:)

Äntligen är arbetet inlämnat wiiiho!

Eniroreklamen kommer NU!

Gomorron!

Idag får ni inte glömma att kika in på
www.expressen.se/noje mellan klockan 10.00-11.00 för då går min eniro reklam där.

Nu blir det till att göra sig i ordning lite och sticka iväg till skolan. Hoppas verkligen att det är en tom buss så man kan sova hihi.

Hörs sen!

YeeeY!

Efter en riktig långpromenad med Sanna kunde följande saker konstateras:

-Min mage mår bra av stretching

-Halsdukar is the shit

-Sannas läkare är lite lätt udda (han rekommenderade chokladbanan)

-Det är nu officiellt höst för vi hittade löv med frost på (hoppar och studsar av glädje)

Tidigare i veckan har också följade saker kunnat konstateras:

-Ångest är lokaliserad på olika ställen. Sannas under naveln, min över och Jennys i huvudet. Funny thing dedär med anatomi:)



Minnen

Jag och Maria körde hennes syster till Vara förut och då sa hon att hon skulle vilja följa med oss upp och festa i sthlm någon gång och då tänkte jag tillbaka lite på festerna vi vart på under året och kollade igenom alla bilder när jag kom hem. Guuuud vad roligt vi hade på Bingos fest, den kvällen glömmer jag sent!


Maria innan vi drog ut

Kvällen efter drog vi ut till Hotellet och sen Cafét, riiiktigt grym kväll det med:)






Fjantar:)

Snart blir det en till sthlm helg och den kommer, om jag får bestämma, bli precis lika klockren!



Ledig dag:)

Guuuud vad skönt med en ledig dag. Även om den inte riktigt har varit ledig så slapp jag i alla fall gå upp #"&¤%# tidigt för att åka till skolan. Jag och kära mormor åkte upp till hennes syster som krossat sitt knä och hälsade på lite. Stackars tant! Gipset kliade som satan tydligen, inget kul alls.

Jag och Maria  var ute och käkade (som vanligt) idag och fantasin tröt ganska rejält så vi gick till Harrys. Vitlöksbröd, Kockens toast och marängswisch (stavas det så?) till efterrätt.



Ni vet såntdär godis som kittlas i munnen, som poppar nästan. SÅNT var det på kanten runt om, jättegott!

Nu ska jag hem till Sanna  och ta en powerwalk, ska bli grymt skönt om jag inte fryser ihjäl...


XOXO


WTF!?!

NÄÄÄE!!! Nu är jag riktigt arg!
Fy skäms Sverige! Vad hände med idol ikväll egentligen? HUR kunde supernördarna gå vidare? Vad hände med söta Eddie? Det borde väl finnas gott om småtjejer i detta land som är villiga att göra slut på sina comviqcash och ringa och rösta...WTF?!?!

Näää jag ÄR arg!

Jag ska också passa på att gnälla rejält på Emelie´s här i Lidköping. Dåligare service får man fan leta efter. Jag tänker i alla fall inte gå dit mer på riiiktigt riktigt länge. Jag specialbeställde en macka för jag tålde ingen av dom som dom hade och beställde också en jordgubbsdrink. Vad får jag? Jo en heeelt annan macka med nötter och paprika på bland annat som jag inte tål. Jag fick också in kaffe som jag inte beställt. Jag klagar, berättar igen vad jag beställt och in denna gången kommer en ny macka. Inte heller denna gång det jag beställt men va fan, orka hur mycket som helst så jag chillade. Sedan skulle jag och Sanna ha något gott efter mackan och då sa jag till biträdet (som för övrigt äger stället) att jag inte hade beställt kaffe men fått betala för det så hon kunde dra av det på min paj. Men det tyckte inte hon inte...Näää, istället säger hon: "Du fick ciabata istället för brödet du beställde så du får betala fullpris." WFT!!!! Jag ville ju inte ha ciabata, jag fick ju inte det jag beställde. NÄÄÄ Bojkott blir det på detta nu! BLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag är Therese arg!

Söndag

Efter en natt med noll existerande sömn har dagen varit riktigt jobbig men jag hann rida lite med Maria på förmiddagen men vi hann inte rida jättelänge innan jag började må riktigt dåligt så vi fick rida tillbaka men det var ändå skönt att komma ut lite.


Ridklädd

Ikväll har jag nästan bara legat i soffan eftersom jag har ont i magen men jag ledsnade efter ett tag och behövde ändå handla så jag mötte upp Jenny och Sanna på en restaurang och jag kom precis till efterrätten, härlig friterad banan med glass mums! Dom följde med och handlade sen en sväng dom stackarna, bakfulla som dom va hihi.

Nu ligger jag i soffan, äter skivad mango, dricker tranbärsdryck och tittar på barnfilm. Skratta inte tack!

BTW, jag hittade en sak i min bil förut som jag letat i ett par veckor efter. Sist jag åkte hem från Sthlm stannade jag till i Hummlestad i godisbutiken där och hittade en JÄTTESTOR Geléråtta. Han i kassan sa "Kom ihåg att din nya vän vill bo svalt och mörk samt att han måste avlivas innan 2012". Tyckte det var så kul sagt så därför la jag det på minnet men på något vis blev råttan kvar i bilen tills idag när jag hittade den i sin förpackning under ett säte. Visst hade det väl kanske varit mörkt där stundtals men knappast kallt så gissa vad förvånad jag blev när jag halade upp den och var jätteglad fick se detta...


