Tåg totto och träningskot

Yrvaken klockan 11 och då får man glatt hoppa upp och göra sig i orning för att hämta Sanna och Henrik. Att åka ångtåg var väl inte direkt vad jag hade tänkt spendera min sista lediga dag innan skolan med men det var ju riktigt trevligt. jag var väl kanske den enda som njöt av vår lunch på kurorten för dom andra två var sjukt bakfulla hehe:)



Det är riktigt jobbigt jobbigt att det är sista dagen innan skolan börjar. Fan, jag kommer inte ihåg hur man gör när man pluggar det är längesen nu ju! Men det löser sig säkert när jag väl är där.

Efter tåget åkte jag och maria till hästen och kollade till den, jag klantade mig som vanligt och sprang rakt in i ett elstängsel. Jävligt dumt gjort men en av hästarna som var ny jagade mig för att jag hade äpple i handen o ja...då blev det så.

Ska köpa ett nytt träningskort imorrn men jag har inte riktigt bestämt var jag ska träna riktigt. Funderar på att gå tillbaka till hälsostudion men jag vet inte, får fundera lite till och kolla runt när jag kommer hem imorrn.
Nu ska jag i alla fall sova innan jag somnar i soffan.

Hemma igen

Nuså, nu är jag hemma igen efter en vecka i sthlm.

Inte mycket vila igår inte, vi åkte vid 3 tiden och när vi kom hem bytte jag bara snabbt om och åkte med Lisette till matfestivalen i skövde en snabbis. Efter att ha konstaterat att det hade blivit höst och svinkallt ute, käkat för våra matkuponger och insett att vi både var för gamla och för unga för den festivalen åkte vi tillbaka till Lich för att hälsa på Maria och gå en vända där. Ganska lugnt med folk där så det var inte direkt trångt i varken baren eller på dansgolvet så man kunde dansa bäst man ville.



Utanför sen hörde jag en bekant stämma och upptäcker 3 st guider från Läckö, vilken lycka:)
Jenny var jääääättefull men ochså lika rolig som hon var full, Henrik guidade allt som vanligt och sanna var mest lite stött för att dom andra hade fått i sig mer tequila än hon hade.

Vi skjutsade hem Jenny till skara och bestämde att vi skulle ut på en utflykt idag om vi kunde komma ut sängarna vill säga. uppdatering om utflykten kommer ikväl...

lika barn leka bäst

Nu bär det snart hem från sthlm så vi håller på att packa för fullt här.
Går omkring och svär för jag hickar så jag knappt får någon luft:(

Kommer sakna asta när vi åker hem nu men hon kommer ner till mig redan nästa helg så då blir det full fart igen.

härmapa
Kanske inte den mest smickrande bilden men lika barn leka bäst!

fan ta allt regn

Det regnar...

som fan!!!

Vi skulle ju ha en utekväll men den regnade fett bort!
När vi kom in till stan för att käka så började det smådugga och när vi satt oss på uteserveringen började det hällregna. Maten smakade fan hemmalagat, ni vet såntdär man gör själv som inte blir aslyckat. Upplägget va skit o såsen rann iväg. NÄÄÄÄ, K 15 får fan minuspoäng av mig idag!
När det väl slutade regna gick vi ner till Zink för att ta ett par drinkar och när vi kom dit var vi helt genomblöta, dränkt katt är bara förnamnet för vad vi var!
Positivt är i alla fall at drinkarna var nice och vi satt under infravärmen så vi nästan torkade hehe.

En såkallad dränkt katt påväg hem.

Vi gav upp efter ett tag och sket i att gå ut och åkte hemåt istället för vem fan vill gå ut och se ut sådär? nää, inte jag i alla fall. Kvällens eloge går i alla fall till den roliga taxichaffisen som körde kors och tvärs över hela vägen och sa: " det är grodor överallt, faan, aldrig srtt så mycke grodor fan" sååå sött att han försökte parera grodorna. Bra att han hade djurvänner i bilen för då fick han dricks:)

Vi var i alla fall väldigt välkomnade när vi kom hem. Asta hade nog haft tråkigt så maria lekte fotograf medans asta pussades för fulla muggar.



Nu ska här sovas för morrn åker vi hem igen!

på promenad

Halva dagen hade gått när vi bestämt oss för att äntligen ta på oss och gå ut men då var det rätt försent att hitta på något så vi gick en sväng me Asta istället. Måste hinna duscha och pimpa innan vi åker in till stan ikväll också så nu börjar det verkligen bli bråttom.

