eeeh

OOOOOOOOH! Jag hittade en kackerlacka i lagenheten i morses, jag dog nastan! Och vet ni vad det varsta var...den var I MIN KLANNING! Den lar ju inte bli anvand mer pa denna resan iallafall kan jag lova! Kackarlackan finns nu inte langre bland oss om vi dager sa!

Idag blir det utflyckt till La Gomerra, skulle akt i morses men nagon (min übersaktfardiga mamma) gjorde sa vi missade baten men vi ska aka om ett par timmar istallet sa vi ska nu ata  english breakfast istallet, oh sa nyttigt.


Update from Spain

Aaaaah, internet fungerar inte har nere pa hotellet, jag kommer bli galen! Jag ka inte skriva klart itt arbete och skicka hem och inte fixa med bloggen sa det blir en ordetnlig uppdatering nar jag komme hem istallet.

An sa lange har det varit ganska bra vader har enre och solbrannan borjar ta form, I like! 30 grader och kanske runt 20-22 i havet sa det far duga. Imorrn ska vi gora en liten utflyckt till La Gomerra som ar grannon. Vi ska hyra en bil dar och kora runt on och sola, ska bli jatteskont! Ikvall ska vi kaka midag pa ett lite udda stalle, jag lovar bilder darifran och jag kan ge er en ledrtad...det ar hamtat fran en kultfilm!

Kanske gor en till uppdatering inom kort ska se ifall jag kan koppla in min kamera har sa ni far se lite bilder, keep your fingers corssed everyone!




XOXO

Check

Packat - Check

Hittat passet - Check

Sagt hej då - Check

Vulkanen är på bra humör - Check

Vattnat blommor - Check

Vaxat och peelat - Check



Såååå, nu ska jag bara slänga in allt i bilen och så bär det av mot Arlanda. Datorn får följa med så det blir nog iallafall någon uppdatering här varje dag!





XOXO




far o flyg?

Wiiie! Trevliga nyheter ikväll, imorrn kommer 75% av alla plan att lyfta från arlanda vilket gör då att mitt plan tidigt fredag morgon kommer sannorligt att lyfta och jag kommer komma iväg! DET GILLAR JAG!


Planned 07.10, det gillar jag inget cancelled!




XOXO

Plugg

Ibland måste man ha en liten paus i pluggandet och vem utav oss som är tröttast och behöver kaffe mest syns ganska väl:)















XOXO

Busy

Nu ser det åter igen ut som om semestern kan bli av faktiskt så idag är det mycket att göra inför resan. Allt nödvändigt ska göras och jag har en del med grupparbetet i skolan att bli fördig med så nu efter skolan har jag parkerat mig själv på Garströms med sällskap av Ida en sväng innan hon skulle jobba vi har försökt skriva klart vår del i arbetet, busy busy så att säga.

 
På Garströms


Nu ska jag och Sanna strax iväg hem till Malena och pröva lite arbetskläder inför sommaren, ska bli kul och se om det är såpass bra som vi tror, hoppas!




XOXO

Hej! Therese heter jag och jag är inkompetent!

HA! Nu är det bevisat...jag kan inte ens koka ägg utan att misslyckas! Jag satte två ägg på spisen och rusade ner till tvättstugan för att senare springa upp igen och in till TV'n och glömde då totaaaalt bort äggen. Efter ett tag (läs ca en halvtimme) hörde jag en kraftig smäll ute i köket. Inte ens då fattade jag vad det var förnågot, inte förrän jag kom ut i köket och fick se grytan utan vatten och med 1½ ägg i...det ena äggen hade exploderat och det var det som hade smällt, tur att det innte böjade brinna men det var nog i sista sekund för det rök rejält om både grytan och plattan. För säkerhets skull hällde jag ut ett glas vatten på spisen så det skulle sluta ryka och inte vara så varmt men det resulterade bara i mer rök, tror det blev mindre varmt dock...

VARFÖR ÄR JAG SÅ DÅLIG PÅ DETTA MED HUSLIGHET?







XOXO


arg arg arg

Åååååååååh nu är jag arg igen!

Det är inte bara vulkanen som kan få rejäla utbrott utan även jag...speciellt när man tar MIN TVÄTTID!!! Ge faaaaan i den! Vad är det för fel på er? Kan ni inte läsa och inte vet vad det är för datum ska ni ha stryk!