Min en gång så fina råtta ser numera ut som en grön geggig smaragd, suck!
Jag tänker INTE äta den så om det är någon som är spekulant är det bara att säga till.


XOXO

blod överallt...

Usch, natten var verkligen hemsk! Jag känner fortfarande hur det luktar blod överallt. Stackars stackars killarna. Det bara pulserade ut blod ur en av killarnas arm. Det var tur för dom att vi var där på ett sätt annars kunde det nog gått riktigt illa. Tjejen på 112 ska INTE ha något beröm i alla fall, 10 min innan ambulans kommer, under all kritik tycker jag när man är 1 km från sjukhuset. Säger man att en håller på att förblöda och är i chock ska man fanemej skicka ambulans med en gäng så fort man fått adressenr esten kan hon skicka ut när hon pratar med larmaren...bläää på henne.


Lördag natt

Bisarr är ett bra ord för att beskriva kvällen/natten.

På jobbet gick det inte bra alls, jag spelad inte alls bra men det får väl duga antar jag, gick ju plus i alla fall men ändå. Så mycket skumma människor men mycket skumma kommentarer på saker. Att dom kommenterar saker är väl inte ovanligt men nu kom dom med konstiga påhopp också, dom börjar bli kreativa för att försöka knäcka croupiererna:)

Maria kom och hälsade på också när hon slutat på bowlingen i Skara. Vi var hungriga som vargar så vi åkte till torngrillen för att käka lite, lilla Hilda och Ellen fick följa med givetvis.

Hilda spanar


Ellen och jag tar en powernap i bilen:)


Vi körde tillbaka till min bil för att prata om kvällen och om hur spelet hade varit på dom olika ställena och gud vad jag ångrar att vi åkte tillbaka dit. Kvällen slutade med blåljus...

Lördag

Riktigt skön lördag!

Jag vaknade ganska tidigt och skuttade upp och gick fram till torget för att samla in mina vuxenpoäng. Min söta lilla mormor förljde med och fikade också. Hon passade också på att förse mig med en massa blommor, Yeey!


Mormor på café rådhuset med sin efterlängtade Capuccino.

Jag har hunnit med att hälsa på hemma hos pappa en sväng också men sen åkte dom på kräftskiva så jag fick huset för mig själv så jag passade på att ta ett långt varmt skönt bad och suttit nästan en timme i massagestolen så nu är jag bra förberedd på att gå och jobba, ska bara pimpa lite först...


XOXO

I rock!

Helt galet spel idag på jobbet! Jag och Sofia rockade riktigt ordentligt. Der blir en fet och trevlig lön för denna kvällen sen wiiho!

Hoppas verkligen nu att man får lite tacksamhet för slitet annar kommer jag bli riktigt grinig.


Såhär såg jag ut på jobbet idag. Längesen jag hade mittbena.


Imorrn ska jag skaffa mig lite vuxenpoäng och gå fram till toget och köpa grönsaker för jag ska göra ett storkok, japp ni läste rätt, JAG ska laga mat:)


XOXO

rida rida ranka

Grymt bra star på dagen!
Jag och Malin var ute och red idag på förmiddagen. Malin fick låna Skrållan. Jättevarmt och skönt ute och inga flugor alls så det var helt perfekt. Enda som blev lite konstigt var när vu passerade Rådas skola så slutade alla barnen, föräldrarna hämtade dom och det var nog 5 bussar på samma ställe tror jag, men bra med trygga hästar för det gick fint.

Ikväll blir det jobb på Harrys men innan dess vill jag få lite sömn men grann%"¤%¤& har redan börjat med sitt förbannade dansbandsspelande gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah jag blir galen snart smäller de bonnlurk!

090924

Idolkväll med Maria med lite mat och en kvällspromenad. Hittade en riktigt suddig o konstig bild i Marias dator som symboliserar det kvällen den togs väldigt väldigt bra för den var sjukt konstig.



Lika suddig som bilder är tenderar mitt minne också att vara från denna kvällen, suck! Den slutade i alla fall kul med pyjamasparty at Marys place och så trackade vi folk via facebook, haha kul att leka fjortis ibland:)

Imorrn ska jag upp o vara vovvevakt så det är bäst att dra sig emot sängen snart och den är renbäddad wiiiihooo:)

Oooh no!

Precis efter det att jag gnällt lite i bloggen sist om att alla inte hjälpte till med arbetet så mycket fick dom rejäl fart och vi kom hem 2 timmar tidigaree än planerat wiiiho! Men aldrig kan det få vara riktigt bra för titta vad jag hittade på min bil när jag kom ut ur skolan.


Fucking jävla skit!!!!

Eller nää, egentligen inte för jag är så sjukt nöjd med att jag ska ha långhelg nu och att arbetet nästan är klart så jag bryr mig egentligen inte ens. 500 spänn är inget att gnälla om, eller? Sött är det i alla fall att den lilla/lille kontrollanten skrivit att han/hon har tagit kort på det så det är ingen idé att jag försöker mygla bort min böter haha. (brukar folk göra så?) Min överträdelse var för kännedom att jag inte stod parkerad rätt i en ruta. HA! Jag stod ju inte ens i en ruta alls. När jag kom till skolan var alla platser tagna så jag gjorde som några andra, parkerade på sidorna. Äääh, inget att hänga upp sig på för NU ÄR DET HELG!


