Drömmarnas land

Jag har haft en väldigt underlig dröm inatt men den var samtidigt fruktansvärt underhållande till skillnad från alla mardrömmar jag brukar drömma. Nattens dröm utspelade sig här hemma i Sverige och jag var Carrie Bradshaw fast en ung sådan och jag skulle idka välgörenhet genom att åka omkring i Lidköping, Götene och på Kinnekulle och dela ut skor till folk som såg ledsna ut och en av mina barndomsvänner skulle köra mig och hela resan satt hon och påpekade att jag inte kunde ha sådär lockigt hår för det skulle kunna fastna lite varstans så jag skulle behöva rakpermanenta mig eller platta det varje dag annars skulle folk inte ta mig seriöst och aldrig få en karriär. Det var inte utan att jag vaknade mett ett smile på läpparna, jag hade platsat jättebra i SATC som Carrie hihi.



XOXO


hemma och surar

Nu sitter jag hemma och surar och deppar över att jag måste stanna hemma idag. Egentligen skulle jag varit på rödamattan premiär idag men näe näe, jag får ligga hemma i soffan och kolla på tv och snora istället. GAAAAAAH! Varför blir det såhär? Jag har ju hållt mig undan förkylningen hela vintern och just idag blir jag sjuk, blä på det! Och inte blir det bättre över att mamma skickar mms från Gran Canaria heller där det är 30 grader och sol. Världen motarbetar mig idag det enda positiva som finns idag är att jag har en flaska påskmust hemma, that's fabulous!



Varför har inte jag en sånhär utsikt från min balkong?




XOXO


Helvetet har INTE frusit!

VET NI VAD?! Det töar ute, snön smälter! Det är snart första mars och jag tycker det är dags för snön att försvinna nu men det är inte utan lite ångest. Igår när jag låg i soffan, nerbäddad i min egen febermissär och kollade på nyheterna och vädret visade plusgrader blev jag lite ledsen, "Nej, ska det regna nu?!" Men så kom jag på...det är ju faktiskt vår om ett par dagar, iallafall enligt kalendern så det är hög tid för snön att försvinna nu, den har ju faktiskt legat sen innan jul utan att försvinna bara blivit påspädd.

Hur känner ni det, kommer ni sakna snön eller är tövädret efterlängtat?

Jag är lite kluven för jag hatar slask men förr eller senare måste ju snön försvinna och jag vill slippa se ut som en michelingubbe när jag går ut och jag saknar mina high heels!



Dagens temperatur i Lidköping, snart kommer våren!




XOXO


Lägesuppdatering

Igår så hade vi vinkväll hemma hos Jenny efter att hon hade slutat jobbet. Efter kvällen kan följande konstateras: 1. Jenny vill fortfarande inte vara med på kort och detta betyder att helvetet därför inte har frysit och detta snöoväder vi har förmodligen inte är någon form av apocalyps. 2. Sanna klär inte i blont hår...






Sanna och Malena


Ett stort tack till lilla mormor som lagade mat åt mig förut. Torsk och grönsaker och citronfromage till efterrätt, mums! Hon är bra på att skämma bort mig hihi.





Nu ska jag krypa upp i soffan igen, titta på Coco Chanel och äta melon jag tror det är det bästa sättet att friskna till på och om någon vänlig själ där ute känner för det önskar jag mig glass i jävligt stora lass!



XOXO


sjuk:(

Nu är det bannemej synd om mig. Jag vaknade och var snuvig och mådde illa och sen har det bara blivit värre o värre, min hals är svullen och gör ont, bihålorna ömmar och näsan rinner, gaaaah jag vill inte! Sovit en stund nu och jag ska ta på mig och gå hem till mormor och äta, skönt att någon pysslar om en när man är sjuk iallafall. När jag kommer hem visar jag lite bilder från igår om jag inte avlider någonstans på vägen vill säga...


Onsdagskvällen är i rullning

Nu är jag klar med fixet och ska åka iväg på första aktiviteten för kvällen så jag styr kosan mot Skara så får vi se vad som händer ikväll men jag tror nog den slutar på Rymd iallafall...