Hoppas verkligen inte vi täffar kärringen E inne i stan idag det räckte att vi gjorde det igår, jävla subba! Sthlm är ganska stort och varför ska man springa på henne varje gång man här här..blääää!


asta springer som en galning i hagen


och däckar i bilen påväg hem...


seg dag!

Vi sov till klockan var typ 12 idag och sen har vi knappt pallrat oss ut sängen på hela dagen, bara legat och slappat och läst tidningar.
Måste verkligen ta tag i dehär nu och gå ut och gå i alla fall. Ikväll ska vi in till stan och först käka på K 15 med mamma, Tommy och Tomas sen ska vi ut var det tänkt, får väl se hur mycket vi orkar men en sväng till cafét blir det nog i alla fall.

see yah!

runt på stan och cosmopol

Jättelång dag!!!

Jag fick masa mig upp ur sängen typ 3 timmar innan normal tid för att åka in till stan för att möta upp Maaary som kom med tåget från Lich. Vi gick en sväng på stan och shoppade. Blev inte mycket köpt för min del förutom en riktigt ful väska från friis & Co som jag ska ha som datorväska. Egentligen är den väl inte jätteful men det känns som om jag ska gå och bowla när jag bär på den, men va fan jag vänjer mig väl. Ingen större risk att någon snor den för mig i alla fall. Vi lunchade på Utecompagniet, en riktigt nice sallad med färskpotatis och lax, mums:) Maria döremot kångkade på en massa påsar med typ bara skor!

maria mummsar på svingod sallad på utecompagniet

Sen blev det hem en sväng och sova och pimpa lite innan vi åkte tillbaka in till stan igen för att käka middag med Daniel och hans kompis Andreas på Cosmopol. Snuskigt god hummer kalasade jag på:) En sväng med black jack hann jag med också och bra var väl det för det betalade hela kvällen och en 50 lapp plus när allt va betalt o klart, perfa perfa.

daniel som är så snäll o väntar på att våran tunnelbana ska komma

Nu är det sängen som gäller här för imorrn har vi mycket att göra...igen!

många bockar på listan

Äntligen hemma från stan!

Hade med mig en lång lista på saker som jag skulle köpa och nu är nästan allt avbockat kvar står en dataväska och en jacka men utöver det är nog det mesta klart. Jag hittade ett riktigt bra twin glos på make up store det heter raspberry och smakar ungefär som polka riktigt nice! Hittade ett par jeansleggins från esprit som va hur snygga som helst, lägger upp en bild på dom sen när jag tagit på mig dom:)

Nu blir det pannkakor här och sen säsongsavslutningen av miss Marple

Skansen!

Efter en mycket tidig kväll och en lång sovmorgon så tänkte jag i alla fall försöka lägga upp lite bilder från turistdagen igår på skansen.

Varför blir man helt tårögd när man får se söta djur? Det är ju bara pinsamt:)


Kan man seriöst vara sötare? Jo det går för vi hittade mer urgulliga små djur!



Surikater som sitter och solar/spanar. Huuur söta är inte dom då?



Denhär apan kanske inte direkt kan klassas som söt men den var väldigt närgången.
Den satte sig mitt framför mig och började käka morot och sen tog den ett språng iväg och landade nästan rakt i huvudet på mig.

Efter att ha knallat omkring på Skansen en hel dag bestämmer mamma att vi ska gå tillbaka in till stan också, usch mina fötter, men idag ska jag inhandla ett par sköna skor man kan gå ordentligt i.

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag måste ha en ny datorväska, jag ska ha en rosa tror jag:) Skor som sagt och typ 100 par nya byxor och någon söt höstjacka så det kanske blir uppdatering på det ikväll!

sömnig

Inte orkat skriva förrän nu. Däckade i soffan när jag kom hem från stan så det blir bilder o uppdatering imorrn:) gonatt!


ut på stan

Usch! Jag har nästan inte sovit något inatt alls. Jag kommer garanterat somna på väg in till stan nu eller så lär jag göra det på nån parkbänk på skansen.

Jag och mamma ska åka och leka turister nu, besöka skansen men också PK huset och gallerian sen blir det nog lunch inne i stan med och sen hem och sola om solen fortfarande skiner då vill säga.