XOXO
En jätteglad, koffeinhög samt långledig Therese


skolan

Lång lång dag i skolan idag. Vi sitter med slutklämmen på vårat grupparbete som ska vara klart idag så vi kan få en långhelg. Går väl sisådär, vi är 3 pers som gör typ allt medans resten är rätt så oproduktiva. Inte för att vara sån men hallå, det heter grupparbete av en anledning! Skönt ändå att nästan allt är klart nu så jag i alla fall kommer komma hem innan det är mörkt ute...förhoppningsvis:)

När jag käkade lunch förut gick jag till skolmatsalen, tyckte det kunde vara kul för omväxlings skull men näääe! Det satte sig en sjukt välgroumad kille bredvid mig, kul tänkte jag eftersom de flesta killarna här ser ut som små tomtar ifrån skogen men gud vad fel jag hade. I och för sig var han trevlig men han satt och hostade rakt ut hela tiden. Han får se hur bra ut som helst men om man hostar på mig är det är verkligen kört. BIG NO NO!!!

Näää, nu ska jag försöka ta tag i arbetet igen, hörs sen!


IGEN!!!

Det hände idag igen!!! Dumma dumma klocka! Men idag hann jag i alla fall vakna av mig själv i tid så jag kom med bussen. glömde min frukost och min dricka hemma men lunchen fick jag i alla fall med, även fast jag är sjuuukt törstig nu. Hoppade på bussen på ett annat ställe idag så det skulle gå fortare men då fick jag inte med någon Metro så det blir ingen nyhetsblogg denna bussmorgon.

Blir nog en lite längre dag i skolan idag om vi ska försöka få klart så mycket som möjligt av vårat grupparbete. Jag och Johanna vill i alla fall bli klara innan fredag så vi kan få långhelg men vi får väl se om vi kan övertala dom andra latmaskarna!

Sötaste Aron får nya skor idag också så då kan vi nog ta en lite längre tur i skogen ikväll och Malin ville ju följa med så hoppas allt stämmer ikväll så det fungerar annars får jag väl ta med någon annan, om det är någon som vill ut och rida, hör av er:)



XOXO

090922

Jag trodde det skulle löna sig att plugga men icke...allt det jag gjorde igår känns totalt onödigt! PLUS att jag försov mig 2 timmar idag, nu ska väckarklockan väck och en ny ska inhandlas inom kort, jävla skiiit!

                                                         BBBBBLLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!

En sväng till totton idag blev det idag i alla fall för att försöka lugna mitt raseriutbrott på skolan. Stackars lilla söta söt får fortfarande inte komma in i lösdriften för att dricka för att en av vallackarna inte släpper in honom, dumma! Han fick i alla fall äpplen och så ville han gosa:)


Aron är så snäll och söööt

@ the library

Usch!!! Det är verkligen jättesvårt att skriva något när man inte får använda sitt eget tyck och tänk utan hela tiden måste hänvisa till källor. Men tänk om jag har en egen ide då? Näää då får inte jag använda den för det ligger ingen förskning bakom mina tankar. SUCK! Jag förstod nog inte riktigt vad jag gav mig in i när jag började plugga på engelska haha:) Men det är väl bara att försöka göra det bästa av situationen och se det positivt, jag lär mig en himla massa affärsengelska och massa nya konstiga ord jag kan briljera med sen! jag som trodde jag skulle lära mig mest konstiga ord på läckö men jag tror nog att IPPE leder än så länge:)

Nu sitter jag på biblan i stan och försöker göra klar min del av vårt grupparbete om Sierra Leone och jag har kört riktigt riktigt fast. Det är inte jätteenkelt att hitta information om något som drivs av rebeller och som ingen mer än jag verkar behöva bry sig om för tillfället, hmmm what to do?

Hoppas hoppas hoppas att Sanna är klar på sin praktik snart så hon kan komma och hjälpa mig eller bara så jag har någon att bolla med lite för just nu snurrar det bara diamanter och kaffe och dränkta badstränder i mitt huvud...

Flickan som lekte med elden

Rida i spöregn är inget att rekommendera men har man sagt att man ska rida ut så har man. Tur att jag har införskaffat regnjacka:)

Efter ridturen bestämde jag och Maria oss för att se "Flickan som lekte med elden" och tur för oss för det fanns några platser kvar på bion. Vi hann slänga i oss lite mat på Rhodos och där träffade jag Malin och Nicklas, long time no see.

Filmen var inte riktigt lika bra som den första men helt klart sevärd. Lite för förutsägbar men det fungerade som söndagsunderhållning. Enda nackdelen var egentligennatt killen som satt bredvid mig luktade moped..uuuuusch!


XOXO



Plugga

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och börjat läsa som en tok. Eftersom vi har ett grupparbete just nu så är inte allt solklart och eftersom jag var sjuk förra veckan fattar jag iiiiinte ritkigt vad det är jag ska göra exakt men det ger sig nog. Bara jag kommer på vad det är jag ska göra:)

utekväll med flickorna

En väldigt seg dag avslutades med en kväll ute med flickorna.
Stackars lilla Maria fick gå hem och sussa istället för att följa med ut, alldeles för trötter. Klockan gick sjukt fort när vi väl kom ut och det kändes som om vi bara var där i typ en halvtimme men så är det väl ibland antar jag. Efterfest med guitarrhero hemma hos Birre. jag måste evrkligen lära mig att spela på medium kan ju inte sitta på dagisnivån och ändå få stryk ibland.

