god morgon

God morgon! Jag är inte direkt uppe och hoppar med tuppen men jag tror jag faktiskt gick och la mig efter det att han vaknat så det räknas det också tycker jag. Sista dagen på min ledighet och just nu kikade solen in genom fönstret, ska man våga hoppas på att det går att sola i eftermiddag? Hur som helst så bär det av upp till Husaby nu där jag ska spendera dagen. 

Trevlig dag!




eeh

Okej...nu är det ljust ute igen, fuck fuck fuck! jag kommer nog inte kunna sova inatt hellet, DAMN! jag måste ju försöka men jag har inte tid...vem vill komma och diska åt mig? Hörde jag någon ropa?

Jag har så dålig moral...


som en dröm

Jag har nog haft en av de märkligaste drömmarna EVER idag! Jag gick och la mig en stund innan jobbet förut för jag hade inte sovit på natten och jag lyckades röra ihop det i min dröm så att jag tillsist tillochmed listade ut att det var en dröm för det var LIIIITE för osannorlikt. För att göra en lång historia kort så kan jag nämna att drömmen involverade stålmannen, en portal mellan mitt badrum och ett badrum i Arboga, fåglar stora som människor samt att jag sjöng i Eurovision helt oförberedd. Det som avslöjade drömmen vad portalen, det blev lite för mycke för mig antagligen men fan vad förvånad jag blev när jag gick in i min dusch och kom ut i ett kornblått badrum där en man stod och rakade sig...i ARBOGA! Jag försökte förklara för honom att det var en magisk portal men han verkade inte förstå det så då drog jag slutsatsen att jag måste drömma om det jag säger does'nt make sense, THAT does'nt make sense men jag vaknade senare med ett flin på läpparna. Eurovision var ganska sjukt det också men det var skruvat på ett helt annat sätt. Jag blev utsedd att representera Sverige och tydligen kunde jag sjunga men jag hade glömt av att träna inför framträdet så när jag gick på scenen kunde jag inte låten jag skulle sjunga, what to do liksom?! Jag löste det på det enda sättet jag ansåg vara lämpligt, jag hittade på egna ord och dansade någon konstig dans som var en korsning mellan fågeldansen och magdans, såg säkert JÄTTEBRA ut...eeeh, näe! Mina dansare var utklädda som färgglada fåglar och i slutet av uppträdet förvandlades dom till fåglar och alla som känenr mig vet vad jag tycker om det så jag sprang tjutandes av scenen, in i publiken och gömde mig. Låt mig säga som såhär...jag vann inte Eurovision!

Från en sak till en annan, jag jobbade ikväll och även fast spelet i slutändan gick käpprätt åt helvete så hade jag en riktigt bra kväll med sjukt trevliga gäster och bra spel (iallafall fram till klockan 1 då helvetet brakade lös). Jag är så glad att jag äntligen hamnat på ett bra ställe med bra folk, I'm never going back!

Blev lite väl mycket svengelska känner jag men what the fuck;)




städa städa städa

Idag är det en mellandag, en dag för att hinna ikapp med allt som blivit liggande eller stående det senaste och det är mycket kan jag lova. Papper som ska in i pärmar, disk som ska bort och så en massa damm som måste bort fortare än kvickt och så måste jag fixa så det finns någon typ av ätbara saker i kylen för just nu finns det lite minimajs och sylt bara och det blir ju knappast något gjort med det. Helt enkelt hög tid för ett ordentligt ryck här hemma!

Igår käkade jobbet middag på Krog och Kompani, vi blev ett rejält gäng och det var roligt att så många kunde komma. Därefter blev det en sväng förbi Onsdagsklubben på Strand men då hade ungefär hälften droppat av men trevligt va det ändå men nu ska jag nog låta mina fötter vila från dansandet ett par dagar tror jag.


filt

När man vaknar och ser fram emot en dag på stranden och möts av moln, moln så långt ögat kan nå blir man lite less. Näe, lite less täcker inte riktigt upp för hur jag kände mig, jag blev förbannad! Jag har bara 3 dagar kvar av min ledighet och det ska REGNA hela tiden nu...behöver jag förklara hur arg det gör mig? Jag kommer innte att bli brun i år, jag kommer att vara blek, blekare än en jävla fucking snöboll! Så därför hoppade jag glatt in i bilen förut med Sanna och Jenny, begav oss till Skövde och jag köpte en makalöst underbar filt som jag ska gosa ner mig under och sura tills det behagar bli sol igen.


