Hallonvin

Idolkväll hemma hos Maria ikväll. På något sätt råkade vi missa själva poängen med idol, utröstningen men det löste ju sig lite fint med intrenet sen ändå så. Sen fastnade vi med ögonen fastklistrade på tv:n för det var fast and the furious, Tokio drift på 3:an vilket bara måååste ses:) Vi har kikat på alla tre filmerna nu de senaste helgerna och dom får gärna visa fler sånna för vår del hehe.



Vi hittade århundradets bästa sak på systemet förut. Vi är ju galna i hallonsoda och hur glada blev vi inte när vi hittar mousserande vin gjort på hallon. OOOH MY GOD! På flaskan står det att man ska vända på den innan den öppnas för att fruktköttet(?) ska blandas men det var en så långsam process så jag vände den 2 gånger istället för att bara göra det en gång, ja, vi kan säga som så att Marias köksgolv nu är nytorkat.

Nu ska jag krypa ner i sängen efter att ha pratat lite (2 timmar) med Lisette i telefon. Vi hade visst lite att prata ikapp om men nu börjar det klia i ögonen och kudden känns lockande så natti natt!


XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0