söndagsplaner

Ååååh lycka! Jag har en hemlig (kanske inte så hemnlig längre) passion för konståkning och det sänds konståkning större delen av dagen idag. Det är så vackert och underhållande så jag tror jag kommer stanna en bra stund av dagen i soffan idag och bara titta på det. Hade planer på att börja möblera om men jag kanske kan göra det samtidigt. Jag måste få ordning på möbleringen i veckan och det kommer ta tid, dumma tunga möbler!


vernissage

Ikväll har jag varit på en vernissage och spanat in en tavla som nog kommer hamna i min ägo inom kort, riktigt snygg och den skulle passa bra i hallen så vi får se hur det blir helt enkelt. Efteråt hamnade jag hemma hos Ida och David och sen trillade vi vidare ut mot ett krogbesök som nog kan gå till historien som ett av de kortaste men det var en riktigt lyckad och trevlig kväll överlag.








finally friday!

Efter en veckas förvirring i skolan tar jag nu helg och springer bort till Jenny för ett par glas vin innan vi drar oss ut mot krogen allihopa och dansar. Trevlig helg!


En massa gamla saker sitter på idag, smycken och kort kavaj från Gina och det rosmönstrade linnet kommer från MQ.


vissa har koll, andra har tur

Jahapp, så blev det med den sovmorgonen jag trodde att jag hade. Jag hade verkligen tur att jag kollade på schemat igårkväll för jag hade tydligen lektion idag, eeehe, ja vissa har koll! Ska försöka få ordning på scheman och böcker idag så allt är glasklart tills vidare.

Ha en bra dag!


eeh söndag

Idag är jag riktigt seg, orkar inte göra mig iordning och håret är på ända men det får väl vara okej ändå antar jag. Det är ju trots allt söndag. Frukost på Rådhuset med Sanna, Jenny och Martin, högst förvirrande samtal och ingen förstod nog riktigt något av vad någon sa eller menade, söndag! Ska ta mig samman nu och leta reda på Malin för middag...herregud, söndag!


Skjorta - ZARA, Jeans - H&M och min älskade gamla ring från H&M, älskar färgen på den speciellt ihop med den blåa skjortan, vårkänsla!


GRATTIS JENNY!!!

Vi säger grattis grattis till Jenny som har blivit till åren kommna, 30 närmare bestämt! Ikväll glömmer vi alla bekymmer och kör all in! Jag hittade en grön korsett på shock i GBG när jag var där i veckan och det är den som sitter på ikväll, andas är överskattat!




new hair

Nyss hemkommen från frisören och jag bara älskar håret, det blev precis som jag hade tänkt mig! Utväxten är ifylld och nu ser det mycket bättre ut och en aning ljusare. Lycka!

Nu ska jag ta en powernap och sen bege mig bort till söta Lisette som lite i efterskott firar sin födelsedag, hon blev ju stor, hela 25 år! Efter det ska jag jobba och hoppas på att kvällen går fort för jag kommer nog vara väldigt trött efter min aningens tidiga morgon.




sleepless in lisch

Vad gör man när man vaknar 05.30 och inte kan somna om? Jo, man går upp och fortsätter organisera om inför (mini)flytten. Jag passade på att plocka upp resten av kläderna jag fick med mig hem från GBG också och eftersom fritid är något jag har lite i överflöd av idag fotade jag dem också så jag kan visa lite här. Jag hittade en riktigt fin ljusblå oversize skjorta och en fuskskinnjacka på ZARA. Jag är riktigt nöjd med skjortan och den kommer nog bli flitigt använd med jeansleggins framöver.

 




GBG

Igår hade jag äntligen frisknat till, trodde jag, så jag drog ner till Göteborg över dagen och medans jag ändå var där passade jag på att shoppa för senast jag var nere hade jag verkligen ingen lust att shoppa alls med det hade släppt igår. Jag kom hem med lite för många kassar för mitt eget bästa men det är så kul att fylla på med nytt när vårnyheterna kommer in. Jag sprang på ett par to die for lösögonfransar som bara var tvugna att få följa med hem, tokrosa och jättelånga så när jag ska använda dom är ett mysterie i sig men jag kommer nog på något, i annat fall så är dom riktigt snygga i sminkhyllan ändå.

Resten av det som inhandlades får ni se vid annat tillfälle. Jag hann med en vända till Ikea också så snart kommer mitt lilla fotoprojekt upp på väggen, lycka!






fruko...hmmh, menar lunch:)

Jag fattade inte varför klockan ringde förut och stängde av den för att vakna en halvtimme senare, smart Therese, mycket smart eftersom jag skulle möta Ida för frukost men nu blir det en tidig lunch istället. Vilken tur att man kan planera om haha.