Givetvis tittade solen fram när jag skulle ta bilden så det stödjer inte riktigt detta inlägget men jag tror ni fattar ändå. Filten är luddig på insidan,rosa och helt fantastisk! Den kommer från Chili


Tisdax med Malin

Jag är mitt uppe i min ledighet och det känns som om det kan smälla till och bli höst när som helst så det är lika bra att passa på så jag och Malin körde Tisdax idag också. Visst att det har blivit mycke utgång det senaste men jag är ledig det är sommar och det är lika bra att passa på medans man kan helt enkelt och vem skadar det om jag ändå har the time of my life? Jublet steg när Bromance kom och vi dansade som aldrig förr, detta kommer bli en sommar att minnas!






Utgång

That's allright because I love the way you lie... Rihannas nya låt har satt sig på min hjärna och verkar inte vilja försvinna, iallafall inte inatt. Jag gick ut med ett uruselt humör men på något sätt lyckades det vända när jag var ute och jag hade riktigt trevligt men när jag var påväg hem från efterfesten kom tankarna ikapp igen och det urusla humöret kom tillbaka men jag hoppas det är borta imorrn för då är det dags för Tisdax och jag hoppas det blir lika bra som idag. Enda problemet är kläder, kanske blir en sväng på stan imorrn igen helt enkelt.


Födelsedagsbarnet fanns på krogen bredvid


Herregud det ser ut som om jag fått rejäl slagsida. Korsett från Triumph.




Jag och Malin inne på Stadt


Måndax

Nu drar jag iväg ut, hoppas på en bra kväll men humöret är inte direkt på topp men fejka kan man ju alltid göra.


Födelsedagsbarn

Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!


Idag fyller Sanna år och det ska vi fira med dunder och brak, GRATTIS!!!



Stochampionatet

Jag har varit riktigt seg hela dagen och bara gått på sparlåga för att försöka ta mig igenom dagen så imorrn väntar en välförtjänt sovmorgon som heter duga, INGEN väckarklocka!!!

Igår var det som sagt Stochampionatet i skara och Lisette, Malin och jag drog på oss klackarna och åkte dit för lite variation i festandet samt att jag skulle hämta tillbaka en ägodel som varit på vift givetvis. Sjukt trevligt bortsett från det dramatiska regnet som avslutade kvällen men det kan jag leva med.


Lite suddigt men faaaan vad kul det var!

it's back

Ett år senare är halsbandet tillbaka där det ska vara...tack för en fantastisk kväll!



båtägare

Nu när min semester drar igång har jag och Sanna antagit oss ett litet projekt, vi ska göra iordning en träbåt! Det kommer att kräva en hel del jobb men det ska det nog vara värt för det ska bli riktigt kul också, nu hoppas vi bara på fint väder så vi kan bli lite bruna samtidigt som vi gör nytta. Hela kvällen igår satt vi och pluggade å hur man på bästa sätt gör iordning en träbåt och nu ska vi snart skutta iväg till båtaffären (?) och färgaffären för att införskaffa det vi behöver, åååh sommar när den är som bäst och att regnet vräker ner idag spelar ingen roll för imorrn ska solen skina och det är det enda som behövs när vi ska sätta igång.




sova sova sova

Nu är det inte långt kvar till den välförtjänta ledigheten. Efter gårdagens besök på akuten är jag fortfarande hur trött som helst och om jag ska orka med helgens alla planer måste jag vakna till liv snart. Det är så mycket som ska hinnas med under 3 dagar så jag vet inte hur ens hälften ska lyckas hinnas med, någon som har lite tid att sälja till mig???

nu orkar jag verkligen inte ens hålla ögonen öppna så jag ska slänga mig i sängen!

ute med Ida

Åååh underbar kväll med gott sällskap! Det var längesen jag och Ida fick sitta ner och verkligen prata så det var verkligen efterlängtat och supertrevligt. Man ska hålla hårt i vänner som mnan klickar med och verkligen kommer överens med, kom ihåg det för det är få förunnat! Vi började kvällen på Pråmens och satt och förbannde Måndax men efter ett tag och ett par vinflaskor senare så hamnade vi där också men trevligt var det ändå, om man ignorerar alla 18åringar förstås och koncentrerar sig på att ha rikrigt roligt så går det bra ändå. Riktigt bra kväll!




nya jobbet ter sig bra

Ikväll var det första kvällen på nya stället och även fast spelet gick uruselt har jag inte haft så trevligt på jobbet på riktigt länge. Massa trevliga människor som kan föra sig som normala människor, inget spill och inte heller några äckliga fyllon. Jag träffade nästan mer människor från mitt andra jobb ikväll än jag gjorde under dagen å slottet också, kul. Så, för att sammanfatta på ett bra sätt, jag vill INTE gå tillbaka till det gamla sunkhaket tack!