Hoppas ni får en trevlig kväll!





XOXO

Jag lever...jag lovar!

Igår uteblev allt vad bloggande heter för jag bestämde mig för att ha en "tyst kväll" och stänga av både datorn och telefonen, guuuud vad det är skönt! Helt tyst och man behöver inte oroa sig för att man ska missa något samtal. Jag tillhör den kategorin människor som tror att det ringer hela tiden, hör jag nåt elektroniskt ljud, ja, då är det min telefon som ringer. Det kan ju inte vara hälsosamt på något vis alls?! Så nu har jag bestämt att det ska vara minst en sån kväll i veckan då ALLT ska stängas av och istället ägna sig åt manikyr, yoga och annat trevligt. Jag kan verkligen rekommendera alla överstressade typer att pröva dedär iallafall i 2 veckor och se skillnaden på sömnen den natten i jämförelse mot veckans andra nätter, för mig är det stor skillnad, jag sover mycket tyngre, vaknar mindre under natten och på morgonen känenr jag mig utvilad då det är dags att starta upp allt igen.

Idag blev det hemmaplugg för min del och vid lunchtiden gick jag fram till stan, skulle egentligen åkt bussen eftersom jag hade 3 ton med böcker som skulle till bibblan med mig men då kom inte bussen, det var en något förbannad Therese som började gå och efter ca 2 minuter blev omkörd av busshelvetet, gaaah! Men men, frisk luft är bra och axeln hoppar säkert tillbaka till rätt ställe förr eller senare. Tog iallafall en kaffe med Ida och gick hemåt igen för att hoppa förbi datorn och nu bär det iväg ÄNTLIGEN mot bygghandlar för att leta delar till mitt skrivbordsprojekt.

Ikväll blir det förmodligen en tripp till Skara men vad som är garanterat är iallafall vinkväll hos Jenny och sen kanske en sväng förbi Onsdagsklubben på älskade Rymd.



XOXO


forts.


Slänger in en till bara för att den är så förbannat bra...



Dagens YOUTUBARE


Jag har egentligen hur mycket som helst att blogga om idag men jag är inte på humör. Jag är trött och grinig och mitt tålamod med vissa saker börjar tryta och jag känner att det är dags för en förändring snart annars kommer jag gå sönder och jag vet inte ifall det finns limm som fixar spruckna Therese:ar, gör det? Så av den anledningen får ni hålla tillgodo med en Youtubare istället...



Söndag kväll

Jag var en sväng uppe i hos pappa förut och jag tänkte bara visa er snödjupet som är där...helt galet! Jag är 163 cm så det måste vara dryga metern djupt där.




Kvällen har avnjutits hemma hos Sanna tillsammans med Malena och Jenny, det blev tacopaj och fetaostsallad med rosé. En bra avslutning på en rent förskräcklig vecka helt enkelt. Det kan ju inte bli mycket sämre nästa, eller kan det egentligen det? Återstår att se men jah tycker det borde bli en bra vecka med en försmak av våren.

Nu tackar jag för ikväll och kryper mer i sängen.



XOXO

Stallbesök

Jag åkte en vända till stallet förut, lika bra att passa på medans man ändå fick loss bilen och solen sken liiite iallafall. Det är ju ganska höga plogvallar men jag körde förbi en skylt som knappt syntes nu...


Som sagt, massa snö...


För övrigt var Snöggve både trött, hungrig och törstig idag så det var inte direkt svårt att få in honom han kom med en väldig fart genom lösdriften när han hörde mig men sen slog det stop för det hemska hemska stora vita monstret stod i vägen, jaja kanske inget monster men en stor vit häst som varken gillar mig eller Aron så det blev en aning svårt att komma in men det gick tillslut.

 





XOXO


Jag vill ha en terränggående Ren, Nu!

Sanna

: Det snöar ju inte alls lika mycket längre...
Therese: VA?! Nej, gör det inte, vad skönt.

en minut senare...

