adventsmys med grannarna!

Ikväll har jag varit på något riktigt trevligt och mysigt, adventsmys med grannarna! Fyra tjejer och en liten krabat på 4 månader slog sig ihop, lagade julmat och satt ner och smidde planer ang en huskupp, konstiga grannar och bara hade trevligt. Vi fick även hemmagjord glögg, spännande spännande och kanske lite väl starkt för mig efter denna helgen men visst smakade det glögg alltid, det gjorde det haha. Jätteroligt verkligen och jag hoppas att det kommer fler tillfällen för detta. Tack Madde för initiativet och den supergoda maten!








utekväll i november

Igår hade vi en riktigt lyckad utekväll med början hemma hos mig, en sväng förbi blomman och sen till stadt där vi dansade loss. Enda nackdelen var när vi skulle bege oss hemåt från efterfesten och Malin stackarens strumpbyxor såg ut som om en vild flock hyenor hade gått loss på och det var -10 och blåste och snöade jävel ute men då är man glad för att det finns taxi...som visserligen tog en mindre evighet innan den kom men iallafall, jag fick åka bil hem!

Tack för igår flickor och pojkar!















produktiv

Tvättdag...Dagen kunde börjat bättre, en massa schemabekymmer som driver mig till vansinne, bilen startar inte och tvättiden är aningens för kort men efter en trevlig lunchdejt med Jenny är jag pakerad framför dator ett par timmar till för diverse plugg och projektplanering. Ja, säga vad man vill men produktiv är jag idag iallafall fast jag är ledig.




Everyone loves Lanvin

Jag ska sluta tjura nu för att jag inte hann klicka hem något från releasen med Lanvins kollektion för H&M och istället sätta igång med organisering av redan existerande kläder i min garderob och försöka röja lite bland alla j*vla papper man av någon konstig anledning samlar på sig och som sedan bara blir liggande.

Vad gör ni idag? Har ni snöat inne?


Bjuder på en bild från igår...


fotodag i snön

Jag och Malin har haft en riktig fotodag idag. Först en sväng till skogen med Aron för att fixa till lite julbilder som ska användas vid senare tillfälle. Problemet är att få ett djur på 500 kilo att sammarbeta, inte det lättaste så efter diverse rundor fram och tillbaka i skogen i trav så fick vi allafall ett par godkända bilder och jag slänger upp några här som inte ska användas sen så ni får en aning om vad vi pysslat med.

Sen drog vi in till stan, tog en långpromenad i sakta mak och stannade och gjorde lite snöänglar, tog lite bilder och knallade vidare. Skön snöig måndag... 


















långhelg

Jag är visst riktigt dålig på detta med att blogga just nu men det är så mycket annat som upptar min tid så jag får helt enkelt inte så ofta tid för att sätta mig ner och skriva men det blir väl bättre hoppas jag. Jag har tagit mig en långhelg iallafall och jag spenderade fredagen och lördagen i Göteborg och sen bar det iväg hemåt för hemmafest i det Kindbergska hemmet, trevligt som vanligt! Bildbevis från helgen tänker jag bespara er men jag tycker att ni alla ska ta och åka till jul på Liseberg en dag när det snöar för herregud vad mysigt det blev där när snön föll och det blev vinter på riktigt även i göteborg där det annars bara regnar hehe.




ledig dag

Jag har haft en riktigt skön ledig dag men powerwalk i rådaspåret med Malin, sen en sväng till husaby för att fixa och dona och kvällen avslutas med drinkar med mina fina tjejer.







Jag lyckades inte se normal ut på en enda stackars liten bild under hela dagen så jag får helt enkelt gottgöra det under morgondagen haha. Sov sött alla!


fars dag

Idag är det fars dag så jag säger grattis till pappa!!!




Jag bjöd pappa på 5 rätters uppe på Kinnekullegården. Jag kan lova att vi iallafall var väldigt mätta när vi lämnade efter mörkrets inbrott men herregud vad gott det var.


ARON!

