första dagen av klarad!!!

Första dagen i skolan är avklarad och ångesten har släppt lite iallafall vilket är skönt. De första två veckorna kommer vi ha ett grupparbete som ska avslutas med att varje grupp ska hålla i ett seminarie om olika delar i EUs uppbyggnad. Min grupp ska presentera Sveriges del i EU vilket jag blev jätteglad över att få, skönt med en mjukstart så kvällen ska ägnas åt massa läsning, jag fick som tur är tag i både svenska och engelska informationsblad så jag kan komplitera. Men innan jag begraver mig i läsandet ska jag på oljemassage vilket ska bli sååååååå skönt och sen efter det är det stripaerobic, återkommer med en utförlig redovisning av det.




första dagen

Ångest, ångest, ångest!!! Första dagen i skolan efter sommarlovet och jag är inte det minsta lilla taggad, jag vill dra täcket över huvudet och sova bort en hel vecka till, minst! Tack och lov ser det ut som om det bara kommer bli ett litet grupparbete och sen är resten individuellt på första kursen men ändå, fattar ni?!? NU ÄR SOMMAREN SLUT!




Äckligt!!!

Vill ni se något vidrigt? Något hysteriskt roligt som samtidigt är så vidrigt så man får lite spykänslor bara man tänker på det, men det finns en viss charm i det hela och är lite gulligt på något sätt samtidigt som jag givetvis vill spy och jag mår också illa när jag tänker på hur närma jag var tvungen att gå för att få en bra bild.


För er som inte ser är det alltså en gigantisk hög med hundbajs och en söt LAMINERAD skylt som det står "äckligt!!!" på som sedan är satt på en liten träpinne och sedan fint placerad mitt i äckligheten.


Jag tänker mig följande scenario...

1. Någon har trampat i det, spytt, gått hem och gjort en skylt för dom var så arga.

2. Någon har sett någon annan trampa i det och vill uppmärksamma andra.

4. Någon som är less på folk som inte tar upp efter sina hundar (och har trampat i det?)

3. Någon (läs killarna i expertbutiken som vi hittade detta utanför) har alldeles för mycket fritid.


Eller kan det kanske vara en kombination av alla ovanstående alternativ? Vad tror ni???



dagen

Sista dagen innan skolan börjar har gått i det sociala tecknet. Jag lunchade med Veronica och det var meningen vi skulle käka sushi men hon fegade ur och krävde thaimat istället, en riktig liten fegis helt enkelt men det var ett bra val ändå, god mat. Efter det plockade jag upp mormor för en tur till blomsterhandeln och sen åkte vi till grannhålan och fikade, helt seriöst...Götene är stendött, det är festligare på en begravning liksom. Nu blir det middag med läckövännerna!




galenskapens dag, sista dagen för i år!

Att få sitta i soffan med en filt högt uppdragen till öronen efter en helvetisk dag på jobbet är guld värt. Att det sedan regnar och är svinkallt ute gör det ännu bättre och att det går en actionfilm på tv som gör mig rysligt glad. Efter dagen på slottet som var helt insain så är det skönt att veta att manhar gjort sin sista guidning för i år och saker och ting kommer gå tillbaka till ens vanliga rutiner, trist men ändå väldigt tryggt och skönt.

Dagen idag var "familjedag" på slottet och 4000 kommunanställda var inbjudna till slottet för uppträden, fika, guidningar och annat smått och gott. Det slutade med att nästan 6000 anmälde sig, puuh! Varje kvart gick det en guidad tur och det var galet stundtals, det var som om folk var på väg till någon slags konsert eller som om sisten in skulle få betala hela kalaset. Butiken där jag var nästan hela dagen var knôôôkad hela dagen, hade nästan konstant kö hela dagen. Folk tränger sig före i kön, sliter och drar i saker och tjurar över att plastriddarna tagit slut flera veckor innan  just dom kom dit. Vuxna människor? Njae, don't think so! Kommer hur som helst sakna slottet tills nästa år.


Vansinnigt vacker skörd i år, är man arbetsskadad om man tycker så?