Therese
: Du var ironisk nu va?
Sanna: Ja...

Sådär lät det här alldeles nyss, kan tyckas att snön är ett uttjatat ämne nu men där hade ni fel för imorses lyste solen när jag vaknade. Jag studsade glatt upp klockan NIO på en söndag, duschade lagade frukost och njöt av solens strålar på det vita helvetet utanför och sen efter någon timme slår det om, helt plötsligt från ingenstans alls kommer det massa snö och vräker ner igen. Jag blir helt förkrossad för jag hade sett fram emot en förmiddag på hästryggen med solen i ansiktet men mina planer havererade och nu är allt jag önskar mig en terränggående ren...snälla tomten, give me one now please! I've been a very good girl this year!




XOXO

snö snö snö

jag veeeeeet att jag tjatar... det snöar som satan och jag är näst intill insnöad nu. Bilen kommer ingenstans, balkongdörren går inte att öppna och det ligger snö långt upp på fönstren. Jag är ganska säker på att jag inte kommer få ut bilen mer idag. Den står nog där den står och det märks att vi e på landet nu, både lidköping och götenes kommun borde få gå en kurs i hur man inser att det faktiskt ligger snö ute...bara att invänta plogbilen. Känns som att vänta på påskharen...


Såhär såg det ut i Lidköping klockan 05.30 inatt...




XOXO


När kommer isbjörnarna?

Det snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar och snöar...ska det aldrig sluta? Jag verkar dessutom bo på en gata som både gud och kommunen har glömt. Det ligger plogvallar från parkeringarna mitt ute på gatan, det är inte plogat i övrigt och jag måste ta sats med bilen för att komma ut från parkeringen, gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!





Vad händer med ljuset, bilderna blev blåa...



Middag

Ååååh, jag är proppmätt, alldeles för många pannkakor i min mage just nu. Men vad ska man göra? Det är ju sjukt gott med hemmagjorda sådana. Pannkakor är en av få maträtter jag faktiskt tycker är roligt att göra i ordning så när jag absolut inte vill laga mat, då blir det pancakes! 

Nepp, nu blir det promenad i snön för annars kommer nog jag spricka tror jag...






XOXO


Dagens YOUTUBARE


Fotografen ni ser i detta klipp är en av mina absoluta favoriter, han brukar ta fantastiska bilder för National Geographic och här visar ha något som är riktigt riktigt underligt.



Onsdagen

Vi hade verkligen en jättetrevlig eftermiddag och kväll i Skövde igår med mycket bad och skratt. Vattnet är inte klorerat som i vanliga badhus utan det är saltvatten så varje gång man får en kallsup känns det som om hela hjärnan blir renspolad, vet inte riktigt om det är nyttigt men man känner sig sjukt ren efteråt iallafall hihi. Jag kan varmt rekommendera att åka dit när man är stressad eller frusen det gör gott att ligga på hamam-hällen en stund och sedan slänga sig i utomhuspoolen.

På kvällen när vi kom hem åkte jag och Sanna till Ida för att ta ett par glas vin och sen bege oss vidare till Rymd för den obligatoriska onsdagsklubben.








XOXO


plask

Nu bär det av till Skövde för en eftermiddag plaskande...


En havsblå bikini får duga att bada i...

Onsdagsfrukost

God morgon! Idag har jag laddat upp med en riktig frukost för i eftermiddag bär det av till Skövde och aqua vitalis. Jag och Sanna var där för ett tag sedan och vi längtar tillbaka till alla underbara bad och de olika bastusorterna, kommer bli kalasbra och idag plockar vi med oss Malena också. Vi ska passa på att vara en stund i äventyrsbadet också men eftersom det är sportlov här så kommer det nog vara fullt med barn och det känns lite ovärt att köa en halvtimme för att åka något så jag tror att vi blir återfunna i bastun utomhus mestadels av tiden... 






XOXO


Ja tack!


