påskdag

Yttepyttelite piggare idag! Dagen har spendrats liggandes på mage på en filt ute vid fyren i solen med Jenny och jordgubbar. Jenny är ju trevlig och jordgubbarna goda så jag kunde ju haft det sämre hehe! Nu blir det drink på uteservering, sommaren är nära!


Glad Påsk

Påskhelgen har varit som de flesta storhelger, kringflackande som anligt men roligt har det varit! Skärtorsdagen bestod av fest i Lisch med ett stort blandat gäng och så avslutade vi på Strand där det också spelades in en musikvideo. Måste komma ihåg att kika på den när den kommer ut sen bara. Fredagsmorgonen blev en enda lång bilresa ner till småland där middag intogs och avslutades med en fest som sen kommer att glömmas. Vaknade gjorde vi på stadshotellet, käkade och åkte en liten omväg hemåt igen för att senare hamna på släktmiddag. Jag hoppas morgondagen består av sol och stillhet!


Jag och Malin hemma hos Emma i fredags




Våran undran är VAD är annat?


Fastnade inte riktigt på bild under lördagen...this is as good as it gets








Tommy och Lisa hittade något sm var roligare att fokusera på än mig...


Trött så ögnen gåri kors efter helgen och det gick inte ens att fejka bort på kort.


kontraster

Jag har sprungit omkring med kameran i högsta hugg stor delar av dagen. Jag behöver vila upp mig så jag passar på att vara ute så mycket det bara går så jag har legat och solat ute vid stugan på dagen och sen gillade jag hemma hos pappa på kvällen. Vi hann med en tur uppe på Kinnekulle i skymningen och kollade  efter hjort, 114 st...är sådant man kallar för söndagsåkande? 










Utbildningshelg Läkö 2011

YES!!! Nu är det snart sommar! Utbildningsdagara på slottet har gått av stapeln ch då är sommarsäsongen i regl inte långt bort alls, heja heja! Sjukt kul att komma ut till älskade Läckö igen och även träffa nytillskotten för iår, detta blir med all säkhet bra tror jag!

Fredagskvällen bestod av en himmelsk middag som jag nog kan garantera att alla kommer ha i färskt minne länge, sååå skjukt gott! Skaldjursbakelse till förrätt, en fantastisk entrecote med palsternacka till varmrätt och glass med bär och chokad till efterrätt. Självklart när man har att göra med restaurangen att göra var vinerna perfekta till. Dessertvinet om smakade fläder var riktigt gott, någon läckö personal som vet vad det hette??? Efter att ha avslutat kvällen ute med några gamla kollegor och en flaska champagne oppade vi trötta isäng och lördagen har mest varit ett virrvarr i mitt huvud eftersom jag inte fick så mycker sömn inatt, kan lova att jag överdoserat kaffe idag isället. Duracellkanin på speed!!!












fritid sökes

Att jag har blivit en av de tråkigaste människorna i världhistorien är ju ingen nyhet men NU börjar jag se ljuset i tunneln. Jag ser ett slutdatum för skolan, en helg där jag faktiskt får vara ledig! Det är förvisso ganska långt dit än men jag längtar som en tok. Att få vakna på morgonen, kolla på klockan och inte behöva gå upp bara för att den passerat sex för flera timmar sen. Bara...några...veckor...till!!!


snart får jag fritid igen och kan fota...wiiiie!


produktivitet

Produktiv dag så det förslår. Jag har skickat iäg över tio ansökningar till UD och olika ambassader, heja heja mig! Nu tar jag mig en välförtjänt slapparstund på soffan med en kopp te innan jag hoppar isäng för en tidig kväll.


Dagens YOUTUBARE

Okej, jag är sjukt tråkig med detta med bloggande just nu men det är sååå mycket annat som tar upp plats. När det är mycket så man inte riktigt vet vart man ska börja nysta upp så får vissa saker en lägre prioritering, inte så att jag glömt av bloggen men den hamnar lite i skymundan.

Jag är hursomhelst helt frälst av en underbar musiker, lyssna och njut! Han inspirerar verkligen till att börja spela fiol igen. Sjuk duktig och han gör min favoritlåt rättvisa måste jag säga, gillar sällan covers annars.


RSS 2.0