Bildbeviset är lite klent men ska väl ändå redovisas.


Malin och Leo


Lisette ser finurlig ut som få


Lisettes sambo Micha


Efterfest hemma hos Birre där jag fick storstryk på guitarrhero:(



XOXO

Jobbrapport

Hemma från jobbet... Jag hade rätt de gick faktiskt riktigt bra ikväll. Lite dåligt med spel men annars så.

Söta Sanna aggerade maskot ikväll också så hon kan kanske ta åt sig lite av äran.

NU SOOOOVA!

Tottopålle

Alldeles underbar dag ute i skogen med Maria, Skrållan och Aron. Enda missödet var väl att jag hade sadlat lite snett men det gick ju att rätta till ute i skogen så:)

Skrållan är sadlad
Skrållan står sadlad och klar bara att vänta på att Aron ska bli klar.


Helt underbart väder.


Allra sötaste finaste Aron blir borstad av mig.


Nu blir det alldeles strax jobbet för min del. Känns faktiskt helt okej idag, är taggad nu för första gången på riktigt länge. Så alla ni spelare där ute..akta er idag kommer jag spela skjortan av er hehe:)


XOXO

Nya VR

Nu sitter jag och bläddrar runt lite i nya Vecko Revyn och fastnar på bilden på Alexandra som driver bloggen kissies.se. Om man kikar runt lite på bloggerskorna som är med i det repotaget ser man att dom är rejält tillfixade vilket naturligtvis tillhör en sådan fotografering men hallå!!!! Ni som har tidningen kolla på henne. Jag fastnade för skorna för jag tyckte dom va snygga o synd var väl det för då får man se fötterna. I min värld har man i alla fall gjort i ordning nagelacket på fötterna också om man ska bli plåtad. Herregud, det är bara små svarta rester av lack på stortån och den bredvid sen e det inget på dom andra...Otur otur! Skärpning VR!

Nu ska jag sluta gotta mig i andras misstag och ta på mig och gå ut på stan en sväng istället.


XOXO

Fröken med skadeglädjen

Ett hett tips!

När jag skulle ta bort min egenhändigt gjorda energibomb ifrån ansiktet fick jag en snilleblixt!
Jag har alltid ett problem när jag ska skölja bort ansiktsmasker. Det hamnar i håret, man får det i ögonbrynen och det blir bara allmänt kladdigt om man har haft en lermask i ansiktet. MEN om man rotar runt i sitt badrumsskåp kanske många utav er hittar en såndär plastspatel som är till veets hårborttagning. Den fungerar alldeles utmärkt att ta bort masken med och sedan kan man bara skölja av resterna från ansiktet HELT kladdfritt.

Nu ska jag gå och lägga mig och känner mig riktigt smart. Intelligensen sjunker nog när man är sjuk också...

hudvård

Hej där alla bloggläsare!

Jag är så trött på att vara sjuk nu och alla tråkiga "bieffekter" man får. Det räcker ju givetvis inte med att halsen svullnar, nästan rinner och man har konstant huvudvärk. Man blir också hopplöst ful, trist och glåmig efter ett par dagar. När man har snytit sig i snitt 20 gånger om dagen så näsan ser mer eller mindre ut som apotekets reklam (familjen med jätteröda svullna näsor) är det inte så jävla roligt längre helt enkelt.
Jag rotade runt lite i min bokhylla efter något som skulle kunna hjälpa. Hypokondriker som jag är har jag en massa läkarböcker, både med traditionell västerlänsk medicin men också en del med österlänsk men också en trevlig liten bok som jag glömt av som heter "Vårda din hud med frukt och grönt". Perfa Perfa, precis vad jag behöver tänkte jag. SÅ, nu sitter jag här framför datorn med en mask i ansiktet bestående av avocado, pressad apelsin, hackad mandel och hackad persilja. Den blandningen ska tydligen vara inflamationsdämpande och tillföra näring. Vi får väl se hur jag ser ut imorrn...



Jag ska också framföra ett STORT tack till Jens som hade tålamod med min hysteri över att jag suger på allt som har med datorer att göra. Bättre sent än aldrig så nu kan jag handskas med html-koder. TACK!



XOXO

Thessan K

idol...ett skämt?

Herregud! Dålig uppdatering idag för jag har verkligen levt i en dimma idag. Min, Sannas och Jennys vin och drinkkväll blev lite längre än planberat och jag tror klockan var bortåt 4 innan jag fick krypa ner i sängen. Stackars Jenny som sov på min soffa och skulle börja jobba klockan 9:) Jag vet inte riktigt hur man ska sammanfatta kvällen/natten på bästa sätt men jag kan säga att jag och Sanna satt på golvet i mitt vardagsrum och sjöng Björn Rosenström sånger...jag tror INTE att det är ett gott tecken! Men trevligt var det i alla fall...tror jag:)

Jag var och träffade hästen Aron idag. Riktigt mysig herre så vi kommer nog komma bra överrens. Jag och Maria ska rida ut i skogen imorrn förmiddag ska bli sköööönt.