Jag har verkligen ett stort behov av denna snygga skapelse, och den kommer bli min för den nätta summan av 995 kr från www.nelly.se. Varför ha en ful baddräkt när man kan ha en snygg? Näe just det, det är ju löjligt så denna ska jag glassa i lite senare framme i vår när det blir semester. Baddräkten, solhatt och en paraplydrink, that's the way i like it!

Onyx Hollywood Maillot SEK 995, Vitamin A Gold - NELLY.COM

Tisdag

Usch, mina ögon går i kors, hjärnan har fortfarande inte vaknat till liv efter gårdagen. Jag och Sanna hade filmkväll med Rosévin med tilltugg och vi kom inte isäng förrän vid 4 tiden och jag känner mig grymt gammal, ska man inte orka med sånthär vid 23? Jag skyller på vädret!

Jag har ändå hunnit med en del idag iallafall, frukost ute, kört ett flyttlass åt Sanna och lämnat av saker uppe i råda, plockat iordning lite hemma och lagat mat. Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder, ge mig ut på jakt efter semlor och sen bär det av mot stallet. Hörs ikväll!


Har ni ätit någon semla idag än?




XOXO

I-lands problem

Idag uppstod ett såntdär I-lands problem som kan verka vara befängt men när man väl står där är det riktigt hemsk, jag menar, vad ska man göra? Har man inga alternativ och allt känns lika hemsk kan man lätta falla ner i gråt. Jag pratar givetvis om lunchställen! Bor man i en liten stad som denna kan det lätt bli enformigt att äta lunch ute (vilket är ett måste det är bara en fråga om prioritering mamma). Inget kändes lockande och hungern kröp närmre inpå, men då och då kläcker jag små snillesblixtar och jag lyckades få med både Sanna och Malena upp till Kinnekullegården för att äta lunch. Idag hade dom också dessert, hemlagad äpplepaj med vaniljsås och därför konstaterade vi att det helt enkelt var meningen att vi skulle åka dit.


Kinnekullegården var inbäddad i tjock dimma idag



Det är konstigt, men alla bilder jag har på dessa två så ser Sanna sanslöst lycklig eller road ut och Malena ser ut som om hon försöker våldföra sig på henne...men hon verkar ju gilla det så, fine by me:)



Efter lunchen bar det tillbaka hem till Lidköping där kaffe med Jenny väntade och en sväng på stan. Jag fick ett nagellack i present när jag fyllde år och jag hade ett i precis samma färg så jag var inne och bytte till en annan nyans, ska sätta mig och måla på det nu så jag blir klar någon gång för sen är det film/tv/flyttlådsuppackning hemma hos Sanna all night long.



XOXO


...

Dagens bilder...


Det bästa med vintern är att träden blir vackra med all snö



Massa söta gräsänder i parken



Skrållan och Aron



Jenny och Sanna följde med och klappade hästar


Dagens YOUTUBARE


Om man längtar till varmare väder, känner sig lite vissen så är detta botet på det! HUR kan man inte bli glad av Mr. President?


Morgonfika

Det blev en väldigt tidig morgon för mig för att vara en söndag, kvart i 10 studsade (läs släpade) jag mig upp och tog mig fram på stan för att äta frukost/fika med Sanna och Malena.


Malena och Sanna på Rådhuset, lite trötta efter gårdagens tokdansande!



Är det alla hjärtans dag så är det...



Dagen till ära är smyckena hjärtformade


Jag har lånat ut min bil idag så jag ska ut och gå istället, ta en långpromenad och njuta lite av solen som precis har tittat fram, vi hörs senare!




XOXO

AJ!

Nu ser det ut som det inte blir något Oslo i veckan utan det får kjutas på ett tag men då får jag en hel veckas ledighet hemma där jag kan pyssla iordning lägenhet och mig själv, jag måste verkligen ha massage, jobbet tar kål på tyggen och den låste sig idag när jag skulle gå över en gata, INTE BRA! Jag som trodde att mina problem skulle ha försvunnit men nej nej, sådan tur hade jag inte. Imorgon får det nog bli långsam promenad och streching som står överst på schemat så det inte blir värre.