Ibland är det så skönt att bara ta en paus från vardagen, stress och alla ljud som hör stadslivet till och bara åka någonstans där det är tyst. Ett bra sådant ställe är stallet! Det är inte många saker som är mer rogivande och mysigare än att gosa med ett stort djur och ta en sväng i skogen.


Min fine Aron



novemberrusk

Glöm allt vad jag skrivit om jul och snö för det är verkligen klassiskt novemberrusk ute idag, kallt, grått och rått.




är det jul nu?

Vet ni vad? Nu är det nog så att iallfall kommunen räknar med att det är vinter för juldekorationerna kommer upp lite här och var och igår smackade dom även upp granen på torget så nu kan snön komma, eller?



Igår var för övrigt jag och Malin på lite välbehövlig avkoppling på dagspa med bastu, bad och massage samt en fantastisk sallad som jag nog skulle kunna ha levt på resten av livet. Efter 7 timmar kände jag mig som en ny människa, eller iallafall en väldigt rent och mjuk människa och förhoppningsvis så slipper jag mer feber och så efter all stress som varit det senaste. Vi avslutade kvällen i varsitt soffhörn tittandes på mästerverkens mästerverk, LEJONKUNGEN. Precis lagom ansträngande för hjärnan en fredagskväll.


på håret...

Det snöar jättemysigt ute, stora fina flingor och just nu är jag väldigt glad över att jag ska ta bussen till skolan imorrn och inte behöver skotta fram bilen.

Från en sak till en helt annan...mitt hår har börjat bli lockigt. Kan det bara bli det helt plötsligt utan förvarning???




im alive

Jag ber om ursäkt kära vänner att bloggen blivit lidande det senaste men jag har varit och är fortfarande sjuk och jag har ingen energi till något knappt så även om jag ville blogga skulle jag inte ha något direkt att skriva om för så intresant är inte ett liv levt från sängen och soffan, tro mig! Men snart så ska jag nog vara pigg och frisk igen så jag kan bege mig ut. Bara projektet att ta sig till och från skolan igår gjorde mig såpass trött att jag övervägde att sätta mig på trotoaren och gråta.

Nu sitter jag ute på landet hos pappa och ska snart krypa ner i ett bad, lätt värt att köra hit ut för att få låna badkaret! Det märks att naturen inte riktigt var klar med hösten innan snön kom för jag hittade blommor i trädgården här som stack upp ur snön...skumt!




ledig helg för bloggen och mig

Bloggen har fått ha lite helgledigt och det tyckte jag både den och jag förtjänade men en liten tripp har jag hunnit med mellan allt snörvlande, feber och min ynklighet...var har jag varit tror ni?




tidningsmys

Nu är jag äntligen hemma och har landat i soffan och här lär jag bli kvar ett tag för tre tidningar har fått följa med hit som jag ska hugga tag i nu, det bästa av tre världar helt enkelt, wieee! När jag är färdig med dessa blir det nog en sväng på stan...om jag orkar vill säga. Trevlig torsdag, nu tar jag helg!




tenta

Ja det va den tentan det! Jag tror väl knappast att jag klarar den men va fan, konstigare saker har hänt faktiskt och de senaste veckorna har mitt liv och levene varit kantad av mer eller mindre smått ofattbara händelser och konstigheter så vem vet...man kanske får godkänt haha!


euuh!

Idag känner jag mig som en blandning mellan en sten och en tvättsvamp. Motsatser i all ära men visa delar av min kropp (typ alla) lider ont av gårdagens badmintonträning, herregud...jag hade glömt hur ont man får i Gluteus maximus! Huvudet står för tvättsvampkänslorna efter nattens avsaknad av sömn och morgonens tidiga timme men nu sitter jag här iallafall med mina böcker och ett stundande läkarbesök. Gud vad jag vill ha helg nu...


Dagens YOUTUBARE

Okej, jag gillar verkligen Rihannas låt och videon är kreativ och bra men snubben där nere tar det hela till en helt ny nivå, HILARIOUS I tell you! Snubben är helt klart sevärd men jag kan inte riktigt bestämma mig för om han är medveten om hur kul han är så han driver eller om han är seriös.  












RSS 2.0