Jag måste bara säga att Idol får mig nervös. Jag kan inte sjunga, jag låter inte bra och jag inser det..Fine! Men hallå?!?! VARFÖR kan inte alla nötter som söker och låter värre än mig inse att dom suger dom också? SKÄRPNING MIFFON! Jag mår dåligt och skäms för eran skull. Visst inser jag också att det blir jävligt dålig TV om man plockar bort mähäna men kom igen, nånstans får man väl ändå dra gränsen. Vad är grejen med killen från bulgarien som inte pratade svenska ELLER engelska. Shit! Han hade ju inte alla hästar hemma i stallet.
Han får mig att tänka på en annan Bulgar som inte heller hade en så lyckad idolkarriär..eller hade hon kanske det?




XOXO







Rymdresa

Jag och Sanna har varit på Thaimassage ikväll. Mycket mycket underlig upplevelse.
Vi fick ligga på golvet i ett pyttelitet rum på varsin madrass med saronger om lakarn. Mycket konstigt men väääldigt skönt för musklerna bara man kunde komma över det faktum att man hade en liten thailändska krypandes över en hela tiden. Shit vad stark den lilla saken var också!

Jenny, Sanna och jag var på Rymds skybar ikväll för att parata om världsliga problem, så kallade I-lands problem. Gick väl sådär efter att vi avverkat allt som hade med hår och naglar att göra men det kvittade efter ett par drinkar det gick lika bra ändå. Trevligt var det i alla fall och drinkarna var riktigt nice.


söta drinkar


Jenny ville vara åt fel håll och då får hon vara det.


Förstår inte varför jag alltid ska skreva på bilder...suck


Jag har aldrig ätit bröd som smakat knäck förut men sååååå gott!

"lunch"

En fantastisk frukust/lunch/middag/kvällsmat idag...



Sanna jag och Maria åt på Emelies förut... bilden beskriver bra tycker jag.





Ska iväg och ta nån drink med flickorna nu, skriver när jag kommer hem.

XOXO

090916

Beautytime!

Vaxat, filat, gjort inpackning, ansiktsmask, målat om naglarna och ska nu fixa i ordning håret.
Tänk vad lite piffande kan göra när man är sjuk. Känner mig genast mycket piggare:)

nattsudd

Nattsudd...
Jag kan verkligen inte sova. Borde verkligen för jag ska gå upp vid 9 men jag är INTE trött.

Tänkte istället visa er den fiiin fina skylten jag inhandlade igår när jag var ute på stan med Sanna.

 
Klockren verkligen, så den pryder numera en av väggarna i köket som var lite tom.

Eftersom det känns som om jag håller på att gå sönder så har jag bokat in en massagetid imorrn med Sanna men jag vet inte riktigt om det kommer resultera i att jag går mer sönder eller om dom lyckas laga mig. Något konstigt är det i alla fall med västersidan, vi får väl se. Sist Sanna hade varit där ahde dom inte riktigt förståt vad hon sa så det kan bli spännande värre detta, mycket talar ju då för att jag går mer sönder...

Nu ska jag i alla fall försöka sova litegrann. Wish me luck everyone!

XOXO, Nattugglan

wooho


Jag måste ha denna fåtöljen. Den är ju hur frän som helst:)
Ingen som vill ge mig en tidig julklapp???

jordgubbar

Jättefint väder ute idag och vad har jag gjort när mina ärenden var klara??? JO, sovit. Jag somnade framför tv:n när jag kom hem och vaknade av att jag frös för filten hade glidit av och balkongdörren stod på vid gavel. SUCK

Jag åkte ut till stugan en sväng för att i alla fall ha gjort något vettigt idag.



Det var verkligen höstigt där ute men gissa vad jag hittade när jag snokade runt lite ett tag...

JORDGUBBAR:)



Det var bara tre mogna så dom andra lämnade jag kvar tills nästa gång. 

Jag var en svägn i stallet förut med Maria och kollade på Aron så hon fick se vilken det var. Ska bli så kul på torsdag när vi ska ut i skogen med honom:)

Nu blir det Heros för hela slanten...

See yah!


bråttom

Måste måste måste fixa typ 100 saker idag, o jag e ju sjuk:(
Komemr vara helt slut ikväll det är jag säker på men det spelar väl ingen större roll för jag är ju ledig i 3 dagar nu ändå. Klassen ska åka till en ö som heter Bassholmen men jag ska inte med, ingen större ide att åka på sånt när man är sjuk. Känns som om jag har det bättre hemma så jag blir frisk någon gång. Känns så surt att missa skola nu i börjar vill VERKLIGEN INTE komma efter.

skriver sen.

XOXO

Rammstein

Kolla på denna länken.
Kan det bli bättre? Tecknat som sjunger rammstein?

http://www.youtube.com/watch?v=sCEZ2m9o7vc&NR=1

Kick ass:)


Aron

Jag ser ljuset i tunneln!


Nääää, jag är inte döende, tror jag inte i alla fall. Men jag fick precis reda på en hur bra sak som helst.
Jag ska börja rida en ny häst. Han heter Aron och är en riktig gammal gentleman. Ska iväg och rida första gången på torsdag så då lovar jag att ta en bild på honom också så ni får se skönheten. Wiiiie:)

Jag beställde ett par skor på nelly igår, vill att dom kommer nu...


