Please excuse me, I don't mean to be rude...


photoshot

Ikväll har vi haft en fotokväll och det blev en del bra bilder som kommer ploppa upp här senare men eftersom dom ska redigeras och jag ser i kors nu och skriker efter sängen så får det bli en annan dag. Här kommer en bild när fröken Karlsson har lite för mycket plut och fröken Carlsson har för lite kläder, shit happens...




fail!

Jag har ett faaantastiskt händeselöst liv just nu eftersom jag är en aning dränkt i tentaplugg och förberedelser inför olika presentationer men helt uppenbart behöver jag lyfta blicken från böckerna ibland för nu upptäckte jag att min fönster dött. Japp, på riktigt, det har dött. Kolla här bara!



Jag hittade minst tre fel inom en m2! En tom flaska rödvin...VARFÖR står den där liksom? Och ska man behöva infoga målade blommor på sin stackars kala orkidépinne? Näää, det tycker jag faktiskt inte man ska! Och inte heller ska man ha ett annat blomlik i fönstret heller för den delen. Frågan är när allt detta hände? Rödvinet indikerar ju att jag har något slags liv utanför böckerna iallafall, that's good! Men blommorna...herregud! Döden har varit och hälsat på här! Kunde han (ja det är en han, fråga Bergman) inte tagit med sig liken ut när han gick eller är det för mycket begärt? Äääh, va fan, kamma dig! Det ska jag göra nu iallafall och gå och köpa nya blommor, såhär kan det ju inte vara!


sovmorgon

Det är sällan man blir så glad som när man gått och nojat en hel dag över att man verkligen inte vill åka till skolan nästkommande dag och man sedan (lyckligtvis innan man åker till skolan) upptäcker att ALLA lektionerna under dagen är inställda. SOVMORGON!!! Men för att bygga upp lite kosmisk rättvisa och visa min tacksamhet gentemot karma så ska jag spendera dagen med att plugga, heja mig!




lördag

Efter en massa velande fram och tillbaka om vad vi egentligen skulle göra la vi ner alla planer som inkluderade jobbiga moment och satte oss hemma hos mig och drack vin och spelade poker istället (läs försökte spela poker). Eftersom det var -20 grader ute verkade alla planer som innebar förflyttning till annan ort extremt korkade och det var väldigt varmt och skönt i mitt nya pyttelilla vardagsrum så där blev vi kvar till långt inpå småtimmarna. Underbar lördag men mina fina tjejer!







ladda batterier

Jag har haft en underbar dag ute i stugan med familjen. Grillat korv, suttit i solväggen och lekt med fyrbeningar. Det behövdes för att ladda upp lite batterier.














brrr

Jääääättefint väder ute men svinkallt! Jag paltar på mig diverse långkalsonger, underställ, termokläder och annat fluffigt michelingubbsframkallande värmeplagg och ger mig ut i solen! Tänkte visa mitt favoritlack of all times. Kommer från MAYBELLINE och heter Volcanic red 09. Det sitter som berget och ger en überskön röd nyans, me like! Köpte ett par, näramre bestämt sju, ringar igår också. Riktigt bra när man jobbar för dom är lätta men fyller ändå upp händerna så det inte ser kalt ut. Dom kommer från H&M och finns där för värsta vrakpriserna!




one night @ work

Jag har haft en väldigt märklig kväll på jobbet. Det är helg innan löning i en av de fattigaste månaderna och när jag kom till jobbet var krogen nästan full. Folk har betett sig skumt och efter mina snart 6 år i branchen trodde jag att jag redan hade hört alla repliker men en liten filur lyckades nästan göra mig ställd. Cred ska han ha för sin kreativitet synd bara att det inte funkade riktigt som han hade tänkt sig. Kvällen slutade med att tre spelare stod o skällde på varandra för dom fick för sig att den ene hade förolämpat mig och de andra skulle försvara mig, fint att jag anses inte kunna stå upp för mig själv, fint att asfulla spelare tar mitt parti fast jag tagit deras pengar, fint! Till historien hör att killen som fick skäll trodde att jag var någon helt annan så förolämpningen (som egentligen inte var det alls) var riktad åt en barndomsvän till mig. Som sagt...skumt kväll! Nu hoppar jag ner i sängen i mitt gigantiska sovrum, sov sött!




AW och jobb

Jag och Malin inveg helgen med AW på Harrys, mums. Nu mellanlandar jag lite hemma, varvar ner och målar naglarna innan jag drar iväg och jobbar så laddar vi om för morgondagen. Jag har bra vibbar så jag tror att lördagen kommer bli grym!


En av de alldeles för många blåvita skjortorna i garderoben, denna från H&M


sovrum

En liiiten liten titt på hur det blir i det nya sovrummet tänkte jag att jag kunde bjuda på iallfall. Jag är så nöjd med hur det blev där inne och imorgon ska jag köpa lite saker som fattades idag och så kommer pappa och hjälper till en sväng på lördag igen. Sängen kommer göras om också inom snar framtid!




ommöblering

Nu sitter jag och väntar med alldeles för mycket kaffe i kroppen på att pappa ska komma hit och hjälpa mig att möblera om. Jag har en hel del väldigt tunga stora möbler som jag inte orkar själv så då är det bra att låna in ett par starka armar till så jag inte går av eller lyckas ligga och dö under ett vält skåp eller så. Just nu så ser det inte riktigt klokt ut och hela ommöbleringen är ett test för att se ifall det går eftersom det inte direkt blir någon traditionell möblering men jag tror det ska fungera, gör det inte det är det ju bara att ställa tillbaka allt som det var innan även om det kommer ta emot en del då att börja om.