Vår käre VD gör en tapper insats i butiken när jag efterlyste någon lång person. Han ser vansinningt lycklig ut när han kommer ner och säger "jaaa, arbetsysslorna här är allt bra omväxlande." Japp, välkommen till livet som guide aka alltiallo eller kort och gott medarbetare som det så fint står i våra papper:)


Nu hänger vi in västarna för detta året, see yah next year schloss Läckö!


kontraster

Idag är det en dag av kontraster. Ena stunden spöregnar det och åskar så man bli rädd och i andra sekunden skiner solen. Det är också såndär raggardag i stan ikväll och för att väga upp det hemska hade vi spel och vinkväll hos Malena och Fredrik för att få in lite mer kultiverat levene i staden. Då undrar ni givetvis vad det spelar för roll egentligen och jaaa självklart hjälper det att väga upp människorna i bilarna neranför på gatan i sina skrotiga bilar drickandes smuggelsprit och billig öl, eeeuuuh! För övrigt var det en sjukt jämn TP match som Malena och Fredrik tillslut gick vinnande ur, vi lät dom vinna annars hade dom varit så griniga imorrn på jobbet.

För att väga upp ytterligare sänger jag in lite sköna toner här i slutet, enjoy!










lunch med malin

Det är ett jävla åskoväder över stan nu men jag tänker trotsa det och kila ut iallafall för jag ska möta upp Malin för lunch och sen ska jag leta efter skålar/boxar/lådor till den nya badrumshyllan. Jag hittade inga snygga igår och jag befarar att det kommer vara ganska dött på den fronten idag också, dagens I-landsproblem...verkligen! Jag pallade inte göra något alls idag, håret är hemskt, sminket är hemsk och ja... det regnar så jag slänger på en scarf, det piggar upp allt, jag kan ju iallafall få inbilla mig det, eller hur?





söta grannar och förjävliga paket

Min vad gick sönder i Göteborg! Eller njae, jag kanske överdriver lite men det känns så. Helt plötsligt kändes det som om någon satte en kniv på utsidan av vaden och det gjorde och gör verkligen sjukt ont. Tigerbalsam är min bästa vän ikväll kan jag lova för satan vad det gör ont. Hopppas verkligen det går bort tills på söndag då jag ska stå och jobba heeeela dagen.

Det var meningen jag skulle montera ihop saker (läs, förbannade jävla platta lådhelveten) från Ikea ikväll men jag fastnade i soffan istället, motivationen försvann lite och sen blev jag sömnig. Grannen ovanför har haft fest ikväll och jag vill inte byta lägenhet med honom de närmsta dagarna för det verkar som om halva lägenheten gått sönder och folk har ramlat hela tiden, wft har dom gjort? Oftast brukar det ju vara störigt när det blir sådär men jag har suttit och smålett hela kvällen för dom har spelat sjukt bra musik. Den ena bra låten efter den andra och jag har kommit på mig själv att sitta och sjunga med, japp not my finest moment but hey, Who can see me?! Näää just det! Faller väl lite kanske på att jag erkänner det men. Dom avslutade innan dom drog iväg ut med att spela gitarr och sjunga, så sött!


göteborg

Lite senare än beräknat men nu ska jag ner till Göteborg, ska motionera på Ikea idag. Det är lite sånnadär småsaker som fattas här hemma och jag vill byta ut mitt porlin som jag är riktigt riktigt less på så jag hoppas jag hittar något nytt snyggt.


Min nya favoritkofta från H&M, ett kap!


skara

Den tidiga kvällen spenderades i Skara med Sandra eftersom jag ledsnat på Lidköpings promenadstråk och det småregnade här och då verkade det jättelogiskt med en tripp till grannhålan och hälsa på min söta lilla vän istället. Skara är en märklig liten håla, helt död men det är sjukt mycket små hus överallt så folk måste det ju bo där men VAR är dom? Vi bestämde oss för att sätta upp lite gemensamma mål och lite planer inför snar framtid, kommer bli super!


Skara är inte bara dött, det är fult vatten där också!


