förmiddag 091119

Kort men ganska produktiv dag i skolan. Imorrn ska vi ha ett seminarie där grupperna ska presentera en text som dom läst och analyserat. Riktigt tråkig feministisk litteratur men det får gå, nästa vecka har vi något nytt, bort med tråkiga bitterXXX och in med lite nutidspolitik! Vi har ju för övrigt blandat om grupperna i klassen så vi har fått utbytesstudenter nu också i grupperna. Våran Fransos är hur kul som helst, trodde inte dom hade sån humor men han är vekligen underhållande. En av kineserna försökte lära mig lite ord idag men mindre lyckat resultat så han gav upp och bad mig lära honom säga R istället, haha dökul ju, det kommer nog ta ett tag!

Ikväll ska jag på 90 års kalas, wooho, klackarna i taket o fram med skumpan, eller kanske inte. Ta fram stödstrumporna, sätt halkskydd på rullatorn för här kommer vi. Vad ger man förresten till någon som har allt och inte vill ha något? Choklad, en flaska vin eller blommor? Det känns ju bara så billigt då, eller?



Happy Happy birthday LISA!!!


Kommentarer
Postat av: Glom

Det handlar nog inte så mycket om vad det är du ger utan snarare gesten som sådan =).

Härligt att det går bra för dig också - produktivitet is the shit! Jag landar i Skaraborg den 17:e december och är där till 9 januari så självklart kommer där finnas tid att ses, det räknar jag kallt med ^^. Stor kram

2009-11-19 @ 15:01:20
URL: http://glomssida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0