Vägglöss, Ja tack!

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, heller inte om Cool stuff är seriösa när dom skriver såhär...
 

"Nallen - i viss konkurrens med valpen och apan - har länge dominerat mjukdjursscenen. Trenddjur, exempelvis pingvinen, bryter sig in då och då men på det stora hela har mjukdjursutbudet varit oförändrat det senaste halvseklet. Tills nu.


Plötsligt har branschen öppnat sina ögon och skådat det som inte går att skåda utan mikroskop. Den nästan osynliga, pyttelilla världen med djur så små att de inte längre kallas djur utan organismer. De bor i och omkring din kropp. De är inte alltid jättemysiga i verkligheten men om man förstorar dem en miljon gånger och syr dem i plysch, då är det en helt annan historia."



"Varje mikroorganism är mellan 14 och 20 cm vilket motsvarar en förstoring på en miljon gånger. Du får med ett kort med verkliga bilder och information om hur organismens liv ter sig i dess naturliga omgivning."




Det är alltså mjukisdjur formade som diverse äckelheter som det är tal om här. Man kan välja mellan till exempel förkylningsvirus, dålig andedräckt, herpes eller varför inte ett sött kramdjur som föreställer fotsvamp, mmm vad mysigt att gosa med! Ni dömmer själva, är detta nästa stora grej bland kidsen och vuxna med vrickad humor eller är det bara fjanterier?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0