fan ta allt regn

Det regnar...

som fan!!!

Vi skulle ju ha en utekväll men den regnade fett bort!
När vi kom in till stan för att käka så började det smådugga och när vi satt oss på uteserveringen började det hällregna. Maten smakade fan hemmalagat, ni vet såntdär man gör själv som inte blir aslyckat. Upplägget va skit o såsen rann iväg. NÄÄÄÄ, K 15 får fan minuspoäng av mig idag!
När det väl slutade regna gick vi ner till Zink för att ta ett par drinkar och när vi kom dit var vi helt genomblöta, dränkt katt är bara förnamnet för vad vi var!
Positivt är i alla fall at drinkarna var nice och vi satt under infravärmen så vi nästan torkade hehe.

En såkallad dränkt katt påväg hem.

Vi gav upp efter ett tag och sket i att gå ut och åkte hemåt istället för vem fan vill gå ut och se ut sådär? nää, inte jag i alla fall. Kvällens eloge går i alla fall till den roliga taxichaffisen som körde kors och tvärs över hela vägen och sa: " det är grodor överallt, faan, aldrig srtt så mycke grodor fan" sååå sött att han försökte parera grodorna. Bra att han hade djurvänner i bilen för då fick han dricks:)

Vi var i alla fall väldigt välkomnade när vi kom hem. Asta hade nog haft tråkigt så maria lekte fotograf medans asta pussades för fulla muggar.



Nu ska här sovas för morrn åker vi hem igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0