Nobeldagen


Jag och Maria var en sväng i stallet förut och där mötte vi en alldeles för pigg och busig Aron. Han ville inte göra något lugnt och sansat, äta morötter gjorde han och blåte ut dom på mig..tack, det var snällt! Sen snodde han ponnyhö innan han blev insläppt i lösdriften igen..elaking!


Busig liten polle idag!

Efteråt tog vi en liten promenad genom stan och tittade på all julskyltning, det är verkligen fint i fönstren på affärerna men man missar det liksom på dagarna när man har en massa myller runt omkring sig men på kvällen hinner man kika på allt i lugn och ro. Torget här i Lidköping är också riktigt mysigt kolla bara...





När vi kom tillbaka till utgångspunkten stod vi och pratade lite och då åkkte en sleten "pizzabagarbil" förbi och dunkade plåt, vi fnissade lite och suckade, va fan e de för människor som bor o denna staden? Bilen kommer sedan tillbaka och kör förbi oss och när dom passerar saktar dom ner, vevar ner rutorna och spelar sexy bitch, miffona stannar och frågar om vi inte vill hoppa in..VA FAN???!!! va e de för fel på människor????

Hur som helst så avslutas kvällen trevligt med delar av Nobelmiddagen. En dag ska jag vara där,...en dag...



XOXO

Kommentarer
Postat av: Mamma

RÄTT TÄNKT "GUMMAN"!!!!! man ska ha sina MÅL här i livet. Glöm inte att sätta tid och datum på dina mål bara, det har vi ju lärt oss är det viktigaste om man ska kunna förverkliga dem, om du minns? ;)

2009-12-11 @ 09:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0