Men skara har söta Sandra iallafall, men hon är ju egentligen inte från hålan så skara kan inte ta cred för det egentligen!




pälskrage

Jag har haft en sjukt produktiv förmiddag. Jag hoppade ur sängen vid 9, städe lite för att sen vi 10 gå och träna innan jag skulle möta upp Ida för en frukost på stan. Skolan börjar ju snart igen och det är lika bra att börja förbereda det så allt är klart. Vi hann med en sväng på stan och jag hittade den perfekta höstjackan, ska nog kila och köpa den i helgen tror jag men jag måste fundera lite till på det men det lutar nog åt ett starkt ja för den. Köpte iallafall en fuskpälskrage som jag bara älskar, jag kommer nog bo i den större delen av hösten, sjukt mysig! Efter det mötte jag upp Malena och Fredrik för lunch på Hej Sushi! och jag måste erkänna att första gången jag åt sushi var det inte gott alls men idag var det riktigt gott och jag förstår verkligen att folk säger att man måste prova mer än en gång för att förstå och nu är jag helt såld. Min produktivitet börjar sakta men säkert sina allt eftersom kaffet går ur kroppen men det är dags att fylla på och städa lite till innan jag tar en powerwalk senare. Busy busy day, but in a good way!


Kommer från Cappuccini, ni kan ju ignorera hur jag ser ut.


träning

Dags att ge sig ut i spåret igen, hej hå vad jag är hurtig!!! Jag tycker alla ni som börjat med höstens hurtigheter kan skriva och berätta vad just NI gör för att komma igång, det vore roligt så får jag lite mer inspiration också!


en dag på stan

Jag startade dagen med att bli förvånad över mig själv, good start! Och eftersom en god vana sällan kommer ensam (ja, det är ett ordspråk) så ska jag inhandla mer pärmar och mappar imorrn för nu jäävlar ska här organiseras för hela slanten. Vart kan man hitta snygga pärmar? Jag vill inte ha sånnadär fula vanliga med blå och röda ryggar. Jag mötte upp Sandra för en liten pepplunch och sen en vända på stan och jag hittade vad jag tror kommer bli min favorit i höst, en kofta som är helt perfekt.







Söta Sandra på Henrys

 


hahaha

Fängslande, Malena!


Underbara sommar!

Vi hade perfekt väder igår när vi skulle ha kräftskivan, enda nackdelen var bonden som bestämde sig för att skörda...det rök som satan om honom men det värsta försvann innan maten iallafall. Solen sken och det var precis lagom varmt, perfekt. Efter maten blev det bad och bastu för att avsluta med dans under stjärnorna. Gud vad smörigt det lät men det var verkligen en jättetrevlig kväll och tack Jenny för att du aggerade taxi åt mig!



Underbart






Sabeln åkte fram när champagnen skulle halshuggas








Jag åkte av min flytmadrass i poolen, resultatet: en hemsk frisyr!


Kräftskiva nummer 2

Jag har precis kommit hem från en suverän kräftskiva  hos Axel, goda vänners sällskap med kräftor, solsken, pool och skumpa. Kan det bli bättre? Bilder kommer imorrn när jag lånat Malins minneskort för jag glömde mitt hemma...dumma dumma mig! Nu ska jag och min underbara filt kolla lite på film och sen sova ut, det blir sovmorgon och sen milen i Råda. Natti natti!



Scensommar

Ibland är det trevligt att bo i en skithåla som har lite för mycket pengar som dom inte vet vad dom ska göra med och då annordnar gratiskonserter. Scensommar gick av stapeln idag och jag och Jenny gick dit för att lyssna på lite rock och avsluta med att introducera Jenny till pop i form av Ola...hon gillade det inte! Efter att myggen käkat upp oss mötte vi upp Malin och gick till Krog och Kompani för att ta en drink på uteserveringen och passa på att njuta av att det fortfarande går, snart är det för kallt, hemska tanke...



Stagedoor


Ola


Fuktig luft och värdelöst hår är ingen bra kombo...jag behöver vinter! Eller bättre hårkvalité.


