update från skogen

Jag är hemma på landet i helgen och andas, packar ner höstkläderna, hälsar på och ska försöka vara allmänt duktig i det utsträckning det finns tid för duktigheter. Jag köpte mig idag en sprillans ny dator så snart kommer allt vara som vanligt igen och bäst av allt, jag kan plugga som en normal j*vla student ska kunna! Den gamla gick ju en smärtsam död till mötes och det kom ett skrattretande brev på posten som jag lovar att visa upp när jag kommer hem igen. Ni lär förstå vad det komiska är...

Förövrigt glömde jag sladden till minneskortet hemma och pappas skruttdator har inget uttag för SD-kort så det blir spartanskt med bilder. Man skulle ju kunna tycka också att jag skulle kunna starta den nya datorn och blogga från den men nääähepp, det går icke det för dongeln är i Stockholm!

Over and out...

Varde ljus!

Ni vet sånnadäringa reklamer med diverse krämer som lovar guld och gröna skogar. Eller ja, dom lovar jämn hy, inga rynkor eller varför kanske inte spänstig hy som en tioåring. Jag fnissar för det mesta när jag ser sådana reklamer, läser inte undertexterna till bilderna och skulle i vanliga fall inte köpa något. MEN! Jag hade lite för mycket tid och pengar härom dagen och råkade läsa som ledde till ett köp, ett bra köp! Serumet reducerar pigmentförändringar, acneärr och ger lyster. Det är boostat med antioxidanter och dom äter vi ju gärna så varför inte belöna huden i ansiktet som är väldigt ömtålig med samma saker? Såhär skriver Kicks:

"Idealist Even Skintone Illuminator, ett snabbverkande serum för alla hudfärger och alla hudtoner. Huden får omedelbar lyster. Efter bara två veckor är hudtonen mindre ojämn. Idealist Even Skintone Illuminator är ett intensivt men milt serum utan olja med exklusiv trippeloptik som omedelbart ger huden mer lyster. Serumet är framtaget med den exklusiva tonkorrigeringstekniken, och har en kraftfull, övergripande tredubbel verkan med ingredienser som är mycket verksamma mot fläckar, effektiva antioxidanter och lugnande irritationsdämpare för att bekämpa alla slags ojämna hudtoner."

Okej, nu tänker ni nog att detta inlägget är sponsrat...så är det inte! Detta är ett tips från mig till dig och inget annat! Jag har använt detta serumet i en vecka nu och jag märker STOR skillnad. Man blir babymjuk i ansiktet och med en gång får man lyster som sitter hela dagen. Under ögonen har de mörka partierna (ja, jag är student! Vi har sådana...) blivit mycket ljusare och huden jämnare. Jag har använt serumet en gång om dagen och ser såpass stor skillnad efter bara en vecka. Detta är lätt några av de bäst investerade hundralapparna så kila nu iväg och investera i detta. Som ett plus luktar det lite apelsin också och det innehåller som sagt inga oljor vilket gör att huden blir mycket gladare.


skrattfest

Efter skolan svängde jag förbi saluhallen på Östermalms torg, älskar verkligen det stället. Jag satte mig och käkade en sen lunch och råkade överhöra ett samtal från bordet bredvid där en mamma satt med sin 8-10 årige son. Sonen undrade vad en bank egentligen är och hur det ser ut inne på en för han hade ju faktiskt aldrig varit inne på en. Mamman som borde gå in på en bank och kolla ordentligt sa till sin son: "Ja, det ser lite ut som i en affär." Eeeh VA?! Nu finns det ju ett par olika scenarier som skulle kunnat utspelat sig.

1. Jag kunde suttit tyst och låtit det hela passera obemärkt.
2. Jag skulle kunna ha lutat mig över och sagt att det är nummerlappar, köer, inga pengar i högar men i gengälld en massa stressade människor.

Men nej, istället brister jag ut i ett helt okontrollerbart skratt och låtsas att jag läste något kul på mobilen och skyndar mig därifrån. Pris i högst irriterande uppförande går till mig istället för Odd Mollymamman med konstiga svar.