Gaaaaaaaaaaaaaah!!!


in school

En helt vanlig dag i skolan...


Ida



Lilla Maria alias Bambi eller Dinosaurien:)



Secil eller långben, bara att välja.



Don't  ask...



On my way home again.


Det ser inte direkt ut som vi är produktiva men vi får faktiskt saker gjorda och vi ligger i fas med det vi ska iallafall nu ska det bara redas ut vad som ska skrivas i vilken rapport, klurigare än man kan tro vill jag lova. Konstigt upplägg på kurserna och virriga lärare men det löser sig säkert.



XOXO


slappisch

Dagens middag består av 1 kg vindruvor och jag är FRUKTansvärt nöjd med detta, myckett bra inköp som jag ska smaska i mig nu liggandes framför Tv'n för ikväll är det slapparkväll på hög nivå.

Trevlig kväll allihopa!



XOXO

The return of the buffalo

I helgen när jag jobbade fick jag lite hjärtklappning, inte på ett bra sätt dock utan jag mådde lite lätt dåligt inombords och min modesjäl grät floder av blod. Mitt öga skådade ett par BUFFALOSKOR! Japp, ett par buffaloskor på 2010-talet! På något sätt hade de stackars skorna överlevt stilettklackens intåg, taxklacken, kilklackar och converseskons återkomst och nu, nu 2010 vaknade buffaloskon till liv igen, jag lever med en enda fråga...Hur tänkte människan som gick ut i dom? För jag lovar er, det var inte något 90-tals tema på klubben även om man kanske kunde tro det.


Hade ni buffaloskor? Och skulle ni VÅGA dra på er dom och gå ut idag?



Remember these?






XOXO


who are you?

När bloggen var ganska ny frågade jag vilka det var som läste den men det var typ 10% av läsarna den dagen som svarade så nu vill jag ha högre procent...okej?!

Vilka är ni? Hur hittade ni hit och vad tycker ni om bloggen?


I WANNA KNOW!







XOXO


R.I.P

Ibland får man bara inse att inget vara för evigt...




Efter ca 10 års trrogen tjänst och ett år bakom en gardin så inser jag att den är död...det lilla liv som finns i toppen kommer INTE sprida sig, jag sörjer!




Städryck

Seriöst...kan inte någon komma hit och ha högläsning ur min kurslitteratur för jag får inte mig själv till att läsa det är boooooring boring boring! Det är alldeles för mycket att läsa till det vi samtidigt ska göra med våra två projekt, gaaah detta kommer knappast gå bra men den "gröna" boken ska vara utläst innan nästa vecka är slut iallafall så är planen och nu ska den bannemej hålla också.

För att kompensera för min oförmåga att plugga ordentligt har jag fått värsta städrycket, jag vaknade och ville städas det händer inte ofta så lika bra att ta tag i det medans jag ändå har ångan uppe. Åker jag (som jag verkligen hoppas) till Teneriffa i veckan så är det skönt om det är rent och snyggt när jag kommer hem. Visst är det vuxenpoäng på att städa INNAN man åker? Duscha blommor är nog inget jag ägnat min tid åt förut men dom såg ut att behöva lite vatten på sig, jag tror dom behöver det, hade jag varit en blomma hade jag velat bli duschad iallafall. Nää, åter till skrubbandet och iordningplockandet.


Trevlig Söndag!




XOXO


JObbelijobb

Åååååh måste gå bra ikväll nu efter katastrofen igår, inga spelare alls knappt förutom sista halvtimmen och det blir man knappast rik utav så nu ska dom tas. Jag tror mitt happybombande fungerade för nu verkar det som om jag är igång iallafall. Lite orolig bara att det inte ska gå bra men va fan, jag ska rocka! SÅ nu var det bestämt!

Trevlig Kväll!



Såhär ser jag ut ikväll



Gaaah, tänk om det går dåligt! lite nervös för detta...





XOXO


happyface soon?

Saker som BORDE göra mig glad...



Det står 20 grader om ni inte ser:)



Mina blommor blommar och ser glada ut trots stormen



Grönsakssoppa med curry, mums.


Nu är det bara att vänta och se, kanske kan detta i kombination med lite Merlin göra mig glad lagom tills jag ska jobba, hoppas hoppas hoppas!