Nu blir det sängen efter en kvälls med jobb. Mycket bättre spel idag än igår så jag är nöjd!



XOXO

Fredagskvällen

Äntligen hemma från jobbet! Halva kvällen gick åt att inte göra något men nu är kopparna på bordet vääääldigt blanka och fina. Lagom spel och ganska trevliga spelare men det resulterade inte till någa stora summor i cashboxen men det duger det blev ju mer än minimilön iallafall haha.


Skönt att slappa i soffan och varva ner innan det är dags att sova.


Jag kan inte riktigt koppla av och varva ner än, jag skulle egentligen behöva packa lite och kolla kartor inför min lilla minisemester nästa vecka. Jag åker till Oslo söndag t.o.m torsdag och ska då passa på att varva ner, jobba med företaget och springa på museer och kolla in andra sevärdheter i oslo. Är det någon som har tips på vad man inte får missa? Jag har bokat in Operahuet, Viglandsparken, Munchmuseet, Kungliga slottet och Kon-tiki. Bör man se mer?



XOXO


Det som göms i snö...

Ja det som göms i snö kommer fram i tö heter det ju men i detta fallet verkar det  vara totalt tvärt om för ett halsband jag blev av med när det var som allra mest sommar har nu dykt upp igen och det trodde jag inte. Men helt lätt är det inte för halsbandet är ute och reser lite och verkar inte kunna komma tillbaka till min ägo på ett tag men hoppet om att halsprydnaden åter igen ska hänga runt min hals är nu stort. Hmm, underligt dedär egentligen hur saker och ting dyker upp när man som minst anar det och under lite underliga omständigheter... Hur som helst är jag glad och förvånad över att den nuvarande halsbandsvakten har det kvar men jag är riktigt nöjd med detta hihi.


Nu är det bara några få timmar innan halsbandet byter ägare och försvinner...


 Jaja, nu verkar det hur som helt som om det fungerar att ladda upp bilder igen men inte de som jag tog igår, dom har på något underligt vis blivit omkodade och kan inte visas var som helst och detta gör mig högst förbryllad, någon som har något tips på vad som hänt med dom? Alla teorier är välkomna. Nu ska här duschas och sen bär det av mot jobbet, ni som inte har något bättre för er ikväll kom gärna och hälsa på mig på Magnus Gabriel. Kanske inte stadens vackraste ställe (nej det ska gudarna veta) men där huserar stadens mest sällskapsjuka croupier ikväll.



XOXO


Dagens YOUTUBARE


Jag får en obeskrivligt stor lust att roadtrippa när jag hör denna låten, det kan vara en av dom bästa som någonsin har gjorts, lyssna och njut:)


Bloggen vs TK 1-0

Okej!!!!

Jag och bloggen kommer inte riktigt överens idag, det går inte att ladda upp bilder och skärmen flimmrar som om det försökte ge mig ett epilepsianfall men ICKE, jag komemr vinna kampen för nu smackar jag igen locken och försöker med bilderna imorgon istället!

NIGHT!


BLÄ!

Dagens planer har redan blivit grusade så nu skiter jag i allt och alla och går ut och går istället!!!


Vad hände här?

Påväg hem från skolan förut såg vi en tillknycklad skylt, undrar vad som åstadkommit detta, en elefant, ett ufo eller en riktigt stor lastbil? Bilden gör den inte riktigt rättvisa men den har vänt sig lite över ett kvarts varv, måste ha varit en riktig smäll, hoppas ingen skadade sig. Kul ser det ut iallafall!


60 talet och tillbaka

Herregud vilken bisarr kväll det varit. Malena och Sanna skulle åka och hälsa på Jenny på hennes jobb där det var 60-tals tema ikväll. Jag tycker inte överdrivet mycket om det årtiondet utan blir lite lätt illamående av mestadels möblerna och deras former och färger, sen står årtiondet också för en hel del konstigheter jag inte riktigt kan stå för men men ikväll fick jag klä ut mig, om än förbannat löjligt men ändå, det är alltid kul med "dress up".