Skön söndag

Jag tvingade upp Ida ur sängen vid halv två och så tog vi en långpromenad till Nackareservatet som vi bor ganska nära. Wilson badade och jagade änder. Eller ja, han skuttade och änderna glodde mest på honom. När vi gick tillbaka så stannade vi till i parken där vi bor och köpte quesadillas och fruktsmootiesar och slog oss ner på deras "uteservering". Hippiefeelingen infann sig med en gång och det var riktigt mysigt att sitta på en trasmatta och käka mat från en neonrosa husvagn. Ändå mer sympatiskt blev det när en dam med för lite pengar ville ha mat men det räckte bara till våfflor, mannen i husvagnen bara log och sa att om hon ville ha quesadillas istället så var det självklart att hon skulle få det. SÅ SÖTT!!!






Rekommenderas STARKT!!! Parken vid Hammarbyhöjden.


Burlesk

En liten film från slutet av burleskshowen igår lånat av lilla fröken Kissie...haha, ironi!


Fingå

Åh, vilken dag det har varit! Brunch på Vetekatten med Karin och sen har vi gått runt längsmed kajerna inne i stan och bara njutit av det fina vädret och kammat hem en del fräknar i höstsolen. Helt klart tar den lite än och värmer gör det väldigt mycket när man hamnar i lä. Det är halvmaran idag inne i stan så det joggar omkring en sju helsikes massa hurtiga människor överallt och jag kan inte hjälpa och tycka att det är lite märkligt och spännande med människor i nummerlappar som tror att dom kan jogga mitt i vägen när dom värmer upp, alltså MITT I den vanliga vägen och så skiter dom i att dom är ivägen för trafiken. Lite samma fenomen som cyklister som envisas med att cykla sådär i bredd ni vet på landsvägar och inne i stan så är dom i filerna och inte på cykelvägen. Lite samma sak verkar detta vara. Fint med människor som tar sig friheter, det är säkert väldigt exalterande att leka med döden sådär...


Vackert väder, vacker stad, och en massa människor med vackra ben ränner det runt idag. Hiskeligt vackert med andra ord. Det vackra visar ingen måtta!


God morgon Stockholm!

God morgon världen! Efter en välbehövd sovmorgon ska jag nu ner på stan och ta en långfika med finaste operadivan Karin. Sötingen Wilson passade på att sola sig lite nu på morgonen, det är riktigt fint väder här i Stockholm idag. Lite kyligt dock men då blir det bara mysigare. Herregud, hur låter jag... high on life delux!




Strumpbyxor och shorts, älskade höst!


Bloggevent

Ikväll har jag varit på ett bloggevent som Spotlife tillsammans med Highlighted anordnade på Ambassador. Det var en sjukt duktig tjej som uppträdde med burleskdans, sjukt impad av henne var jag! Bra sammansatt nummer med väl genomtänkta moves, you go girl! Jag tycker det är riktigt bra när en hel nattklubb full med tjejer (nästan bara tjejer iallafall...med ett fåtal lyckliga män och småpojkar) kan jubla och busvissla åt en annan tjej som strippar. All talang ska fanemej uppskattas och uppmuntras! För alla er stackare som plågats av sommarens i särklass värsta låt (bortsett från Amarillos dänga) som hyllade de röda byxorna som klär en viss kategori mäns nederdelar kan jag nu meddela att Peter som gjorde den låten var där och kammade hem pris, iklädd RÖDA BYXOR, vad annars...? En annan sak han släpade runt på var sin syrra...Kissie...don't need to say much more about that do I?

Summan av kardemumman är iallafall att det var trevligt, välfylld goodiebag följde med hem och jag har lärt mig att mina röda übersnygga skor är och kommer alltid vara en halv storlek för stora hur mycket jag än försöker förtränga detta mellan varven när jag använder dom!




Grymt!




Röda byxor...


Det blev inte mycket dansande i neon för oss denna kväll för då hade skorna trillat av. Men vad gör man inte för att vara fin... 


shame on me

Jag gick vilse idag...igen...i en galleria...jag skäms!