Eniro

Halloj allihop!

Nu har jag gjort klart min eniroannons så får vi se när den visas, spännande spännande!


Jag använde denna bilden som är tagen av Peter Westlund


Jag är riktigt riktigt uttråkad ikväll. Mår fortfarande inte bra alls så jag orkar inte göra klart min STOR städning, jag kan ju inte direkt umgås med någon heller eftersom jag inte vill smitta någon.

VAD SKA JAG GÖRA????

En riktigt dålig start på dagen

Denna dagen kunde knappast inte börjat sämre.
Jag har huvudvärk, feber och är riktigt förkyld. bara det hade räckt för att göra dasgen dålig men som grädde på moset missar jag också en viktig dag i skolan PLUS att min mobil har lagt av. Jag kan inte koppla upp samtal eller skicka meddelanden så om nån vill ha tag i mig är MSN nog det bästa alternativet...faaaan!

dålig film

Kollat på Kommisarien och havet nu. DEN SÖG HÅRT! Jag kan inte riktigt släppa att det för de första var halft dubbat. Kan dom bara inte bestämma sig för svenska eller tyska skådespelare. Och varför var den danska mamman textad??? Kunde dom inte dubbat henne också? Resten av filmen var grymt uppenbar och hintarna som dom gav om hur det skulle gå var alldeles för entydiga. Usch!

Sitter och njuter av spotify nu, tack Jenny för det:)

jag e sjuk:(

Jahapp, nu var man sjuk då. Ingen ide att streta emot längre för nu är det ett faktum. Maria kom och skrämde livet ur mig i morses med "barna" men det var ju en trevlig överraskning men ringer de på dörren utan att man  vet att någon ska komma blir man ju jättenojjig:)


Dessa sötingarrna kom och väckte mig i morses

Jag åkte upp till pappa en sväng på eftermiddagen så åkte vi ut till spiken och kollade lite. Vi skulle köpa fisk men allt utom de sunkiga stället var stängt så det fick bli en glass istället och sen åka hem. Fint väder var det i alla fall.



Nu ska jag iväg till Sanna ett tag och gå ut och gå för jag pallar inte sitta inne hela kvällen måste få lite luft annars tätnar hela näsan och halsen igen.

hörs ikväll!

skogens konung...det är inte jag de näe.

Idag har varit en väldigt väldigt slapp lördag. Jag gick upp vid 10 tiden, väntade på att pappa skulle komma och hämta mig så vi kunde hämta min fiiina fina cykel som varit inne för upprustning på en MTB-firma här i stan. Shit, jag hade glömt av hur obekväm sadeln är, får köpa en ny imorrn för dedär var ingen hit men cykeln i sig är så underbar att köra!

Varken jag eller pappa hade något direkt vettigt för oss idag så vi åkte runt bbara rent sporadisk och kollade på saker (helt onödigt och inte direkt bra i miljösyfte) och slutade tillslut mitt ute i skogen med att leta svamp. Visst hittade vi svamp men jag hittade en ÄLG bakom ett gransnår. Jag sprang skrikande därifrån, förbi pappa och upp på en kulle. Inte så smart kanske men va fan, vad hade ni gjort? och nej, jag är egentligen inte rädd för älgar men o man går omkring i skogen i godan ro så tycker jag inte om sånna överraskningar bakom träd. NEJ TACK!


Är det inte fint? Bara en tomte eller ett troll som fattas! Det är verkligen hur avkopplande som helst att gå i skogen ibland. Tänk om man kunde kombinera mina två världar. Skogspromenad med gummistövlar och en coctailklänning till det? That's the shit!

Om Mogi kan ha en ordlista i sin blogg kan jag ha en svampskola så här kommer lektion 1:)


TRATTKANTARELL - Ätlig


KARL JOHAN- Ätlig


TICKA - skulle i alla fall inte jag äta:)

Sen hittad vi faktiskt intte så mycket mer bara en massa konstiga giftiga saker i roliga färger men dom får inte vara med här:)

Nu ska jag börja pynta lite med allt jag köpte på ikea igår så det är klart tills imorrn.

Natti natt!








It's a race

åååååh, glömde ju skriva en skitkul sak!

Jag var på väg till skolan och försov mig lite så jag tog bilen och när jag kommit en bit körde jag om en permobil. Hade väl inte varit något konstigt med det OM jag inte befunnit mig på motorvägen. hahah,snacka om att jag garvade när jag körde om gubben. Störtskön! Får man verkligen åka så?

ny duk

Blääää! Jag borde verkligen skämmas så dåligt som jag spelade idag. Backade för andra gången på 4 år...suck! Hade ju varit en bra grej att spel bra första passet under ny ledning men näääe nä, inte det. Här backar vi 500 spänn istället, BLÄ!

Vi hade fått en ny duk på bordet också. Ärligt talat, det kan ha varit något av det fulaste jag sett på länge.

Kolla riktigt noga på dom runda spelrutorna bakom kortleken...det är KAPSYLER!!! Carlsberg har nog betalat större delen av våra nya dukar tror jag, eller???

Jag är verkligen hur trött som helst nu så det blir inget efterfestande för mig, sorry! Utan nu blir det sängen för min del. Sov sött allihop!