Jenny h, Sanna, Jag och Malena


Vi skulle posa med bandet som spelade, det är nog det konstigaste fotouppdraget jag haft hittills och inget jag kommer slänga ner i portfolion heller men men det var lite kul ändå.



XOXO


våren närmar sig


Efter morgonmötet i skolan åkte jag och Ida till stallet för att passa på att gå en runda med hästarna medans det var fint väder. Solen värmde riktigt mycket så man behövde inte ens ha vinterjackan på sig, mmm, vår:)



Superfint väder



Skrållan leker lite i snön



Aron och jag



Undrar vem det är som leder vem egentligen...




XOXO

melodifestivalen


tisdagen

Dagen blev inte riktigt som planerad. Jag hann inte ens utanför dörren på materialjakt innan Veronica ringde och sa att hon var besöksfri och sällskapssjuk så det blev fika och alfapet i Källby på eftermiddagen istället, det var nog bättre än springa på stan tror jag, trevligare iallafall. Kul att se att hon hade repat sig såpass bra efter henes nygjorda operation också, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.

Efter Källby blev det middag på Krog & kompani med Jenny och Sanna, jag var så hungrig så jag trodde jag skulle krevera och innan maten kommit in hade jag tuggat sönder både underläppen och 3 tandpetare, gaaah dom är så långsamma där! MEN maten är god så ibland är det värt väntan faktiskt.

Nu blir det sängen för jag är trött så ögonen går i kors och jag ska till skolan på möte imorgon.



XOXO


en runda på stan


Riktigt tråkigt väder idag men nu ska jag iallafall ut och gå en sväng på stan och försöka hitta material till mitt blivande skrivbord. Jag har verkligen ledsnat på att leta efter det perfekta så jag har bestämt mig för att bygga det själv (läs, pappa ska bygga ihop det åt mig) hur svårt kan det vara liksom? Jag fick nog lite för mycket inspiration av Room Service igår men kan dom smälla ihop ett matbord på en dag kan väl jag (pappa) bygga ett litet skrivbord? I annat fall bestämmer jag mig för att det inte kan vara så svårt och det borde gå att lösa på något smidigt vis. Så, nu gäller det bara att reka alla bygghandlar och möbelaffärer runtom i stan för till helgen får det nog bli möbelbygge.




Kreativitet, brädor, hammare, blir den ekvationen en glad Therese?




XOXO


Var är Aron?


Jag tog en liten tripp till stallet förut för att titta till Aron lite men när jag skulle ta hans grimma var den borta, hmmm, bara att börja leta. Vad jag missade var att han stod inne så efter en stunds letande hittade jag honom stå och sova i en box den lille latmasken mätt och belåten var han också för Tanja hade tagit in honom och gett honom mat. Imorgon tror jag det får bli en liten ridtur om vädret är nice det var lite väl längesen tycker jag!          


Snöggve är en riktig liten linslus



Möte i lösdriften




XOXO


skön söndag

Har haft en alldeles underbart slapp söndag men bara en massa roliga och väldigt energisnåla aktiviteter. Började dagen med kombinerad frukost och fika på Rörstands med Sanna och Linda sen kom även Jenny H och joinade en sväng på hennes rast. Sanna och jag fortsatte sedan med en sväng inte på museet och sen kikade vi lite i de olika rörstrandsbutikerna och åkte till stallet för att sedan avsluta kvällen i soffan med banan och churrypizza och lite cola tittandes på BÅDA Änglagårdfilmerna, wiiiho!


Jag vill vill vill vill ha denna servis, så sjukt gullig!





XOXO

Happy happy birthday to me!

Lite bilder från gårdagen, makalöst bra födelsedag måste jag säga och tack alla vänner för att ni kom!


Linda och Sanna



Elin, Jag, Sandra, Ida och Lisette på golvet



Orginalet



Kopian



Orginalet



Kopian



Flickorna i köket



Sanna och Malena promotar sitt manifest



Ida, Linda och Sanna



100207

Morgonen efter kvällen före är inte rolig, speciellt inte om man blivit äldre på kuppen, sådär märkbart äldre som att man får skriva en ny siffra när man ska förtydliga sin ålder, gaaah, jobbigt....

