan man lätt få huvudvärk:)

Okt. 12, 2009


Det är ju oftast inte så underhållande att åka buss men idag var ett undantag.
Jag satt och halvslummrade fram till Grästorp men där går två suuuperblonderade tjejer på. Skulle tippa på att dom va typ 19-20 eller nåt. Dessa två hade en så sjukt rolig konversation så det blev inget sovande till skolan idag. Efter det att jag hört dom så skäms jag lite för att vara blondin men jag är iallafall naturligt blond. Jag tror att det är wannabeeblondiner som är födda utan hjärnceller.

Ett smakprov:

B1:Jag blekte utväxten i förrgår, visst blev det snyggt?!
B2: Jaaa, du är jättefin i håret.
B1: Men håret i bak börjar gå av lite av all blekning men jag har satt i lite extentions, syns det? (JAAAA, DET GÖR DET)
B2: Nej gud nej, det ser jättenaturligt ut. Bara att det är lite tunnt där mitt uppe på huvudet...

Tilläggas i denna konversationen ska att bägge var helt sönderblonderade så det är helt osannorlikt att någon skulle kunnat tyckt att det såg naturligt ut och i vilken värld kan man dölja håravfall på hjässan med extentions? Att det är kalt på huvudet syns väl lika bra ändå fast än håret är långt? Eller? Den ena hade dessutom rosa slingor i håret hehe.

Nästa ämne dom gav sig in på var relationer. Den ena hade varit ute på stan med sin pojkvän i helgen och så hade dom suttit på en restaurang och då hade tjejer anklagat killen för att ha spanat in andra tjejer hela tiden. Killen hade ju givetvis nekat till anklagelserna eftersom tjejen bara hade hittat på det och hon var sååå stolt över honom. (Eeeeh? Är det bara jag som tycker att detta är korkat?) Hon berättade för sin väninna att hon tyckte det var så konstigt att han inte verkade titta på andra tjejer så hon var ju tvungen att testa honom om han tittade i smyg. Jag blir lite mörkrädd när jag hör sånthär:)

Nu sitter jag iallafall på bussen hem igen och ska kila förbi mormor när jag kommer hem för hon har bakat fläkpannkaka till mig, mums!


091011

Äntligen vaken efter en helvetesnatt. Jag förstår inte hur man kan frysa och svettas samtidigt. Måste ha haft feber eller nåt. Nu har jag iallafall bestämt mig för att be om att inte få vara på Kronan mer och jobba för mina öron blir vääääldigt väldigt ledsna utav det. Tycker det är mycket som fattas där för att jag ska kunna trivas så jag hoppas att jag slipper vara där i fortsättningen. Jag vill sitta här hemma istället:)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning lite och åka upp till Husaby, behöver komma bort från stan idag känner jag men måste ändå tillbaka ikväll för jag ska tvätta o diska:(

SATC

Idag blir det en slapp lördag.



Såhär kommer jag spendera de nästkommande 2 timmarna. Jag längtar sååå till den nya SATC filmen kommer!

Jag ska ligga och slappa här i soffan ett bra tag till för ikväll ska jag jobba på Kronan och jag ser inte alls fram emot det idag, jag vill vara i stan men nääe då.

kondomreklam



Såååå jävla klockrent!!!

wooho

Det är inskickat nu...YYYYYYEEEEEYYYYYYYY!!! never been happier:)

Hann med en sväng i skogen förut med totton. Kändes lite skumt att "gå ut och gå" med en häst. Men Aron hade redan varit ute och ridit idag så jag fick gå en promenad med honom i grimskaftet istället, funkade ju det med.

Nu ska jag över till Maria för fredagsmys och Idol.

XOXO

Morrn morrn

Ingen bra dag idag. Jag vaknade med värsta huvudvärken och mådde skitilla. Blää, blir till att vara hemma idag och skriva på inlämningen lite smått istället.

Jag kikade lite på nyheterna nyss och fick höra en riktigt konstig historia om en tant som blivit inlåst i sitt badrum eftersom dörren hade gått i baklås, FYRA dygn hade hon suttit inlåst innan någon gick in i lägenheten och fick ut henne. Värsta supertanten, kolla på klippet.

http://tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1260690&selId=1.1045368&currPage=0

MusicQuiz

Vi är verkligen inte bra på dehär med musik. Denna gången kom vi i alla fall inte näst sist, vi kom tredjen sist hehe, alltid något. Jag käkade en sallad med grillat kött till. Köttet var riktigt nice men salladen kunde jag levt utan, alldeles dränkt i nån olja, usch. Men vinet var gott, längtat efter ett glas rött hela veckan:)



Daniel och Tim, fråga mig inte vad Tim gör för det vet han nog inte ens själv:)

Jag sörjer vår dåliga placering i tävlingen


Jenny och Jenny


lunchat med Foppa



Nu har jag varit och lunchat med Elin Madonna. Inte alls lika gott där som vanligt, mitt kött var så långt från saftigt det kunde bli men men, mätt blev jag i alla fall. Blev mycket prat om "den gamla goda tiden" och då är det främst mellanstadiet som diskuteras:) Shit, vad roligt vi hade då! Men både hon och jag är fortfarande arga på vissa lärare som smutskastade oss rätt rejält. bläää på dom. Get your facts right before you make an assumption!