Titta titta titta, Jenny finns på riktigt! Jag har inte hittat på henne hon är bara lite kameraskygg!


Söta Malin


Jag bjuder på den...


konst

En totalt händelselös dag på jobbet! Det hände inget värt att varken nämnas eller komma ihåg som var utöver det vanliga, en alldeles jättevanlig trist dag. Fast det är klart, slottet står kvar så då är det en lyckad dag. Till sist när det var folktomt roade jag och Malena oss med att göra en nakenfis av diverse överblivna saker, jag borde nog sadla om och ta vara på min kreativa sida...eller kanske inte haha! (Malenas bidrag till den nakna kvinnan var lite för vulgärt så det får inte vara med här då rodnar ni, men det var gjort i "elefantskit" och några av synonymerna rimmar på både hus och hitta)



Efter jobbet bjöd Sofia på Paj hemma i deras stuga i Spiken, jättemysigt och väldigt gott. Fina kollegor är guld värt. Nu ska jag bara slappa i soffan och njuta av en hemmakväll utan något att göra för imorrn är det jobb och sen ska jag och Jenny på en spelning om det inte spöregnar. 


God morgon...eller nåt!

Jag får erkänna mig besegrad nu! Klockan är snart halv sex och jag har inte lyckats somna ordentligt än, jag kommer garanterat somna i ett hörn på slottet idag, no doubt about it! Först var det för kallt sen var det för varmt och ja ni vet när man inte riktigt vet vart man ska göra av en kroppsdel, det brukar vanligtvis vara armar eller ben, det kvittar hur man ligger känns det som om exempelvis vänster armen är i vägen. Detta hände ju givetvis inatt också fast det var AXLARNA som var i vägen! Hur kan axlarna vara i vägen? Det är ju inte direkt som om man kan omlokalisera dom...eller har jag missat hur man gör det? SNÄLLA berätta hur man gör i så fall för detta är sjukt jobbigt. Ja, nu gnäller jag nog igen men detta kan inte hur mycket man vill ens räknas som I-lands problem eftersom sömn är livsviktigt, eller hur?! Nä, ett riktigt problem med riktiga konsekvenser... Jag förstår själv att detta kommer göra att jag framstår som en komplett jubelidiot, lugn bara lugn, jag förstår det!

Damn, jag måste verkligen sova...


power

Jag och malin har varit ute i en och en halv timme och powerwalkat, riktigt skönt och komma ut för det var preecis lagom varmt för det. Vi har dunderpeppat varandra så nu jävlar kör vi på och på tisdag ska vi på stripaerobic och det kommer bli grymt kul bara det. Det blir så mycket enklare om träningen är rolig för då märker man inte hur jobbigt det är. Jag lovar att jag ska skriva en utvärdering av dedär sen för vad jag förstår så finns inte det på så många ställen än.

Vi gick och sprang om varannat och avslutade med att gå förbi sommarhagen och hälsa på hästarna så det blev en mysig avslutning. Nu blir det hopp in i duschen och så plugga en sväng innan det är sängen som gäller!



springa fram och tillbaka

Ååh äntligen har jag landat hemma igen efter en dag runtspringandes på olika ärenden. Förutom ärenden hann jag med lunch med mormor och sen en fika med Sandra också innan jag skulle springa vidare. Riktigt kul att träffa Sandra igen för det var ett bra tag sen. Massa planer inför hösten och vi ska nog kunna hitta på en hel del kul tillsammans snart som också syns här!





Dagens YOUTUBARE

I'm nothin' but trubble baby...

Slänger upp en favorit från Youtube medans jag gör mig klar här hemma innan jag ska ut på stan för lite ärenden. Så sjukt snygga kläder i videon, varför måste vi leva i landet lagom där folk kollar snett om man klär upp sig? Hmmpf WHY?


resurrected

Okej, nu ska jag sluta gömma mig från världen, jag loooovar! Jag tror jag har slutat att sura nu och jag är för en gångs skull ledig så jag ska ta vara på denna dagen på ett bra sätt, inget surande utan jag ska först träffa söta mormor och sen fika med Sandra.