Jag hade en givande fika med söta Ida förut där en del roligheter inför nästa vecka planerades, wiiie! Nu åter till möbelflyttning!


In the making...


alla hjärtans vänner dagen!

Alla hjärtans dag med vänner kan vara nog så bra. Vi satte oss på Harrys och körde allmänquiz och käkade och drack lite. Frågorna var om frankrike och även om vi kanske får skämmas lite för att det fanns vissa luckor i vår kunskap så gick det över förväntan iallafall och vi hade riktigt trevligt under tiden. Nu blir det en tidig kväll för min del idag eftersom jag har seminarie imorgon men det gör inte så mycket för ögonen går i kors nu.


Sjukt koncentrerade!  Vilken provins är kännt för sitt tunga rödvin?


Hilmo demonstrerar hur man poserar med sug i blicken, se och lär, haha!




helgen

Min helg har varit fullsmockad med jobb så jag har inte hunnit göra något roligt egentligen men igår tog jag mig ett par timmar och åkte ut till stugan och mös med diverse fyrfotingar och passade på att få lite sol i ansiktet som jag så väl behöver, jag har förvandlats till en riktig blekfis!






pizza pizza pizza

Idag är humöret betydligt stabilare och jag ska kila över på middag hos Jenny nu med tjejerna. Ska bli riktigt mysigt med hemgjord pizza och lite vin. Trevlig kväll!




gråskala

Inte riktigt på humör idag. Kan inte sätta fingret på vad det är som stör mig heller, sjukt irriterande. Kryper till sängs tidigt idag och hoppas på att vakna lite gladare imorgon helt enkelt.




underbar dag med ett stooort fail!

Det var ju som sagt ett helt underbart vädet idag så jag och Malin åkte ut med Asta för att leka lite på den helt öde stranden. Isen låg kvar i hela viken så man kunde gå ut en bit till Astas stora glädje. Hon sprang som skjuten ur en kanon fram och tillbaka med ett och annat stopp för att posera med oss. Vi käkade lite lunch och åkte sedan till stugan för lite soffmys där innan vi åkte hem. Men efter en bit på väg mot stan igen fick jag monstersladd på bilen, vi krängde runt på två hjul innan bilen började spinna okontrollerat och tillsist hamnade vi i diket. Jag skulle vilja ha haft en kamera i bilen för där sitter vi i fram, skriker hysteriskt och innan vi ens slutat spinna skriker jag lite lätt hysteriskt "det gick bra det gick bra det gick braaa!" Vi hade verkligen tur, det hade kunnat gå så mycket mer illa. Vi klarade oss helskinnade utan några skråmor och en liiiten liten stänkskärm vid ett av framhjulen hänger lite snett, det är allt som syns på bilen, tack för det snövallarna!














Födelsedagshelgen

Om man bortser från den lilla petitessen att jag mådde skit och hade feber större delen av helgen så hade jag en alldeles fantastisk födelsedagsHELG. Firade med den närmsta släkten på fredagen, hade en underbar fest med vänner på lördagskvällen. På söndagen åkte jag och det andra födelsedagsbarnet Malin med våra mammor på spa. Vi åt en trerätters, drack champagne och kopplade av i spat samt avslutade dagen med afternoon tea. En bättre dag hade jag inte kunnat be om.


































strålande sol

Underbart soligt väder ute så jag kidnappar både tant Brännehed och Asta och drar ut!




dagen efter helgen före

Sista lediga dagen innan jag måste tillbaka till verkligheten efter min lediga födelsedagshelg. Imorgon tänkte jag slänga upp en bildbomb ifrån helgens tillställningar för jag har inte riktigt hunnit gå igenom med alla än.

Dagen idag har spenderats med möte, fika med fina vänner och sen korvgrillning ute vid stugan. Skönt men inte direkt roligt att avsluta med att upptäcka att jag är allergisk mot mammas katter, hädan efter blir det allergitabletter innan jag åker ut dit för annars kommer jag klia sönder mig. Mamma lyckades förövrigt tända eld på sig själv för andra dagen irad...igår brann hennes kavaj på spat när hon blev lite för närgången med en kandelaber och idag tittade hon elden lite för djupt i ögonen så hon blev helt eld och lågor hahaha, nej, men hennes hår ändrade färg och blev rääääätt lockigt haha! Tur att det gick bra!




vårtecken

Idag vaknar man upp med liiite mindre feber men tillräckligt för att allt ska vara helt fucked up och det snöar utanför fönstret helt hysteriskt. Meeen för att göra saker lite ljusare och lite bättre kan man ju alltid tänka tillbaka på det underbart fina vårvädret som var igår och vad det även lockade fram. Titta vad jag hittade emellan mina fönster, en nyckelpiga!




:(

Åååååååååh vad jag inte gillar detta! Feberfrossa hela natten, sjukt skumma drömmar och en hals som känns som om någon hällt syra i den. Är jag inte bättre tills imorgon kommer hela helgens planer att havirera och det pallar jag verkligen inte. Jag ska nog leva på frukt idag också för säkerhets skull! Åååååh, jag viiiiiiiiiiilll INTE!!!


RSS 2.0