Nu måste jag verkligen försöka få lite sömn för efter 14 timmars arbetsdag är jag ganska mör och jag ska upp om 5 timmar igen, pust och stånk men snart är jag långledig, välförtjänd vila helt enkelt!




Grattis Sanna till körkoret

Heja heja Sanna som idag tog sitt körkort!!!



Grattis och lycka till på vägarna lilla vän, detta klarar du galant!


en bra dag, riktigt bra!

Idag har det varit en riktigt bra dag, riktigt bra! Visst är det skönt med dagar som går helt smärtfritt fram, man kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som är bäst  men allt är bara bra så man känner sig tillfreds. Jag började med att ta sovmorgon, fick brunch hos mormor, fick en ny TV av pappa, hade världens kortaste arbetsdag på 2 timmar som var en specialguidning som avslutades med att jag fick blommor (tack turistbyrån). Efter det var det poolparty som stod på schemat och även detta var sjukt trevligt. Vi var på landet en bit utanför stan, nya människor är alltid trevligt, tack för ikväll allihopa!






Dagens YOUTUBARE

Ibland kommer det låtar på radion som får en att stanna upp ett tag från det man håller på med och bara lyssna. Denna låten är en sådan för mig...


veckan som gått

I'm back! Tror jag iallafall. Nu ska jag vara ledig ett par dagar och sen ska jag försöka ta mig tid på kvällarna och varva ner lite och inte bara ränna omkring så lite mer blogg kanske det blir hädan efter, hoppas hoppas för jag har saknat den.

Sista veckan har varit kantad med sjukt mycke trevligheter och givetvis massa jobb. Tänkte helt enkelt bara slänga upp lite bilder som får symbolisera veckan helt enkelt...


Fest hos Malin i Lördags






Diggilo tittade förbi slottet


Operan hade premiär


Balkongfest hemma hos Christin



Idag var jag en sväng nere i smögen också men glömde kameran hemma. Det är helt enkelt inte riktigt sommar om man inte varit där nere minst en dag under tiden man är ledig.


förlåt

Det är inte direkt så att jag inte har något att blogga om...jag har bara lite för lite fritid just nu. Lovar att bättra mig imorrn iallafall, 3 dagars ledighet! Måste komma ikapp...

Norrköping

Igår var det en väldigt stressig dag men väldigt rolig. Vi började med att åka till Kolmården och kika på djur, lagom ansträngande för hjärnan, enda missatget var min tisha som jag fick konstig bränna efter...


Vi kom precis när björnarna skulle få mat, inte bara hundar som sitter fint.


Jag fastnade en lååång stund inne hos bondgårdsdjuren, hur söta är inte dessa?


Underbara delfiner


En soldyrkande säl


hahaha, varannan is the shit på savannen tydligen


På kvällen drog vi ut och såg en spelning med Inner Circle inne i Norrköping. Rikigt bra men väldigt surrealistiskt på många sätt. Dom spelade inne på en nattklubb så det var ganska litet vilket ju var till vår fördel för man både såg och hörde riktigt bra. Grym kväll!


Istället för glada såg vi mest galna ut









hemma igen

Nu är jag hemma igen! Efter resan kan iallafall en sak konstateras, jag borde verkligen flytta härifrån.

1. Min allergi är alltid som värst när jag är hemma
2. Jag är aldrig så sur som när jag kommer hem ifrån en resa
3. Jag är aldrig så glad som när jag är borta från stan och tänker på annat

Alltså, tre bra anledningar till att göra slag i saken och åka härifrån lite mer permanent. Saken är den att min plan redan har satts i rullning och om allt vill sig väl så kanske jag får lite "semester" från Lidköping VERY VERY SOON. Jag återkommer med mer om detta när jag vet mer helt enkelt...

Nu ska jag ta ett kvällsdopp och sen packa upp och sen sova. Bilder och såntdäringa kommer antingen senare ikväll eller också under morgondagen när brist på annan aktivitet finns. Jag bjuder på en bild iallafall från dagen, jag och Peter spenderade förmiddagen på hans tak med jordgubbar för att samla kraft för att orka ta oss till stranden men soldäck på stans högsta byggnad duger det också om man vill få färg...




roadtrip

Ibland gillar jag verkligen denhär stan, speciellt när man kan åka ifrån den! Ett par dagar ifrån obyggden borde gör mig gott så imorrn packar jag väskan, beger mig öster ut för lite avkoppling och fest. Roadtrip när den är som bäst, nya vägar och typ nya städer, this is gonna be good my friends!

See y'all friday!


update

Tänk vad lite sömn kan göra med humöret. Nu är jag klar för att sticka iväg för dagen, puss på er!!!



meeh

Okej, jag tror antingen att jag har blivit ett par år yngre eller så har alla andra blivit äldre eller så finns det en tredje förklaring på vad fan det var som hände ikväll och den skulle jag gärna vilja höra. Hur som helst så blev det trevligt tillslut iallafall, det sista som dör är hoppet!