Lägenheten är hel iallafall och jag är väldigt glad över att jag valde plastglas och engångstallrikar för gud vad lätt det kommer bli att städa iordning sen och alla hade varit gulliga nog igår att plocka ut sina saker till köket så det är bara där det ser ut som en krigszon. Nu åker iallafall kläderna på för jag ska fika med Linda och Sanna innan Linda åker tillbaka till Skövde, bilder från gårdagen kommer senare!




XOXO

Best birthdaypresent EVER:)



Ååååh, så underbart roligt! Min present från Sanna och Malena var turridning med Islandshästar, wiiie! hela vägen i bilen repiterade dom "ååh det är verkligen perfekt väder för detta" jaha tänkte jag vi ska vara ute men det VAR verkligen perfekt väder för turridning. Enda nackdelen var att jag hade helt platta skor utan någon slags klack så det var svårt att hålla sig kvar i stigbyglarna.


Dags att höja tempot


Man ser ut som svampmannen i super mario i hjälm


Att sitta upp är enkelt på låga hästar hihi


Glada flickor





Min fina totto hette Klaura


Nu ska jag sätta fart här hemma och göra iordning för om ett par timmar kommer gästerna för MASKerad. Duscha och fixa samt göra iordning lägenhetet och plockmaten, gaaah varför är det alltid så lite tid!



XOXO


Birthday

Enligt vädret ska det vara igenmulet men jag ser faktiskt solen till och från och jag tycker verkligen den kan komma fram nu om jag ska göra något...vad det nu kan tänkas vara, Sanna? Jag har precis ätit en riktigt god frukost för att vara startklar inför kidnappningen, ska bli riktigt kul att få reda på (äntligen) vad det är jag ska göra förnågot hihi.

Tack Virre ochså för den fina sången imorses:)



XOXO

Dagen före


Nytt hår får avsluta mitt 22:a år. En aning kortare och lite mer uppklippt syns inte jättebra idag men ni får fantisera själva!




Nu har iallafall mina gäster åkt hem, jag är mätt och trött så jag ska strax stupa i säng och sova så mycket som möjligt innan den hektiska dagen imorgon. Ska bli riktigt roligt att få reda på vad det är för överraskning Sanna och Malena har kokat ihop hihi.





XOXO



Pulkarace delux

Man får passa på medans solen skiner och snön ligger kvar så därför paltade jag och Sanna på oss termokläderna, mössa och vantar och begav oss till källby för lite kvalitetsåkning i backen där med TRAKTORDÄCK, eller ja, innerdäcket till ett sådant iallafall.



















Galet roligt var det och jag hade snö överallt efter sista åkturen. Dafgårds lilla fotograf var där och tog kort på oss när vi åkte jag vet inte riktigt vart dom skulle hamna så håll utkik efter två idioter på ett traktordäck lite varstans.



XOXO


Alien i avloppet?


Städa städa städa, det är det som står på schemat idag och sen kommer pappa och hjälper mig att rensa lite i badrumsavloppet. Inte konstigt jag har tunnt hår för jag tror det mesta ligger där i handfatet eller så är det där min mystiska alien bor och han e HÅRIG som fan. Det är nog så det är tror jag...



Parkeringsknas

Jag gjorde en liten iakttagelse förut när jag var framme i stan.


På första bilden är det lite osäkert vilken av bilarna det är som står lite knasigt egentligen...


Men efter bild 2 finns det inga tvivel.

Det roliga här är att det står en bil framför den mörka och sedan också en bil framför denna, alltså tre bilar på rad. HUR ska mittenbilen komma ut? Jag tycker att det är väldigt märkligt detta med att allt vad sunt förnuft och trafikregler verkar försvinna allt mer allt eftersom snön faller djupare.