Jag är för övrigt sjukt nöjd med min sjal, visst är den fin!? Den är riktigt bred också så man kan ha den som filt om man fryser:)




Det var inte meningen att blixten skulle slå i spegeln, förlåt:) Men jag hade bara ett försök på mig för det var bråttom.
Nu ska jag fortsätta plugga och försöka hinna med en lite powernap för ikväll blir det musicquiz på Harrys.


XOXO





regnar det?

Idag vaknade jag före väckarklocka...wiiie, ni anar inte hur ovanligt det är, eller okej, det är det inte men det ovanliga är att jag faktiskt gick upp. Denna tidiga start resulterade i en hyffsat avancerad frisyr och ordentlig make up. Jag skuttade glatt iväg till bussen i den strålande solen och hamnade senare i skolan för vårat gruppmöte. Fick också en komplimang för frisyren så då kände jag mig ännu nöjdare. Jag och Emma skulle gå ner till resecentrum för att åka hem strax efter 12 och jisses vad förvånad jag blev när jag upptäckte att det spöregnade och HAGLADE ute. Så, nu sitter jag på bussen, inte fullt så snygg men fruktansvärt blöt.

Jag och Elin ska luncha när jag kommer hem. Det var sjukt längesen jag träffade henne så det ska bli kul och träffa henne och höra hur det går för henne med hennes lärarutbildning.

HÖRS SEN!!!



XOXO

kisse katten



Varför envisas jag med att titta på sånnahär saker. Jag klarar ju uppenbarligen inte av det. Nu sitter jag här i soffan och storlipar...men det är ju så braaaa!!!

pluggdag

En riktigt kreativ och bra dag, nästan iallafall:)
Min och Idas plugglunch gick väl sådär, vi kom inte direkt fram till något vettigt utan satt mest och skrattade i 3 timmar. Men nu har jag fått någon slags struktur på skrivandet iallafall. 400 ord mindre att skriva haha.
För övrigt borde Ida plgga på grönsaker också. Jag satt och berättade att jag var sugen på sockerärtor (dumma detox man blir sugen på konstiga saker). Ida fattade inte riktigt vad jag menade så jag beskrev det som "nästan som en ärtpung fast mycket plattare" Ida: "Jaha, som en sparris då" ...eeeh näääe:)


En fräsch laxpasta med frukt, mums. Smoothie till efterrätt:)

Efter att vi gått en sväng på stan åkte jag upp till husaby för att fortsätta plugga. Gick bra tills batteriet i datorn dog:( Men jag fick i alla fall mysa ner mig i soffan med lite paj och Bonde söker fru, yeeey!


XOXO

091007

God Morgon!

Idag ska jag vara kreativ var det tänkt. Jag ska försöka skriva klart faktadelen i min uppsats så jag hoppas verkligen att jag får inspiration så jag kan skriva.

Måste hoppa in i duschen nu för jag ska möta Ida på Larssons om en halvtimme så det börjar bli bråttom.


XOXO

Karma? näää bara en riktigt pissigt dålig dag!

En riktigt dålig dag idag. Ni vet sånna dagar där allt man gör, hur man än gör det så blir det ändå fel. Dagen började med att jag försov mig, det är inte ovanligt men idag behövde jag en bra start på dagen. Jag fick iallafall med mig min detox som jag sedan lyckades spilla på Elises papper i skolan. Min väska gick sönder så jag fick bära den som en jävla påse istället med en dator och 6 böcker. Det sista i skolan fick jag huvudvärk så när jag skulle börja plugga hemma var det riktigt jobbigt. Inte hann jag långt heller innan jag skulle starta datorn och upptäckte att mitt bärbara bredband var borta. Jag åkte till biblioteket och till Larssons och kollade och frågade men ingen hade sett det. Jag åkte upp till Husaby för att leta där men inget fanns där heller så då ringde jag till telenor för att fråga hur jag skulle göra. Jag satt i en kö där väntetiden var beräknad till 4 minuter, efter 13 min kom jag fram...suck, då var min mat redan kall. Dom kunde inget göra utan jag fick köpa ett nytt för en tusenlapp, kul kul, verkligen! Jag gav upp, somnade på soffan och vaknade när mamma ringde. Jag tog på mig, åkte hem och DÄR, DÄR låg det...i ett innerfack på väskan, Där låg det underbara, fina, fantastiska Bredbandet. I min enfalld trodde jag att dagen skulle ha vänt där men icke. Datorn...den hade jag glömt i Husaby så jag väntade på att Maria skulle sluta på friskis och svettis så åkte vi upp dit ihop. Maria börjar gnälla på att det droppar på hennes fötter. Yeah right tänker jag, vi sitter ju i en bil hennes väska är säkert blöt. Men det borde jag ju kunnat lista ut en dag som denna att så inte var fallet utan att det istället skulle vara min jävla bil som läcker. Mellan taket och rutan hade det släppt i fogen så det droppar in där litegrann. JAG GER UPP!