Dom senaste dagarna har jag spenderat med att gömma mig så gott det går, förlåt alla som ringt och skickat sms och inte fått svar men telefonen har fått semester. Som sagt, nu är jag tillbaka efter vilan. Jag passade på att spendera lite tid ute i stugan, vila, städa och tänka, myyyycket tänkande blev det och nu är jag om möjligt ännu smartare. Ibland måste man ta en paus för att komma ikapp sig själv och få lite perspektiv på saker och ting.


Asta behöver trimmas, hon ser mer ut som gatukorsning än som den Terrier hon är.


sur surare Therese

Det pissiga humöret hänger i sig och späds på pö om pö och det ser inte ut som om det kommer bli bättre på ett bra tag men vem vet, kanske vaknar en dag och är som en solstråle men jag skulle inte tro det. Jag vill morra och fräsa åt större delen av världen och helst spotta lite på några också men det får man inte har jag hört från flera säkra källor så lika bra att låta bli.

När jag vaknade idag drog jag på mig dom blåa fina skorna igen och gav mig ut på en morgonrunda, jag pallade verkligen inte springa så tidigt på morgonen så det blev powerwalk istället men det är nästan lika jobbigt det, kanske inte för konditionen men för musklerna. För er som undrar kan jag meddela att skorna fungerar utmärkt, inget skoskav, inget ont i skenbenen och dom är hur lätta som helst!

Nu ska jag fortsätta sura här på jobbet ett par timmar till innan jag får gå hem och sura där istället.


:(

Jag har haft en riktigt dålig dag! Ni vet en såndär dag då inget går som planerat men vad det är som gör den riktigt dålig är svårt att sätta fingret på, den är bara helt enkelt dålig. Nu ikväll har jag suttit och hjälpt Ida med sin tenta över en middag, det var iallafall trevligt, goda vänners sällskap brukar pigga upp. För att rensa skallen och få lite ny energi tänkte jag ut och springa lite innan jag ska sova för ikväll blir det riktigt tidig kväll jag kommer stupa i säng. Det blir till att inviga mina nya löparskor jag köpte i förra veckan, hoppas man springer fort i dom söta babyblå pjuksen!


Skorna kommer från Addidas


the day

Idag har jag mest legat i trädgården hos pappa och slappat och solat medans tvätten gått i maskinen och sen hängt i trädgården och torkat, vi hann med en runda till skogen och plockade lite svamp också men vi höll på att smälta bort för det var vindstilla och 26 grader i skuggan så skogen var lite för varmt helt enkelt men det var väldigt vackert. Vid middagen hade jag en såndär läskig känsla om att jag hade glömt något men jag kunde verkligen inte komma på vad det var inte förrän jag ett par timmar senare sätter mig i bilen och kör in mot stan igen och får en smärre chock när jag inser att jag ska vara på Campingen om 10 minuter och möta upp jobbet för mat och minigolf. Det blev en snabb vända hem för att byta kläder och snygga till mig lite och sen iväg till campingen. Som sig bör vann jag givetvis golfen, god marginal med 10 poäng ner till 2an, nej jag är inte självgod, jag är bara så bra helt enkelt, inte mitt fel!






Stackars lilla Sanna blev uppäten av myggorna


Dagens YOUTUBARE

Jag kan inte hjälpa att bli helt såld på den sjukt snygga videon till Upgrade U, gammal som gatan men riktigt snyggt gjord är den iallafall!


veckans jobboutfit

Gud vad jag är hungrig, jag missade totalt att käka innan jag gick till jobbet förut och nu är det lite väl sent att äta middag så jag ska försöka somna och satsa på en brakfrukost hos pappa imorrn istället. Jobbet gick förresten bra men alla var riktigt fulla, konstigt, det brukar dom inte vara mitt i månaden sådär.

Kvällens outfit bestod av en nyinköpt kjol från Gina Tricot med en massa lagda veck framtill, kjorta o linne samt ett maffigt halsband som jag bara älskar. Vid närmare eftertanke kommer nog hela outfiten från Gina förresten.








ursäkta röran, jag bygger om!