Blommor, Ikea och raseriutbrott

Eftesom jag har varit hemma sjuk ett par dagar så har jag inte kunnat göra direkt mycket så för att kompensera för allt har jag lekt hemmafru. Hemmet är skinande, tvätten tvättad osv osv bla bla bla, ja ni vet allt såntdäringa trist som borde hända av sig självt men av någon sjukt märklig anledning händer det aldrig hemma hos mig utan jag måste slava. Aaanyhow, jag samlade lite krafter härom dagen och åkte till Ikea och Plantagen. Jag satt en stund och googlade på diverse blomsterbutiker och fattade beslutet att eftersom jag har trytande krafter så kommer jag absolut inte orka krackla hela stan runt för att åka till olika ställen så jag bestämde mig för Barkaby där båda ställena låg bredvid varandra. Lite lätt febrig men på gott humör sätter jag mig i bilen och kör iväg till andra sidan stan, parkerar utanför Plantagen och sträcker mig efter väskan. Nu gott folk behövs det inte ett geni för att lista ut att detta leder fram till något som inte är så trevligt men jag ska fatta mig kort och bespara er de otaliga mindre vackra orden som fullkomligt vällde ur min mun när jag upptäckte att det var FEL väska och att jag inte hade min plånbok med mig. Självklart i denna åååh så trevliga situation log jag och inte alls svor eller slog på ratten utan styrde glatt kosan hemåt igen för att hämta plånboken med de eftertraktade plastpengarna i. Väl hemma upptäcker jag att jag inte kommer hinna tillbaka innan blomsteraffären är stängd så jag bytte och åkte till Kungens kurva istället och delade upp inhandladet på två dagar. Så, nu ett par dagar senare är både blommor och diverse mer eller mindre välbehövda saker hemsläpade från Ikea.

Balkongen såg ut som ett vrak för den har varit lite avglömd under nästan ett år men nu blommar den igen och jag känner mig äckligt huslig men snart får det vara nog, man kan ju tro att jag inte har bättre saker för mig om dagarna, jag är ju en kreativ människa jag måste ligga på soffan och tänka och filosofera ju.






update

Okej, jag erkänner! Jag ÄR sämst numera på detta med att blogga. Till mitt försvar är ju faktiskt min dator i Västerås tror jag och detta gör ju allt lite svårare. Vet ni, en sak till som blir mycket svårare utan dator är detta med skola. Jag hade mitt lösenord till att logga in på skolans nät i datorn...behöver jag förklara mer? Nej, tror inte det va! Inte heller kan man få lösenordet mailat till sig utan det får man hämta ut ett nytt och öppetiderna för det suger mer än en hora på Reeperbahn och tiderna infaller i princip alltid när jag har lektion.

I övrigt går det mesta bra, bortsett från att jag har en begynnande öroninflamation och jag kommer behöva uppsöka läkare ganska snart om jag inte ska behöva be alla i min närhet att skrika åt mig för jag hör inget. Fast å andra sidan så gör alla ljud som är högre än viskningar lite ont också. I vanliga fall brukar jag ju gnälla över mina ack så jobbiga I-landsproblem men i kontrast till för många svarta skor är detta något som till och med barnen i afrika hade gnällt över det lovar jag. Att inte höra fienden smyga sig på är jobbigt både i slott och koja!

Ikväll har jag och kära kombon avnjutit en himmelsk sushimiddag nere i Sjöstaden och det var välbehövligt efter mina hemmafrusysslor idag. Jag har nämligen gjort iordning balkongen så den är riktigt fin. Ni får ursäkta bilden men mitt minneskort till systemkameran är...eehm hur ska jag säga...på semester...i Västerås. (se ovanstående)


dumma dator

Nu kära vänner lär det bli sporadiskt här någon vecka framöver eftersom min dator har bestämt sig för att den ska lägga av... Det kan vara så att detta till viss del är mitt fel också, fast mest datorns vill jag bestämt hävda! vek är vad den är!!!

På återhörande...PUSS!


RSS 2.0