Vad ska ni göra ikväll?




XOXO

Idag är den en blääädag

Jag är inte alls glad på dendär vulkanen just nu...inte glad det minsta lilla yttepyttiga lilla alls! Den gör bara allt värre än det redan är och idag tänker jag inte göra något som kräver ansträgning på hela dagen, sovit nästan hela dagen eller bara legat i soffan men ikväll ska jag jobba men det får lösa sig, kan ju lådsas vara pigg i ett par timmar tror jag. Nää, nu ska jag dra täcket över huvudet igen och hoppas att det blir imorgon väldigt fort!





XOXO


Bonde

Idag har jag lekt bonde, om jag skulle få för mig att sadla om så skulle jag bli en alldeles utmärkt sådan. Jag har harvat gårdsplanen med gräsklipparen, kände mig fruktansvärt kapabel och duktig haha. Husabyvistelsen avslutades med en skön skogspromenad med pappa.




Nu ska jag göra mig klar för jobb...måste ju äta med, hmmm ett problem...det löser sig!




XOXO


Kärt återseende

Efter att ha haft en av världshistoriens tråkigaste dagar fick jag ett överraskande samtal från Maria vilket slutade i en timmes promenad med de fyrbenta i skogen, riktigt skönt väder ute också så det var nice. Roligt att prata igenom de senaste månaderna också och uppdatera varandra vilket behövdes på vissa områden!


Jag har saknat min fina vän...








Notera att vi alltid posar från samma sidor haha:)





XOXO




fritid

Jag har alldeles för mycket fritid idag tror jag...beviset hittar ni nedan...


http://www.wholebeanmessenger.se/?visa=gor-en-inbjudan/4563






XOXO


The day

Efter att ha fått sova ut och tagit det fruktansvärt lugnt på förmiddagen ska jag ut på stan nu och göra lite ärenden, det är en del som ska köpas inför Teneriffaresan nästa vecka också så lika bra att passa på och bocka av listan innan jag glömmer bort det och missar att få med mig hälften.

Vad ska ni göra idag?






XOXO


tävling

Tävling

Vill du precis som mig vara med och vinna detta underbara nagelpaket så tycker jag att du ska klicka dig vidare till http://crazyaboutpink.com!!


va?

meeh, vad har hänt med mina inlägg jag gjort under dagen? Dom är borta...hmmm?

Today + Dagens YOUTUBARE

The sun is shining:) Efter en kort men produktiv dag i skolan ska här pysslas på balkongen. Blommor ska i sina krukor och gammalt smuts ska bort bort bort! Kaffe för den som vill på balkongen i helgen med andra ord om det är lika fint väder.



Jag och Ida passade på att sola lite medans vi väntade på bussen hem




Jag ska dansa lïte på balkongen nu medans jag planterar till denna låter, riktigt skön!





XOXO

GAAAAAAAAAAAAAAAAH

FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR IIIIIIIII HEEEEEEEEEEEEELVEEEEEEEEEEEEEEEEETEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KLOCKAN ÄR INTE ENS 7, HON ÄR 10 I 7! JAG VAKNAR AV EN MASSA JÄVLA KNACKANDE OCH BULLRANDE, JAG KOMMER KASTA SAKER PÅ ER ERA FÖRBANNADE PISSRÅTTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUR JOBBIGFT OCH KRÅNGLIGT KAN DET VARA ATT TA OCH GÖRA SÅNT SOM LÅTER HYSTERISKT MYCKET EFTER KLOCKAN 8 FÖR NI SLUTAR JU ÄNDÅ HÅLLA PÅ OCH LÅTA VID 9....GE OSS SOVMORGON OCH LÅT PÅ NORMALA TIDER GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!


Dagens YOUTUBARE


Det har blivit väldigt mycket sol idag och det känns i mitt ansikte nu, fast på ett bra sätt:) Det finns hopp om att bli brun i sommar för en gångs skull tror jag och jag ska försöka grunda bra på teneriffa nästa vecka så det är bara att fortsätta sola sen utan att bränna sig och tramsa. Gud vad jag längtar, jag behöver verkligen komma bort härifrån nu ett tag!


Om man ignorerar videon till  Natural bluse och bara lyssnar på musiken så är den helt fantastisk och den får mig att tänka på sommar och segelbåtar (fråga mig inte varför) och den passar verkligen in nu, snart är det marint för hela slanten!