Bloggen ändrar utseende i helgen, inget konstigt alls men det kan nog se lite konstigt ut stundtals eftersom jag inte hinner göra allt på samma gång, bara så ni vet!


fredagen den 13e

Idag är det fredagen den 13e och jag ska jobba, hur kommer det gå? Ja, det är frågan. Helt smärtfritt lär det ju inte gå eller vad tror ni?

1. Kommer jag fastna i cashboxen?
2. Ramla av stolen?
3. Tappa alla marker och ramla omkull på dom?



På tal om otur, hittade denna bilden på en snubbe som haft sin beskärda del av bad luck haha!




kräftskiva

Idag har jag varit på helt genomruttet humör större delen av dagen, allt har varit rikigt riktigt dåligt och inget har gått som jag vill så därför var det skönt att komma ut till stugan på kvällen och ha kräftskiva med släkten, lugnt och skönt. Funderade på att ta ett dopp i poolen efter maten men det var bara 18 grader och det är lite för kallt även för mig.




the day

Efter en fruktansvärt lång dag på jobbet åt Sanna, Jenny och jag middag på Fataburen, såååå god mat så jag tror jag dör nästan. Vi kan konsten att ta sjuka samtal till helt nya nivåer och för att bespara er läsare så blir det censur på det helt enkelt men när jag åkte hem så såg jag en fantastisk regnbåge, kolla bara...



När jag kom till stan så plockade jag upp Malin och åkte hem till Maria för lite filmmys med tjejerna. Vi såg en riktigt konstig film som hette Case 39 och den handlade om en socialarbetare som fick ett konstigt fall på nacken som först verkade rätt solklart men blev mer och mer invecklat tills det spårade ur totalt och blev Si-Fi av alltihopa och då loggade min hjärna ur och så gosade jag med Ellen istället, mycket bättre. Kvällen i sin helhet har varit riktigt bra och nu ska jag hoppa i säng och få några timmars sömn innan det är en dag kvar på jobbet innan helgen.

Natti natti allihopa!


Söta Ellen


Sista tisdax

Som sagt...hösten närmar sig och idag var det årets sista Tisdax på stadt och givetvis måste man passa på medans man kan för jag känner mig själv så fort det blir kallare ute kommer jag inte vilja gå ut, jag kommer fastna hemma med vänner och film inte för att det är fel i sig men det är alltid mycket roligare på sommaren.

Camilla som varit hemma med barnen alldeles för länge bestämde sig för att ha fest och sen skulle vi ut och äta allihopa så vi blev ett stort gäng tillslut, riktigt trevligt och skönt att ha henne tillbaka! Fest som sig bör helt enkelt, gamla vänner, nya vänner, champagne och sommar...


I have a very bad hairday...


Söta och väldigt glada Camilla


sommaren sjunger på sista versen

Idag var det höst ute när jag gick ut, på riktigt. Himmlen var nästan klar med höga moln och luften frisk och det låg gula blad på marken och blåste omkring, whats up with that?! Hur som helst så tänkte jag det var lika bra att passa på att dokumentera sommaren på Läckö på något sätt så på en rast tog jag kameran och kilade ner i trädgården och tog lite kort för att försöka få sommarkänslan att stanna kvar lite till för riktigt än vill jag inte ha höst, vill ni?








update

Igår var ju tjejerna här på söndagsmiddag som sig bör på söndagar och min pizza var helt okej, den smakade inte så hemsk som det skulle ha kunnat utan var ätlig, 10 poäng till mig. Jag kanske helt enkelt ska ta tag i detta med att laga mat igen men det som allt annat går ju bara i perioder. Dagen idag har bestått av lite för mycke jobb och alldeles för lite fritid men jag hann med en sväng till Källby och hälsa på Elin som är gravid. Stackaren mår riktigt dåligt av och till jag lider verkligen med henne, bara 5 månader kvar heja heja hehe!

Nu är jag alldeles för trött för att göra något kreativt eller nej, för trött för att göra något alls så jag tänker slänga mig i sängen och hoppas att det tar lång tid innan klockan ringer och jag måste gå upp till jobbet igen.


titta titta, jag bakar!