Jag tänker nu gå och lägga mig, inte röra något som kan skada mig, innte läsa mer i böckerna för då läser jag säkert på fel sak eller råkar ha sönder böckerna. Jag hoppas att det går bättre imorrn när jag har pluggdag med Ida Larssons.

Hollywoodfruar

Snyft snyft, inga mer Hollywoodfruar, jag kommer sakna dom! Dom får mig att känna mig så otroligt normal och begåvad haha!

Jag och Maria var en sväng i stallet förut och matade med äpplen och morötter och slängde på täcken, det ska tydligen bli svinkallt och ruggigt oväder inatt och imorrn. Men nu när jag kollar ut genom fönstret e de stjärnkart, men man vet aldrig så det är lika bra att slänga på skiten så dom inte blir kalla och blöta.

Sitter och slurpar i mig det sista av dagens detox också, det har tagit jättelång tid att ta sig igenom flaskan. Hoppas det går lättare imorrn.

Nu ska vi ut och gå. XOXO

Nuså!

Idag har jag en såndär duktig dag!
Jag steg upp relativt tidigt, redan klockan 10 haha. Jag är ju faktiskt ledig idag och skulle kunnat sova tills eftermiddagen men nääe, hejja mig! Jag gick upp, åkte iväg och skaffade nya recept, gick till AB Bostader och skrev in mig i bostadskön för att förhindra att jag kommer klösa ögonen ur min nuvarande granne (ni vet vilken jag menar). Jag har varit på återvinningcentralen med massa skräp och nu sitter jag på biblioteket med böcker om Marx och Smith samt en flaska med Detox. Jag är JÄTTEDUKTIG idag! Ska försöka hinna läsa ut ett par kapitel i Marxboken innan Sanna, min personliga lärare, kommer och hjälper mig.

Ikväll ska jag försöka hinna med sista avsnittet av Hollywoodfruar också. Måste verkligen få skratta lite till. Är det ingen mer än jag och Maria som tror att Maria Montazami tappades som barn och fått permanenta skador av detta? Bruden e ju från Västerås men talar som en Ior som kommer från mörkaste norrland (NEJ, jag är inte dömmande av norrlänningar, det är ett faktum att dom talar illa och långsamt). Hur som helst så är det underhållande så låt gå.



Nu ska här pluggas vidare så jag kommer nånvart idag och så slipper mamma oroa sig för att jag alltid är ute i sista sekund...


XOXO plugghästen


klänning

Twisted Strap Lace Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM

Hittade en helt underbar klänning på Nelly. Hoppas den hinner dimpa ner i min brevlåda innan nästa utgång. Ska bara hitta en oversizad kavaj också till den. Är det någon som har tips på vart man kan hitta en snygg sådan?

Kanelbullar och pluggförsök

Det var ju tänkt att jag skulle spendera dagen med att försöka plugga lite, jag läste nog en halv sida om Smith. Jag får ta nya starka tag imorrn och gå upp tidigt istället tror jag för såhär kan det inte hålla på. Någon gång måste väl inspirationen komma eller? Gärna före fredag när arbetet ska vara inne iallafall.

Jag gnällde ju lite förut om dom stackars kanelbullarna som jag trodde var uteslutet för min del men icke...jag hittade 4 st:) Så, såhär såg det ut förut när jag satte mig för att börja "försöka" plugga.



En bra idyllisk bild, som inte riktigt hände. Men imorrn då ja, då kanske det blir så:)

seeegt

Usch, jag är jättetrött. Borde egentligen kanske sova lite till men klockan visade på över 1 när jag vaknade så jag får väl gå upp ändå antar jag. Det är ju som bekant kanelbullens dag idag. Med min seghet och tur antar jag att alla kanelbullar i 5 mils radie är slut så jag tänkte baka nya...får se hur det går:)

Jag ska iallafall ta mitt pick och pack och åka upp till husaby en sväng nu och sätta mig i massagefåtöljen och försöka plugga lite Smith och Marx innan Maria kommer för då ska vi gå en låååångpromenad.