Jag ska hjälpa mamma att hitta den solsprayen jag har den är huuur bra som helst. Kommer från yves rocher och är kanon, man behöver ingen annan olja och man får hur djup och fin bränna som helst.


Stockholm!!!

NU!!! Nu är jag i Stockholm efter en väldigt lång resa hit. Det brukar bara ta max 4 timmar hit men idag tog de 5, jag har kört lagligt:)

Under resan har jag hunnit konstatera följande:

- Man blir alltid kissnödig när man kommer till en bilkö
- Folk kör alltid om precis innan vajerräcksvägen går ihop till en fil igen
- Det är bara dom bra låtarna på cd skivorna som det är hack i

Sedan kom jag också på det att jag läst någonstans att lika ofta som man möter en taxibil möter man någon som kör påverkad av något. Jag mötte inte en enda taxi på 30 mil... betyder det att det inte finns några rattfyllerister längre?

Nu har jag och mamma precis gått en kvällspromenad med asta nere på strandvägen och träffat en snäll liten man med kritstrecksrandig kostym och en såndär röd näsduk i bröstfickan (vem fan går kvällspromenad i det?) som var ute o gick med hans hund cesar, som numera hette ramboo för att han var så storväxt hehe. Ramboo och asta lekte en sväng tills asta blev förnärmad och skrämde iväg honom. Framsteg för vår hund som är rädd för allt o alla annars!

Nu sitter jag här med en bit blåbärspaj och ska snart krypa och lägga mig för imorrn blir det in till stan igen och leka turist på skansen.
Den som har förslag på hur man på bästa sätt efterhärmar en turist kan ju ge exempel på detta.

Natti natt!!!


snart så...

Nu står väskan nästan fördigpackad, skor är alltid det sista problemet ju! Är det verkligen rimmligt att ta med 8 par skor för 5 dagar?  Förmodligen inte men jag kan inte bestämma mig så dom får följa med.

Om 4 timmar får man träffa alldeles underbara söta lilla asta, jag bjuder på en liten bild på monstret nedanför.

asta på stranden i våras


sista dagen på högsäsongen



Sista dagen på denna säsongen på slottet. Nu är det bara en dag kvar för mig i år men de får vänta någon vecka för nu drar Maaary och Thessan till Stockholm för att festa, förhoppningsvis sola och shoppa loss som galningar för det behövs. Det är bara en vecka kvar tills jag börjar skolan och det kryper allt närmare, usch jag är nervös, känns som när man skulle börja skolan när man var lite ju. får skärpa till mig och inse att detta är inte alls farligt:)

skön dag!

Idag var det näst sista "vanliga" dagen ute på slottet. (för er som inte vet det jobbar jag på läckö slott)
Nästan alla guider är borta och man märker verkligen att folket börjar ledsna på varandra för minsta lilla grej och alla blir irriterade meeeen snart e de över och så kanske vi saknar varandra igen till nästa år. Antar att det blir lite såhär när man jobbar och umgås så tätt ihop i flera månader. Tur att alla är så söta och snälla annars hade det aldrig funkat:)

Efter jobbet gick jag Vickan och sanna ut o käkade på Rhodos, sköönt med mat och efter det gick vi till parken för att möta dom andra som satt där med en bag in box. Melody club spelade i parken ikväll så de var filtmys på hög nivå med ett glas rött.

 

På vägen hem stannade jag till hemma hos Maria och hälsade på lite för att bestämma lunchen för imorrn. Ska försöka sova nu men det blir ganska svårt för dom ***** grannarna har fest igen o jävla dansband jag blir snart galen... får se om det går att somna.

Lite efter...

Efter att ha protesterat högljut i flera år om att börja blogga har jag (äntligen) insett att det kanske kan vara bra att börja en gång för alla så allihop, here it goes!

Hela världen verkar ju blogga om allt möjligt och eftersom alla verkar blogga om mode så ska jag nog hålla mig borta ifrån detta, i alla fall försöka vilket jag säkert INTE kommer att lyckas med så näääee, jag lovar nog inte det. Men vad jag kan lova är att jag absolut kommer ha med en massa saker jag ser, hör och upplever under tiden jag kommer plugga nu och naturligtvis allt skvaller jag springer på.

ENJOY!

/thessan K

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0