Okej, ni har säkert sett vakrare skapelser men jag är fan stolt...den sitter typ ihop och går med all säkerhet att äta.


rehab

Jag har spenderat kvällen på landet i tystnad eftersom huvudvärken och illamåendet kom tillbaka så lite lantluft tyckte jag skulle göra mig gott och det gjorde det verkligen, efter kvällen ute hos mamma är jag pigg igen och att få ha en sovande Asta i knät gör vem som helst glad, lycka!


Underbart vackert i solnedgången med dimman som drar in över gärdena.


jobba

Nu sticker jag iväg till jobb nummer 2 idag, önska mig lycka till och kom gärna och hälsa på. Ont om tid och brist på inspiration gör att det blir uppsatt hår och röda läppar, det funkar alltid!


Trevlig Fredag!


filmtime

Jag var sugen på salt så jag åkte till Ica och passade på att plocka upp Sanna på vägen för att bli uppdaterad om vad jag missat under min missär. Med massa saltgurka och ost med hem har jag nu bäddat enr mig i soffan med filmen 2012 som jag nu ska se låååångt efter alla andra. Jag tränar på att vara ensam ha tråkigt och slappa, jag gör framsteg!


en regnig dag

Det åskar riktigt mycket här över Lidköping nu och min tv har startat om sig 3 gånger nu så jag ger upp, den får vara avstängd och så har jag dragit ur alla sladdar för säkerhets skull. För att underhålla mig själv sitter jag och sorterar bilder i mappar för det har varit en salig röra lite för länge både bland alla dokument och bland bilderna jag hittar inget jag behöver ha längre så lika bra när man ändå har lite för mycket fritid idag. När jag grävde runt hittade jag en riktigt gammal bild den är nog från en av de första fotosessionerna jag gjorde jag är 15 eller 16 år på bilden jag är sååå liten haha!



återuppstånden

Det spöregnar ute och åskan går och jag är hungrig så jag tror jag dör nu! Efter att inte fått behålla någon mat på över ett dygn och inte velat ha varken mat eller vatten har jag nu piggnat till igen och jag ska försöka få i mig lite mat så jag och Ida tar en sen lunchdate för att prata lite inför hösten också som kommer oroväckande snabbt iiih!


Sjuk

Jag är ett vrak idag, ett riktigt jävla vrak, i stil med titanic! Jag känner mig som om jag blivit påkörd, gått av på mitten och sedan blivit sänkt. Efter ett par timmar på jobbet fick jag åka hem för jag klarade inte av att röra mig utan att spy och när jag väl kom hem kunde jag inte sova för jag mådde för illa. BLÄ!!!

Nu har jag vaknat lite mer till liv iallafall och sitter och väntar på att filmen på 6an ska börja men tills dess sjunger jag 80 tals klassiker och just nu är det denna, stackars mina grannar!


tisdax

Ikväll kör brudarna all in på Tisdax!!!


dumma

åååååååååååååh fuck fuck fuck nu har min kamera lagt av på riktigt...jag HATAR detta!

personalutflykt

Ikväll har vi haft personalutflykt med Läckö Slott och det var som vanligt, fantastiskt trevligt! Vi åkte med M/S Magnus Gabriel ut till Blankesundsholmarna där vi hoppade iland, gick en tipspromenad som jag självklart ägde och sen avslutade vi med en buffé med grillat och vänermat. För att återgå till det viktigaste, tipspromenaden som för övrigt är på blodigt allvar och inte ska förväxlas med nöje så kom jag på delad första plats, woooho. Jag delade den med Sanna och Jesper vilka jag kan anse vara värdiga motståndare. (jaaaa för guds skull människor, jag är självupptagen men skämt förstår ni väl?) Hur som helst så fick vi handblåsta glasrosor från en av Kosta Bodas designers, jättesöta och orginella jag slänger upp en bild på det imorrn.

Nu blir det sängen för jag är så trött så jag dööör snart!






RSS 2.0