Dagens bilder

Dagen...



Skönt i solen! Och jag lovar...jag är inte naken jag har linne på mig, bildbevis nedan!



Sannas fiffiga egentillverkade (halvfabrikat?) hårspänne



Jag älskar kombinationen av vitt och blått




Som sagt, ingen nakenchock här inte!





XOXO

Dagens YOUTUBARE


Okej, jag älskar Nightwish...med den gamla sångerskan. När dom bytte slutade jag lyssna för ett tag och nu saknade jag musiken alldeles för mycket så jag har lyssnat nästan hela dagen. Den nya är ju bra men det är något som fattas...den gamla sångerskan! VARFÖR förstöra ett vinnande koncept? Ja jag förstår att man av olika anledningar måste byta ut medlemar i en grupp men varför då ta en vanlig sångerska som inte behärskar opera? Det var ju det som va hela grejen...näää u är jag bara besviken på mig själv att jag inte hann och se dom live innan det var för sent.


Vad tycker ni? Är det förstört eller är det rent av kanske bättre? Första låten är med den nya sångerskan och den nedre är från den gamla goda tiden!







Morgondagen inställd pga bristande intresse

Ååååh jag är så glad nu så jag lite lätt studsar i soffan, lektionen imorrn är INSTÄLLD! Vilken innebär sovmorgon (kommer ju iallafall vakna 07.00 av byggjävlarna men ändå) och lata sig hela dagen (läs, plugga ikapp det jag halkat efter i läsningen) och jag kan göra klart på min stackars arma balkong så den blir vårfin, YAY!!!

Detta firas med film och sen sova tidigt tror jag, natti!




XOXO


Lunchtime

Nu är det vår! Härligt härligt men satan va varmt det är i solen idag. Mormor, Lisa, Mamma, Tommy och jag käkade lunch uppe på Kinnekullegården och vi tog efterätten och kaffet ute på uteserveringen, gaaah vämebölja men jag njöt! Slänger in ett par bilder och sticker ner på stan istället, dags för kaffe med vänner!



Inte lätt att se pigg ut när man inte sovit något på natten...



Mormor njuter av solen





XOXO


WTF!!!

Jag kommer snart att bli komplett galen! Jag hade glömt av hur tidigt dom J*VLA byggarbetarna börjar egentligen. Jag är inte direkt byggd för att gå upp efter 3 timmars sömn, helvetes skit! Det som gör mig mest förbannad är det faktum att vi inte fått någon info om detta, hur länge ska dom hålla på egentligen? Är det någon som vet??? Ska nattsömnen vara helt rubbad hela sommaren nu då? Då kommer jag behöva flytta!!!




XOXO


Dagen i bilder

En bild säger mer än tusen ord så här kommer dagen i bilder istället, känner mig lite fåordig idag. Dagen börjades i Husaby jag mellanlandade i Örslösa och avslutade den i Lidköping med ett depåstop i Skövde.



Soligt och fint över en något isbelagd kinnevik



Blåsippor vid Lasses Grotta



Det VAR en fjäril men jag hittade tydligen en sten också och hundradelen senare hade hela jag intagit en horisontell ställning.



Asta lär sig hoppa


Vacker solnedgång ute på landet





XOXO

work

Efter en ganska hopplöst intetsägande dag har jag nu kommit hem från jobbet där det inte hände ett smack heller, galet lite folk och dom som behagade dyka upp var....hmm, hur ska jag uttrycka mig...udda? Jaja, nu väntar sängen men jag är pigg så jag lär väl somna nångång när solen går upp antar jag.

Vad har ni gjort ikväll? Var det lika dött överallt???







XOXO


Lugn fredag

Nu har Jenny precis gått hem och jag är själv i soffan, fudnerar på om detta ska bli en tidig kväll också. Vi har tittat på tjejfilm ätit godis och druckit söta drinkar, äckligt tjejigt men trevligt!



Me right now!


Jaja, dyker det inte upp något undrhållande inom en timme lär jag sova så sov gott allihopa!