XOXO

Astamaraton


Puppy




Min födelsedag förra året var tydligen jobbig






Idag saknar jag min lurviga lilla vän, men SNART kommer hon tillbaka wiiie!


dumma dumma

Förlåt för dålig update men jag e less o förbannad över att sladden är borta så jag inte kan ladda upp bilder. Hur kul är en blogg utan bilder liksom, näää precis, lika kul som en knäckebrödsmacka utan smör, utan smör kan man bara äta den rakt upp och ner fast med smör ja då kan man fästa den på väggen också, snajsigt värre!

Jag är lite lätt less på studievägledningen på skolan också, väntat i över ett dygn på svar på ett mail om kursbyte och nu ikväll fick jag ett svar att mailet var vidarebefodrat, gaaah det va ju bråttom skrev jag!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Champagneflickan e snart utläst och då väntar Svensk maffia, tacka vetja faktaböcker och biografier, that's the shit!




XOXO

100202

Gomorron!

Angående gårdagens besöksiffror är jag lite lätt förbannad på er, ni slog besöksrekord men ändå inbringade dagen BARA 350 kronor till hjälporganisationerna...snåla jävlar! Jag får hoppas att det är för att det är januari och att ni inte alltid beter er såhär.

Sitter på bussen till skolan nu och surar över en annan sak, sladde till min kamera är borta, puts väck, har inte en aning om vart den är men jag vet att jag laddade upp bilder i söndags juh och efter det har jag inte plockat ut den hemifrån, det är nog dendär alien som är tillbaka i mina köksskåp igen och har vågat sig ut på rövarstråk. GE TILLBAKA! Tills den kommer fram får ni helt enkelt nöja er med webcamerans bilder. Skola i några timmar nu och sen blir det fortsatt städning hemma.



XOXO


I-Landsproblem på hög nivå


Det har kommit över två decimeter snö inatt! Bilarna syns knappt, nästan inget är plogat än och hela världen ligger väääldigt vit och tyst. Bra förvisso om man tänker att det mesta av den gamla snön blivit smutsig och trist nu men hallå!!! Jag fick skotta fram min bil! Först skotta bort all snön vilket tog oförskämt lång tid och sedan skotta bort snön runt bilen eftersom det redan innan var en hög plogkant bakom bilen som nu inte direkt hade krympt. Till slut efter ca en kvarts sammansatt skottande kan jag få loss bilen och precis hinna till hållplatsen för att hinna med bussen till skolan. Dagens I-landsproblem är verkligen jobiga...

Ett annat likvärdigt problem stötte jag på efter duschen i morses. Min frukost, som bestod av en yoghurt och en macka hanns inte med utan jag skulle behövt tagit med den, mackan var inte bredd och fick därför stanna hemma men då vilade mitt hopp på yoghurten men neeej, inga rena skedar hemma så den kunde jag ju inte plocka med...(kan ju heller inte ta med en matsked till skolan och äta en typ 5 cm hög yoghurt med) Så nu sitter jag på bussen, är hungrig och förbannat blöt om fötterna och fryser om händerna efter allt skottande men är ändå ganska glad över att bo där jag gör för jag har frukost hemma, jag kan åka buss och bil till stället som jag får min utbildning på som dessutom är betald (typ)...Life is not that bad at all if you just stop and think about it for a minute.


Med tanke på vad ni just läst ber jag alla er läsare att tänka till lite. Har ni inte en tia eller en 20 lapp i fickan som ni egentligen inte behöver för att överleva dagen? Det finns just nu väldigt många i världen som skulle behöva den! Jag uppmanar alla er som läser att skänka en liten slant, något ni kan undvara FÖR DET KAN NI, skänk via sms eller leta reda på en insamlingsbössa IDAG och berätta sedan i kommentarsfältet hur mycket just DU gav så ska vi se hur mycket det blir. Jag själv har skänkt en 50 lapp idag. Slå det eller iallafall tangera det! Blir det inget skänkt och inga kommentarer blir jag besviken på er snåååla snåla läsare!




XOXO


RSS 2.0