Jag hade på nyhetsmorgon nu i bakgrunden och när nyhetsankaren var klar med sin sändning sa hon "det var allt, ta det kallt!" Haha, va fan?! Sött med en punshline men vad hände med "god middag" eller något liknande? Inte så att jag klagar men jag blev bara så förvånad för det var inget jag hade hört förut. Har ni hört nån lite snajsigare punshline i SVENSK TV förut?


Rödluvans skor i min ägo

Jag har haft en jättelugn och skön helg i vilans tecken. Igår spenderade jag större delen av kvällen hemma hos pappa med mat och slappande i soffan framför TVn. jag ser tydligen ut att behöva vila så då får jag väl passa på att göra det när tillfälle erbjuds och efter sovmornar och lugna dagar känner jag mig utvilad och har nya krafter vilket passar bra eftersom de nya kurserna i skolan drar igång i veckan och jag känner att jag kommer behöva lägga ner mycket energi på dem framöver.

Igår hade jag fått ett litet paket från Nelly också, mina underbara hysteriskt röda skor. Känner att dom kommer bli flitigt använda tillsammans med ljusblåa stuprörjeans i vår!




tentan är inlämnad

Efter ett par dagars pluggande, läsande, skrivande och bokjagande är äntligen uppsatsen klar och jag kan slappna av ett par dagar innan nästa kurs drar igång men då är det äntligen "mina" ämnen igen. Böckerna jag behövde fanns ingenstans att få tag i så jag fick ta en liten roadtrip o leta och tillsist hittade jag dom på högskolebiblioteket i Skövde. Varför känner man sig alltid helt tom i huvudet när man skrivit klart och lämnat in ett arbete? Det blir helt tomt och det försvinner inte förrän jag sovit, jättekonstigt. Blir det så för er också?

Imorgon har jag dagen ledig så den ska nog fyllas med lite häst, solning och ett och annat glas vin kanske.


jajaja, jag SKA försöka blogga mer...lovar:)

Buhu, det är synd om mig! Jag har gått hela vintern nu utan att bli sjuk vilket är ett mindre mirakel för att vara mig eftersom jag blir lätt sjuk. Jag har tyckte detta varit jättekonstigt eftersom det stora flertalet av mina vänner och bekanta varit sjuka men jag har inte kännt något knappt utan fick lätt feber i två dagar bara och så försvann det, helt smärtfritt...tills idag! Halsen skaver, jag har hjärtklappning och absolut ingen ork alls så det blir till att vila upp mig nu ett par dagar så det förhoppningsvis inte blir värre till helgen när jag för en gångs skull är ledig och har planer!

Förresten...förlåt för dålig update men jag ska bättra mig...ska sluta vara hemlighetsfull (ska försöka Kia) och lägga upp lite mer bilder och uppdatera mera än på senaste!


en liten "trevlig" tur

Jag och pappa skulle ta en liten spontantur upp till Kinnekulle och få lite fina vinterbilder hade vi tänkt oss men det gick inte riktigt som planerat, vi hamnade i diket... Efter en sväng runt kullen så skulle vi ta ett sista stopp nere i blomberg men innan vi hann fram så blev vi avknuffade av vägen och den trevliga bilisten som orsakade avåket drog därifrån, mycket smidigt. Jag börjar på riktigt tro att det vilar en förbannelse över dendär bilen nu men skam den som ger sig, jag ska ha den ett år till! Tillsist, efter en halvtimmes väntan kom hjälp iallafall och bilen trollades upp ur diket utan skador. Enda skadan tog min värdighet när bonden som drog upp bilen skällde på mig tills jag fick chans att försvara mig och förklara att fast jag må va ung så var dedär INTE MITT FEL! Slutet gott, allting gott.








nyårsafton 2010

Efter en trevlig middag i goda vänners sällskap hemma hos paret Kindberg knallade jag iväg till jobbet där en väldigt intensiv kväll väntade. VAD gör folk på krogen på nyårsafton? Visst är det bra att det finns något öppet för dem som inte har någon speciell att fira med men kom igen människor, måste ni vara så fulla? Jag hade iallafall trevligt sällskap större delen av kvällen vid bordet så det gick ganska snabbt.

Vid tolvslaget hann jag iallafall smälla igen bordet i 2 minuter för att sticka huvudet utanför dörren, få nyårspuss och skåla och sen in igen. Ingen som spelar eller ens gjorde försök till att spela då ändå så det gick smidigt. Krogen blev helt tom och alla i personalen stod på trappan och tittade på fyrverkerierna och gjorde det bästa av situationen när man väl ändå behövde jobba en dag som denna.

Hade ni en trevlig nyår? Vad gjorde ni?










RSS 2.0