XOXO

En bra dröm

Det finns en person som jag verkligen avskyr, det kvittar vad personen gör så hittar jag ett sätt att irritera mig på det, gott som ont. Och om sanningen ska fram tror jag inte denna personen kan göra något gott egentligen för jag anser att personen är genomond därför var min dröm inatt helt makalöst bra. Jag drömde nämligen att jag stod och pratade med personen (personen får heta Kim för enkelhetens skull hehe) och Kim sa en massa saker som var elaka och allmänt egotrippade och jag blev argare och argare men plötsligt hade jag en plastsnöskyffel i handen (det var mitt i sommaren) och jag drar till Kim allt jag har över högerkinden med den så Kims tänder flyger iväg. Kim börjar lipa och springer därifrån och det bästa av allt, ingen tycker det jag gjorde var fel utan helt berättigat wiiiho! Åååååh ni anar inte hur skönt dedär var, 10 poäng till mig! Givetvis kommer jag inte smocka till Kim med en snöskyffel i verkligheten men guuuud vad befriande det var, en liten seger!


Nu ska jag fixa till mig och sticka iväg till bussen och jag har INTE glömt att jag inte har en bil så jag är ute i god tid!




XOXO


eeeh

Hej! Therese heter jag och jag är övertrött!!! Jag kommer snart säcka ihop i en hög av utmattning fast somna lär inte gå för jag skrattar hysteriskt åt allt som kommer i min väg, hur ska jag kunna somna inatt? GAAAH! Klantade till det förut med och spillde kaffe på mig och andades in massa insektsspray så jag e alldeles skakig, smart smart! Tror det är typ dags att sova istället så kan jag inte klanta till mer idag men först måste jag plöja igenom ett par kapitel i politiken och plocka iordning!

När jag kom hem förut möttes jag av en byggnadställning på gaveln, när kom den? Varför står den där? Varför vet jag aldrig sånthär??? För övrigt får jag inte glömma av att jag inte har någon bil imorrn...det lär jag ha glömt när jag ska till bussen...



Halva vår basgrupp.



Möttes av denna synen när jag kom hem, när hände detta?




XOXO


God morgon

Man vet att man är lite nyvaken när man går till dörren och ska låsa den efter det att hantverkarna blivit klara men när man drar i hantaget för att låsa dörren går inte hantaget att röra och dörren verkar vara låst...HJÄLP! dörren har gått i baklås och jag kommer inte ut...nej just det ja, dörren var bara redan låst...


Nu ska jag slänga på mig lite kläder och ta mina böcker o gå iväg till bussen, kosrt dag i skolan och det gillar vi för ikväll ska bilen fixas, jag ska hälsa på mamma och på något vis försöka klämma in att träffa Sanna och Jenny också, det kommer nog inte gå om jag helt plötsligt inte lyckas uträtta ett underverk, keep your fingers crossed!





XOXO


Pyssel

Usch vilken lång dag detta varit men jag har fått mycket gjort och mer ska hända innan dagen är slut men då kan jag ta en sovmorgon med gott samvete imorrn iallafall. Skola, köpt böcker, tvätta och städa bilen, kökat middag hos pappa, gjort ärenden framme i stan och nu blir det en tripp till återvinningscentralen, hämta upp Sanna och åka förbi stallet för att ta en kvällspromenad med söte Aron och städa lite när jag kommer hem för imorrn kommer hantverkare hit! (hata hata hata)



Ida är sådäääär pigg i skolan.



Pappa tror inte jag kan tvätta bilen själv!





XOXO

Aqua vitalis

Efter en natt med riktig sömn (vet inte när jag fick det senast ens) och en timmes snoozande och en bra (?) frukost ska jag och mamma nu åka till aqua vitalis och slappa hela dagen. Det ska bli riktigt skönt och avkopplande, det vill säga om det inte är för mycke barn där men det är ju iallafall åldersgräns i spaavdelningen så lite lugnt blir det nog ändå.

Ha en trevlig dag!




XOXO

åååååh

Ååååh det straffar sig att ligga på topp (läs att inte sova). Ögonen går i kors, magen och huvudet värker och hjärnan är lite lätt bortkopplad så jag tänker spendera kvällen i soffan tittandes på filmer och försöka repa mig för morgondagen.



XOXO


Äggjakten!

Här kommer lite mer bilder från dagen...



Fredrik har hittat första ägget!



Siggesten



Här inne i ett av de 248 rummen fanns ett ägg gömt, happy hunting!