Jaja, jag får se det positivt, jag lär ju iallafall vakna tidigt imorrn...Och nejnej, jag är inte bitter, jag lovar!




eeeh va?

HA! Ibland går övertydlighet överstyr...




Dagens YOUTUBARE och update

Årets varmaste dag tog tydligen kål på mig igår och idag vaknade jag av världens allergiproblem. Jag såg NADA verkligen och kom inte ur sängen förrän klockan närmade sig 1. Mormor förbarmade sig över mig och lagade lättuggad mat och hällde i mig vatten, tack tack tack!

Jag tänker ligga kvar ett bra tag till här i soffan och passa på att njuta lite extra av sommarens absolut skönaste låt. Videons slut är riktigt otippat, kolla och se ifall ni trodde det skulle sluta såhär...




kvällen

Jag tar tillbaka allt elakt jag sagt om mitt jobb de senaste dagarna, det är fantastiskt. Herregud, jag jobbar ju för fan på ett slott, vilka av er gör det??? Ikväll har jag, Sanna och Karin bekantat oss med Operagänget och sen kom Ida och hängde på också. En riktigt bra kväll och jag tror och hoppas att det kommer bli mycket av detta hela sommaren.






Juli 2, 2010

Åååh slottet har fått en ny slottshund, Svante! Söt och snäll och en bra ersättare för Doris!



update

Åter en dag på slottet som kommer bli galet varm, jag menar allvar, shit jag är redan kokt här! En man eller för att vara mer korrekt så är vi en kvinna kort idag vilket innebär att ingen får lunch idag, kommer bli sååå spännande. Ser fram emot denna dagen verkligen, jag lovar... Och ja, jag ska sluta klaga så småningom men jag vill bada, ha lunch och helst lite ledigt först, SEN kan vi prata om att vara mer uppåt och glad!




uppdatering: En av de bokade grupperna har försvunnit så nu kanske iallafall någon kan få sin lunch:)

kvällsdopp

Ett kvällsdopp på svalnäs är aldrig fel speciellt inte när det är varmare i vattnet än det är på land. Sanna, Jenny, Elin och jag köpte med pizza och åkte ut dit och käkade och badade, ja, iallafall vissa utav oss, andra är visst badkrukor av hög rang. Det var riktigt skönt att bada efter en sjukt varm dag på slottet med ett något stressat slut så nu kan man sova gott.








En bild säger mer än 1000 ord...hahahaha jag dööör!


choklad

Lyckan över att få en present av sockerbageriet...



Butiken på slottet mottog idag en stor leverans från vår godisleverantör och beställer man sjuka mängder godis får man tydligen presenter för vi fick en jätteask med belgisk choklad, glädjetjutet ekade i hela slottet och folk trodde att någon råkat ut för en olycka, men icke, choklad säger jag bara...CHOKLAD!

(behöver jag tillägga att dagen i övrigt tedde sig ganska beiget?)


slottsuppdatering

HA! Det är lunch och slottet står fortfarande kvar, 10 poäng till mig! (och alla andra som inte leker med tändstickor) Vi har haft en liten man på besök som letade gengångare och osaliga andar men han själv såg mest ut som Asterix vilket fick mig att kväva skratt när jag skulle förklara att vi inte hade några osaliga andar här. Ibland undrar jag var alla människor kommer ifrån... förutom det uppenbara stället så, vaaaaaaar kommer dom ifrån? Alla verkar iallafall förr eller senare dyka upp här. Tro mig, jag gillar mitt jobb, det får mig att dagligen brista ut i gapskratt men ibland vill jag bara gömma mig en stund, tur att det iallafall är varm...jag svammlar nu det vet jag!

Vi fick en present i butiken förut också...bild kommer vid 19 snåret!

LUNCH!!!

Strand

Det blev middag hemma hos Ida ikväll och sen hamnade vi allihop på strand där det faktiskt var bra för en gångs skull, mer blandad ålder. Vi satt på uteserveringen där det blåste en del men det var skönt efter några dagars tryckande hetta. På vägen hem så lyckades jag med det omöjliga, jag fastnade med foten i ett hål. ETT HÅL! På något sätt lyckades jag vingla til på cykeln PRECIS där hålet var och när jag skulle stödja mig fanns det ingen mark så jag föll av cykeln o fastnade med foten i hålen, tack Victoria för att du hjälpte mig loss haha!  Nu blir det iallafall sängen för imorrn är det upp tidigt som gäller och iväg till jobbet.




RSS 2.0