Mina nya mysskor. Hur sköna som helst. Kommer från DNA


Hörs sen!


moahahaha



Maria är den förlorade medlemen i Bomfunk MC:)

utgång

Trevlig kväll:)

Malin gjorde mig och Maria lite sällskap när vi gjorde oss i ordning förut men hon tog en taxi bort till sin pojkvän och lämnade oss helt ensamma med en kamera, dum ide. Här kommer ett smakprov!


Malin med sin älskade Iphone i handen:)


Jag tror inte det behövs några ord för detta...










Att dömma av frisyren så tror jag att denna bild är tagen påväg ut och inte hem:)


Nu ska här sovas...dröm sött!


XOXO

bråttom bråttom

Utgång med flickorna!

Bilder kommer senare. ENJOY!!!

091003

En riktigt mysig start på fredagen blev det iallafall. Jag har kört en heldag med mormor som började med äggmackor och kaffe uppe på kinnekulle.




Vi hade riiiiktigt bra väder.

Efter att vi käkat och sprungit ifrån en massa getingar åkte vi hem, bytte om och drog iväg till skövde. Jag behövde kolla efter höst/vinterjacka och mormor skulle ha typ 100 saker tror jag.
jag hittade rikrigt snygga pumps som jag ställde undan, ska nog åka o hämta dom imorrn tror jag.



Kias begäran kommer imorrn Dagens outfit, då får ni se resten av det jag köpte. Jag kan lova er mera skor hihi!

För övrigt är jag idag också riktigt förbannad påå Cherry Casino. Riktigt dålig stil det dom pysslat med idag, lägre än glocal net kan jag lova. Vill dom behålla en glad och tillmötesgående personalstyrka läääär dom behöva bli lite jävla trevliga och sympatiska illa kvickt annars kommer dom få rejäla problem. Fats det är klar, efter idag så har dom redan bevisat att dom har problem, sånna som man inte kan göra så mycket åt...

Nu ska jag ta o sova tror jag, lång dag och jag är trött efter jobbet ikväll så ska bli skönt att krypa ner i en säng. Måste värma mig också för det känns fortfarande som om kroppen är förfrusen, brrrrr!

Detox

Nu kör vi då gott folk!

Detta ska jag lära mig gilla igen:



Detox är inte så farligt om man lär sig gilla det haha. Jag brukat blanda i en halv pressad citron i min vattenflaska tillsammans med detoxen så smakar det mer som iste. Nääe jag säger inte bara så, det gör faktiskt det!


4 i rad

Jag borde verkligen inte förödmjuka mig genom att spela "strategispel".
Maria var gul och jag var röd...






Jag borde skämmas...och det gör jag, men bara lite:)

pinsamt idol, pinsamt!

uuuuuuuuuuuuusch vad pinsamt pinsamt pinsamt med Idol!
Maria slutade andas här i soffan när fel brud trodde hon hade gått vidare...hej o hå tv-tablå:) Neee, det lääär ju bli youtube på det...stackare!


Japp Camilla, tummen upp för ditt missförstånd!


Bilden är lånad från hemmakanalen.se


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5890548.ab


Oops

Då var den första lilla tentan över, jag överlevde men jag kunde ha trassalat till det och blivit strypt av den nya schematanten kväll istället. Drog en liten nödlögnt som kom o bet mig i arslet senare..dumma dumma. Men jag har mig själv att skylla, skickade ett sms och försökte förklara mig i alla fall så jag får hoppas hon godtar min lilla ursäkt:)

När jag åkte hem från skolan var det jättefint väder i trollhättan men utanför fönstret fick jag se detta:


Syns inte jättebra på bilden men vi åkte in i värsta ovädret. Störtregn med hagel, usch o blää!


Folk brukar ju annars försöka börja sina "nya" liv på måndagar. Jag HATAR måndagar så jag ser ingen mening med att jag ska göra det för det är dömt att misslyckas i sånna fall. Det blir ju som att äta ärtsoppa och pannkakor på en söndag...det säger ju sig själv, det gåååår ju inte:) Så imorrn på en alldeles underbar fredag ska jag påbörja min nya detoxkur. Jag var och köpte en ny vattenflaska förut så jag får en ny fräsch till dendär äckliga geggan. Hittade också den inspirerande artikel i Sofies Mode.



En annan bra sak hittade jag i GT förut. Massa kändisar som sätter ihop lag för promenader. Riktigt bra initiativ tycker jag. Jag ska signa upp mig i Henrik i Scotts lag, tycker alla ni som läser borde anta utmaningen också, antingen själv eller också i ett lag. En liten bonus är också att man kan vinna ett spapaket värt 20 000. Så ut och gå med er nu och gå in på GT's hemsida och läs mer. Skriv gärna och berätta om ni ska ut o gå ni med så kan vi tävla:)


XOXO

tenta

Nu är det snart dags...
Den första muntliga tentan...
Jag tror det kommer gå bra...

DET MÅSTE DET!!!

RSS 2.0