galenskapens dag, sista dagen för i år!

Att få sitta i soffan med en filt högt uppdragen till öronen efter en helvetisk dag på jobbet är guld värt. Att det sedan regnar och är svinkallt ute gör det ännu bättre och att det går en actionfilm på tv som gör mig rysligt glad. Efter dagen på slottet som var helt insain så är det skönt att veta att manhar gjort sin sista guidning för i år och saker och ting kommer gå tillbaka till ens vanliga rutiner, trist men ändå väldigt tryggt och skönt.

Dagen idag var "familjedag" på slottet och 4000 kommunanställda var inbjudna till slottet för uppträden, fika, guidningar och annat smått och gott. Det slutade med att nästan 6000 anmälde sig, puuh! Varje kvart gick det en guidad tur och det var galet stundtals, det var som om folk var på väg till någon slags konsert eller som om sisten in skulle få betala hela kalaset. Butiken där jag var nästan hela dagen var knôôôkad hela dagen, hade nästan konstant kö hela dagen. Folk tränger sig före i kön, sliter och drar i saker och tjurar över att plastriddarna tagit slut flera veckor innan  just dom kom dit. Vuxna människor? Njae, don't think so! Kommer hur som helst sakna slottet tills nästa år.


Vansinnigt vacker skörd i år, är man arbetsskadad om man tycker så?


Vår käre VD gör en tapper insats i butiken när jag efterlyste någon lång person. Han ser vansinningt lycklig ut när han kommer ner och säger "jaaa, arbetsysslorna här är allt bra omväxlande." Japp, välkommen till livet som guide aka alltiallo eller kort och gott medarbetare som det så fint står i våra papper:)


Nu hänger vi in västarna för detta året, see yah next year schloss Läckö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0