11/9

Hej hopp, inga flygplan i huvudet än i alla fall...

Intressant föreläsning med en gästprofessor från sydafrika idag. Han hade lite annorlunda teorier om kärnvapen. Inget land som har kärnvapen har någonsin attakerat ett annat land som också har kärnvapen i stor utsträckning. Betyder då detta att vi skulle få världsomfattande fred om alla skaffade kärnvapen??? Intressant tanke.

Efter föreläsningen åkte jag ner till Göteborg, sprang runt på ikea som en galning, träffade Sanna där och åkte hem 1500 kr fattigare. Jag har köpt übersnygga gardiner, jag ska plåta dom sen så ni får se, sjuuuukt snygga är dom! Varning för färg!

Nu ska jag sussa en stund innan jag ska iväg och jobba.

see yah!

Where the fuck did India go???

Mitt pluggande går verkligen jättebra. Borde ha läst i alla fall 3 kapitel idag men vad gör jag?! Jo, jag hjälper Jenny att flytta saker från den gamla lägenheten till den nya. Detta är ju bra egentligen det med men jag hade ju veeerkligen behövt plugga eftersom jag nu ligger 3 kapitel efter tills morgondagens föreläsning. Bläää, ska läsa bildtexter på bussen imorrn!

Vi tittade på en liten världskarta idag samtidigt som vår lärare pratade om Indien, samtidigt pekar han mot tavlan så vi ska fatta vad det är han pratar om och sja peka på Indien. Han tar väldigt god tid på sig men hittar det verkligen inte så han utbrister då istället " Where the fuck did India go". Ja Per, var tog indien vägen? Kan det vara den stora pluppen som ligger typ bredvid kina???

Åter till flyttandet. När vi kört lite grejer från skara hit till lich så tyckte vi (jag) att vi verkligen behövde vin så jag gick hem och hämtade en flaska rosé. En flaska senare insåg vi att vi minst had behövt 2 flaskor till delvis för att Sanna också kom men också för att vi hade aaaaalldeles för mycket problem att lösa. Tänk vad kreativ man är när man ligger på golvet på 4 kuddar i en annars nästan helt tom lägenhet.

Nu är det ju Heros så då kan jag inte plugga då heller...suck! Men lite bra är det ändå att många i klassen inte har hunnit/orkat med att läsa igenom allt. Vi ska ju trots allt inte jobba jättemycket med det immorrn, vi ska ju bara lyssna. Det kan jag ju läsas ikapp i helgen och i nästa vecka när dom andra är på Bassholmen, eller hur? Herregud, jag suger verkligen på att planera mitt pluggande! Positivt är i alla fall att lägenheten är hyffsat organiserad nu och snart ska den bli snuskigt ren också:)

i want my hair back!



Jag saaaaknar mitt långa hår:(

dumma pojkar!

Känns som om jag har en gnällig dag idag men hallå, VARFÖR förstår inte killar sitt eget bästa? Dom är fan värre än tjejer på att älta saker och inte kunna fatta bestlut! Peter! sluta va så tjejig och gör som jag säger till dig, du vet att jag har rätt!!!!:) Åk till henne med en gång!

Jag har fortfarande inte pluggat....fy på mig!

garderobsrensning

Jag läste Metro på väg till skolan idag och då var det en artikel om våldtäckter i svarttaxibilar i Malmö. Jag blir så jävla förbannad när jag läser sånt. Bara för att man är rädd för att bli överfallen eller våldtagen på väg hem från krogen så tar man en taxi och då blir man våldtagen där istället. Va fan e de för fel på människor? Var gick det fel i uppfostran om man anser att dedär är ett okej beteende. NÄÄÄÄÄ tvångskastrering och ett rejält jävla fängelsestraff till äcklen som våldtar tycker jag, vad tycker ni? Är det inte dags för en lagändring som ger högre straff?

En annan sak som stod i Metro var att dom hittat en ny sorts råtta någonstans i hej tjotahejti som tydligen var näst störst av alla råttor. Spännande spännande:)

Jag borde egentligen plugga, veeerkligen plugga men jag orkar inte. Jag har ingen inspiration ttill att läsa idag och har inte haft på hela veckan. Har ju tills på fredag på mig i alla fall så klar blir jag väl ändå. Jag har fått ett nytt städryck och sorterar garderoben idag. Helt sjukt vad mycket konstiga kläder man hittar. Varför sparar man på dom egentligen? Inte direkt så att jag lär använda en top jag hade i 9an eller när det nu kunnat va man köpte en babyblå top med en glittrig ros på. Hur kunde den gömma sig kvar? NU åker den till second hand i vilket fall om helst.

Efter min musiktorka har jag börjat återanvända. Hittade en gammal skiva som Anders brände nångång för hundra år sedan till mig. Funkar fint med PPK när man städar. (då förstår ni hur gammal den är)
Bobban får funka bra till bloggandet och till resten av organiserandet. Kan aldrig få nog av Iron lion zion.

svininfluensa??

Alla som känner mig vet att jag tycker att våra utbytesstudenter är lite underliga men idag tog dom ett steg i rätt riktning, en pratade...i hela meningar:) Jag är impad!!! Dom kan alltså prata engelska.