Masterminds!



Find it!



Malena väntar på resten av laget.



Cecilia i Varnhem



Henrik hittar ett väl gömt ägg i Varnhem



Vad som väntade i källaren på ruinen



Jenny, Jenny, Henrik, Cecilia, Malena, Sanna och Fredrik!





XOXO

pust

DET ÄR ÖVER NU!


Ägget som försvann...where the fuck did it go?



Frukost hos Sanna för att samla ihop alla innan jakten börjar.



Efter en lång men väldigt härlig dag så har vi kommit tillbaka till Lidköping efter besök på diverse ställen i MG's spår. Jag är så trött så ögonen går i kors men nu ska jag bara byta om och iväg hem till Fredrik och Malena för blöta inslag, jag kommer lätt däcka i någon soffa förmodligen av utmattning innan spriten ens hinner göra någon verkan. Jag skickar upp lite mer kort inatt när jag kommer hem om jag orkar...



XOXO

Dagen D

Dagen är inne....alldeles för tidigt på morgonen bara men skit i det för nu kör vi skattjakt, eller äggjakt eller vad fan ni nu vill kalla det, kul ska det bli iallafall! Sanna och jag ska förbereda lite till innan resten av jägarna kommer!

För övrigt var gårdagen på jobbet superbra, raka motsattsen från fredagen då jag backade så höll jag igår nollan, inte ett öre ut, DET NI! Fick ett påskägg av DJ'n också så sockernivån höll sig bra, tack tack, kanske var det som gjorde det?





XOXO


jobba

Trevlig kväll, nu ska jag jobba!!!


Påskafton

Glad påsk allihopa!

Jag har precis kommit hem från en släktmidag med delar av släkten, ruggigt bra väder har vi haft så jag passade på att sitta ute i solen mestadels av tiden UTAN JACKA! varmt och skönt kan jag lova.


Jag och Asta njuter av solen



Vovven har problem att sitta still



Ikväll ska jag jobba igen och jag hoppas det kommer gå bättre än igår för det var bannemej något av det värsta jag varit med om, gick skitdåligt, inga spelare och allmänt dålig stämning. Kvällen till ära ska jag nog ladda upp med lite påskgodis med för att fjäska med spelare det brukar göra susen om dom är lite griniga. Önska mig lycka till och kika in om ni har vägarna förbi.




XOXO

Sista krafttagen

Efter månader av förberedelser börjar äntligen påskdagen komma närmare och jag och Sanna åkte ut för att fixa till det allra sista innan söndagens äggjakt. Mäkta spännande haha! Efter en stadig frukost på rörstrand begav vi oss av utan större incidenter och anlände tillbaka i lidköping X antal timmar senare, guuud vad vi är bra!

Nu blir det vila ett par timmar innan kvällens jobb. See yah!


Frukost klockan 1, det funkar:)



Ser ni vart vi är...näää för det gör ni inte!



Kommer det ligga ett ägg här?






XOXO

Jag har väldens bästa mormor!

Min söta mormor förbryllade mig igår. Jag har sedan jag var riktigt liten beundras hennes påskhöna som hon brukade ha godis i och så i år frågade hon ifall jag ville ha den för den gjorde bättre nytta hemma hos mig än hos henne, gissa hur glad jag blev! Jag skulle få hönan istället för ett påskägg vilket jag tyckte var ett alldeles ypperligt byte (JA! jag får fortfarande påskägg, shut the fuck up, du är bara avis) men jag fick hönan med en godispåse bredvid, hon hade alltså inte lagt i godiset vilket jag tyckte va lite konstigt men men pensionärer tänkte jag. Jobbigt dedär med att lyfta på lock, omständigt så att säga men när jag idag skulle fylla hönan upptäckte jag att det låg pengar i hönan, haha! Tack mormor!!!






XOXO


Kaffe är av ondo

En hemsk hemsk dag utan sömn som sedemera ledde till alldeles för mycket kaffe hemma hos pappa ska nu avslutas med analyskväll hemma hos Sanna med henne och Jenny. Kommer bli fint att få ventilera och smida planer en kväll som denna. Påskäggen till damerna är ny fyllda och ska också packas ner, trevlig torsdag allesammans!!!




tänk om det ändå vore solen och inte en lampa...





XOXO


RSS 2.0