Mår riktigtt konstigt ikväll. Kanske håller på att bli sjuk?! Det lär jag veta imorrn i sånna fall så är kanske lika bra att gå och lägga sig snart innan man börjar nöffa eller nåt sånt.

Satt på lekparken och gungade med Sanna förut. Varför gör man inte sånt längre???

ZzZZzzZzz

Jag törstar efter ny musik. Alla som har tips snälla nälla snälla geeee mej!!!!!!

Ruggigt trött idag, sov på bussen till skola, sov på bussen hem från skola, sov efter skolan...och nu ska jag ut till stugan och grilla. Kommer somna där ute med så lika bra att ta med kläder tills imorrn.

SNARK!!!!


Sunday

Lugn och skön dag, precis som en söndag ska vara. Enda undantaget är att jag mår ganska illa men jag tror det beror på att jag glömt av att dricka idag, fy på mig!

Jag har spenderat dagen ute i stugan. Jordgubbslandet behövde göras i ordning för hösten och plantera om dom nya plantorna så att dom inte slår rot var som helst. Asta var givetvis generös nog att "hjälpa till" med mindre lyckat resultat för jag fick mest springa omkring och hämta tillbaka plantorna hon knyckte och sprang iväg med...

asta

Vi grillade karéskivor och så gjorde jag en sallad till det, mumsigt.

Nu på kvällen har jag pluggat liiiitegrann bara och sen städat en himmla massa för det behövs. Jag har lyckats ställa till en enorm oreda här hemma så jag hittar ingenting längre plus att jag tappat bort 2 viktiga papper, usch! Fy på mig!
För att strukturera upp livet lite har jag investerat i en whiteboard så nu jävlar ska här planeras hehe.


lööördag

Fiasko.... så kan man säga att sista dagen på slottet blev. INGET blev som det skulle. Bokade grupper försvann, det tillkom grupper som ingen visste om och bröllopen drog ut på tiden, som vanligt haha. Men nu är det i alla fall slut för denna säsongen, pust och stön, gud vad skönt:)

Jag är ruggigt glad att jag slipper gå omkring i Guidekläder mer nu för gud vad hemska vi ser ut. Vet inte riktigt om det är tomte eller robin hood jag ser ut som men jag kanske kan få hjälp av mina läsare med detta? Vad ser jag egentligen ut som????


Man ska kanske tillägga att det ska vara en grå midjekort kofta till också...


Trött ikväll, mycket trött. Blev inget kräftande eller flyttande för min del för jag pallar inte, håller nog på att bli riktigt sjuk tror jag. Vad som blev var istället soffkväll @ sannas place med kinamat och pulp fiction, typ i alla fall...det var på i bakgrunden:)

AKF´s lilla sida på facebook är nu också fixad så gå in där ni som känner er manade för nu ör det allvar gott folk. Kandidera bäst ni vill men det är få förunnat att klara den hårda granskningen.


GOD NATT!

slottet

Absolut sista dagen på slottet på säsongen och GIVETVIS ska det krångla!

Hade suttit en bra stund och väntat på en bussresegrupp men ledsnade och ringde och kollade vart dom var för jag skulle inte hinna med dom om dom blev mycket senare. Tur i oturen kan man väl säga för dom var inte ens på väg. Suck, dumma dumma turister! Nu är det bara en guidning kvar för denna säsongen och det är 60 bröllopsgäster som jag ska hämta om 20 minuter, måste ha kaffe innan haha.

Osäkra planer inför kvällen, mår konstigt så någon kräftskiva blir de icke för min del det blir nog filmmys i soffan i alla fall. Är det någon som har ett bättre förslag får ni gärna säga till!

geting...

shit...det är en geting på bussen...den lääääär ju komma till mitt fönster typ nu....jag kommer skrika....pinsamt!!!

helg helg, ljuva helg

Äntligen är det helg och första veckan på skolan är avklarad.
Skräckblandad förtjusning kan man nog säga att det har varit. Dels är det kul med nytt nytt nytt men det är inte direkt kul att vara århundradets blåbär heller och vela omkring på skolan och se dum och förvirrad ut. Fast mest förvirrade ser våra små utbytesstudenter från kina ut. Herregud, stackars människor, dom måste längta hem:)

Jag kan sammanfatta dagens seminare med att det gick bra...PUNKT SLUT!

Ikväll är jag ledig så vad som händer då återstår att se men något med vin blir det allt för jag har ett par flaskor rosé som måste provas och lämpligt att göra det idag när det blivit höst tycker jag.


seminarie

Imorrn har vi vårt första seminarie...jag är nervös. Inte för att jag är rädd att prata inför folk, för det är jag inte utan för att jag fan inte fattar vad det är jag ska prata om egentligen. Visst, Marx occh Smith men VAD är det egentligen det var vi skulle göra? Texterna är så luddiga att ingen röd tråd går att hitta och i bästa fall förstår man sammanfattningen i slutet, men det kan man väl inte basera sitt tyckande på? Eller???

Vi får väl se hur dedär går...

Jag har köpt 3 par skor idag, hihi:)

SUCK!!!!

Det går att sammanfatta de senaste dagarna med en djup SUCK!!!

Skolan gör att jag blir tröttare än någonsin och jag blir riktigt grinig på dittan och dattan olika saker.


uppdaterar jag gör typ imorrnkväll när jag är klar med förberedelserna med det första seminariet...SUCK!

RSS 2.0